Mam pare pytan,
Dlaczego porwano rozbitków z tylnej częsci samolotu?
Kim była Cindy tak naprawde.?
Czy ci którzy odlecieli z samolotu wrócili do domu.?
I o co chodzi Waltem ?
1Było ich mniej niż z głównej części porywali oni głównie dzieci,chcieli ich ochronić.
2Była ona stuardessą jedną z rozbitków z tylnej części,ale przeszła ona na stronę innych.
3Niewiadomo dokładnie ale zapewne tak
4Nie za bardzo rozumiem pytania,ale był to chłopiec wyjątkowy który uciekł z wyspy i tyle.
Pewnie niewiele pomogłem ale chciałem coś napisać. Pozdrawiam:)
Cindy pewnie od samego początku była podstawiona przez Jacoba.
a Walt... uciekł z wyspy ale właśnie dziwi mnie że Locke później go widział.. Nie za bardzo pamiętam już o co chodziło ale był taki moment że któryś z rozbitków [chyba Locke] widział go.
Tak, Locke widział go gdy leżał postrzelony w dole. Walt ukazał mu się pewnie przez swoje zdolności.
O. właśnie o to mi chodziło, dokładnie o tą scenę. Że tak zapytam co Walt miał do tego wszystkiego ? Jaki on miał związek z Johnem ?
Parę pytań rzeczywiście pozostaje bez odpowiedzi. Jednak jestem ciekawy dlaczego Shannon przewidywał się Walt. Sayid wspomniał, że nie może widzieć chłopca, który jest na środku oceanu, lecz nie wiedział, że porwali go tamci. Jednak potem Sayid też go widział. Myślę, że tamci już wtedy przypłynęli z nim na wyspę i nasłali tam Walta. Przez nich był trochę dziwny i zagubiony, więc sam nie wiedział co robi.