PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180378
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

22/24 PROMO

ocenił(a) serial na 10

http://www.megaupload.com/?d=6SH974SK [www.megaupload.com/?d=6...]

Radze wam obejrzec klatka po klatce, gdyz jest pare fajnych szczegolow nie widocznych golym okiem, ja tak zrobilem, i o to co wynika z trailera:
- slychac jakis ryk przed tym jak Jack krzyczy run (mozliwe ze to ten potwot z pierwszej serii)
- Jack strzela do kogos/czegos
- odcinek bedzie mial 2 godziny
- Eko wpisze albo zla kombinacje, albo kombinacja nie zadziala, gdyz wciska execute, po czym zegar zlicza do zera
- Charlie cos krzyczy, w tle albo Eko siada, albo upada, Charlie po chwili pada od wybuchu (?)
- wyjasni sie zagadka rozbicia lotu 815
- Eko zostanie zamkniety w bunkrze
- ktos przekreci klucz Dharmy (mozliwe ze to flashbacki Desmonda)
- Desmond biegnie ze snajperka po dzungli
- ktos PODNOSI Kate (ona nie upada, chociaz zeby ktos ja podniosl musiala upasc, mozliwe ze tylko sei przewrocila)
- Locke probuje zniszczyc komputer lecz Eko go powstrzymuje
- ta "sterta czegos" to kapsuly wysylane z Pearl, jest tez jakis zeszyt
- zobaczyli cos w gorze (stawiam na czarny dym)

To chyba wszystko :)

ocenił(a) serial na 10
goofy3

Już ten zwiastun kilka razy przejżałem i dochodze do podobnych wniosków, ale jeden fakt interesujący, że w tej łódce co widzą nasi bohaterowie może być Desmond, ktos juz o tym pisał, mozliwe że wtedy jak uciekł to prosto do łódki którą tu przypłynął i albo wróciło go pole magnetyczne które emituje z wyspy albo po prostu zwykłe prądy morskie go ściagneły.

Sub_Zero

Ja wspomniałem o Desmondzie w łódce. To moja opinia uważam ją za jak najbardziej prawdopodobną. Chyba, że Desmond został wysłany przez innych z łodzią aby Michael zobaczył, że oni dotrzymują słowa (2x22 Michael poprosił jeszcze o łódź)

ocenił(a) serial na 9
goofy3

na zwiastunie nie widac nikogo na lodzi. A w późniejszej scenie widac jak Jack rozwala nogą wejscie do kajuty na lodzi, a obok niego stoi Jin i Sayid.

Zapraszm na mojego bloga :)