PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180918
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Już jutro, po godzinie 13 (o tej zapene już będą napisy od SilderOh) obejrzymy odcineczek. Tu możecie swoje wrażenia po odcinku wpisywać, w temacie jest napisane że to spoilery, więc śmiało możemy tutaj komentowac ten odcinek, juz się doczekać nie moge.

ocenił(a) serial na 9
Sub_Zero

jeszcze nieoglądałem no ale już niewiele brakuje ;) a tu dla ciekawych zwiastun finału który zapowiada się niemniej ciekawie :D kurde znowu czekać tydzień

ocenił(a) serial na 9
bratrunks

http://www.lostlinks.net/videos/promo.wmv [www.lostlinks.net/video...] a tu zwiastun heh znowu zapomniałem go wkleić w poście :P

bratrunks

jezu ten finał bedzie naprawde bomba, jednak żaglówke zobaczyli!!! jack zaraz sie żucił do wody. początek był dobry r
"runey"!

Logan_Cole

Ale muszę powiedzieć, że odcinek był nieco dziwny, ten obóz "Innych" był śmieszny...
Może się coś wyjaśni w nastepnym odcinku

ocenił(a) serial na 9
bratrunks

jak dlamnie spoko tylko własnie ten obóz otersów jakiś taki hmmm no niewiem może to jest jeszcze bardziej pokręcone :] cóż teraz trzeba czekać jeszcze tydzień heh no ale tej żaglówki to się tam na końcu za bardzo niuespodziewałem ;) ciekawe oco z nią chodzi

bratrunks

a bedzie najgorzej jak akcje z tą żaglówką dadzą na sam koniec filmu jak jack wskoczył do wody i płynął tam. coś mi sie zdjae że tówrcy tak to zrobią i bedziemy czekać kilka miechów aż sie to wyjaśni. i jeszcze na zwiastunie było widac że coś sie z kate stanie jakby została postrzelona lub z urwiska miała spaść. !!!

ocenił(a) serial na 9
Logan_Cole

Napisy juz sa tutaj http://napisy.org/Napisy/Id68451 [napisy.org/Napisy/Id684...]
A co do odcinka to troche on dziwny. W 21 bylo pokazane ze cos zobaczli (chodzilo pewnie o to lodke) a w 22 pokazali ja na samym koncu i jakos nie chronoligicznie. Dlatego ze dopiero w trakcie pogrzebu ja zobaczylia w 21 nie bylo jeszcze pogrzebu. Co o tym sadzicie???

ocenił(a) serial na 10
jacekk

w tej łódce pewnie płynoł desmond. gdzieś widziałem taki schemat z powiazaniami wszystkich bohaterów i było tam ze desmond kupił te łódke od libby, poczatkowo nie wiedziałem o co chodzi i to może byc to.

ocenił(a) serial na 9
strzelba

jacekk albo ja mam skleroze albo to co mówisz miało miejsce dopiero w 22 odcinku a nie w 21 :p

ocenił(a) serial na 10
Sub_Zero

Te zapowiedzi są tak zwalone i pokręcone, nie pamiętacie poprzednich zapowiedzi odcinków, np jak Jack i Kate zostali złapani w sieć, to to pokazali po krzyku Jacka, czyli tak jakby Inni i ch w sieć złapali później, a normalnie było inaczej najpierw wpadli w sieć i dopiero później Jack krzyczał.
Z zapowiedzi wynika, iż:
-odcinek będzie trwał 2 godziny, więc zapewne napisy będą w czwartek wieczorem, a nawet może w piątek po południu
-pokażą co się stanie jak przycisk nie zostatnie wciśnięty
-powiedzą, dlaczego rozbił sie samolot
-Desmond wróci i jak ktoś wcześniej mówił pewnie w niej jest Desmond, który chciał uciec z wyspy, ale zapewne może te jakieś pole magnetyczne i prądy go wróciły

Według mnie sezon się zakończy na wejściu do obozu innych.

Walt mówił, żę oni udają, czyli pewnie chodziło że oni udają z tym całą ich wiochą, a tak naprawdę żyją sobie dobrze. Robią Waltowi testy, to pewnie chodzi o te jego jakieś zdolności specjalne.

Oczywiście nie mogę się doczekać następnego odcinka i zastanawiam się jak tu wytrzymać okres do chyba października jak wznwoią nadawanie zagubionych.

Ta kobieta od innych Clue, powiedziała Michaelowi, że będą mogli odejśc wraz z WAltem, ciekawe gdzie?? Może wypłyną łódką gdzieś.

Dobra mi się nie chce więcej pisać.

POZDRO "LOST" - Next Thursday - only on your PC

Sub_Zero

dziwi mnie tylko po co im jack i kate??? co będą kazali im sie rozmnażać czy co? heh by chyba nieprotestowała. a mądry jacko nie wyczuł że mike oszukuje. gdyby nie saiyd jack nic by niewiedział.

Logan_Cole

ogolnie to calkiem fajny odcinek. wyjasnil dlaczego micheal zabil... i chyba sie troche lamie maicheal jak tak slyszy i se patrzy na tych co placza np. hurley... biedaczek...no ale co bylo minelo...
ciekawe po co chca te 4 osoby? moze ze najwazniejsze takie osoby co scalaja ta grupe? ale z kolei lock... no nie wiem juz... bo jacka to raczej po to zeby rozbitkowie nie mieli przywodcy...
a swoja droga, to oboz i wogle ubrania Innych wygladaly jakby oni tez sie rozbili i po prostu gorzej im sie wiodlo... no ale butow nie nosic? walt mowil ze oni udaja... i wtedy ta murzynka: walt, chcesz znowu trafic do pokoju? i chlopak sie przerazil... biedaczyna z niego... czyli oni go strasza i na swoj sposob torturuja... zamykaja pewnie w bunkrze w jakims ciemnym pokoju czy cos...

agusia_x

Eko powiedział Michaelowi fajną opowieść o chłopczyku z psem. Dokladnie to samo co zrobił michael :) a swoją drogą, ta murzynka mowiła ze walt pojawiał sie tam gdzie nie powinnien. To prawda pojawiał sie w namiocie Shannon i przed jej śmiercią. Pozdro.

ultimate

więc shannon też chcieli zabić dlatego pewno zrobili tak żeby walt pojawiał sie i stradała zmusły aż pżyszła ana i ją zabiła. nic niewsponieli o tym że mike miał zabić ane. tylko ta cloue powiedziała że ma przyprowadzić osoby z listy i tyle.

Logan_Cole

a little problem, za tydzień na ABC będzie odcinek Reckoning, więc na 23 poczekamy na pewno 2 tygodnie :(

grynew

wiedziałem że tą żaglówke dadzą na sam koniec. więc na początku 23 odcinku jack wskczy do wody.

ocenił(a) serial na 10
Sub_Zero

Obóz innych to chyba jedna wielka ściema ;) Przecież oni wszyscy chodzą w łachmanach, które znaleźli w szafce na ubrania (przebrania?) w bukrze, do którego zaprowadziła ich Claire i Rousseau...

Finał sezonu już za tydzień - nie ma obaw :D odcinek powtórkowy LOST - the reckoning będzie tuż przed nim.

ocenił(a) serial na 10
Sub_Zero

A teraz ciekawe czy Walt w namocie Shanon to on był naprawde w jakiś spoósb pokazany im prze innych, czy to schizowanie Shanon było, raczej nie. to wtedy też mogłaby się sprawdzić, że ojciec Jacka żyje, bo tez się tak pojawił jak Walt, może inni maja jakieś takie urządzenia śmieszne, dzięku którym taki Walt może łazić po dżungli, bez wychodzeniaz bunkra. Ciekawe, ciekawe.

Sub_Zero

to nie byla schiza shannon bo saiyd tez go widzial przed jej smiercią...

ocenił(a) serial na 10
ultimate

jedna z Innyh mowila, ze walt robi to, czego nie powinien
No i robil to, czego nie powinien - chcial ostrzec chyba Schannon przed nadchodzacymi Innymi...
a mowil od tylu byc moze dlatego, bo inni mu cos mogli wczepiac, dac jakis nowy aparat mowy albo cos podobnego