PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180956
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Wie ktoś może kiedy do Polski wchodzi 3 sezon Zagubionych? Nie moge znaleźć nigdzie ;P

ocenił(a) serial na 10
AnneElizabeth

Człowieku jeszcze 2 sezonu nie ma a co dopiero 3...na pewno nie wcześniej jak za rok...

ocenił(a) serial na 10
WISKI

Człowieku (:P) jak to nie ma drugiego sezonu? Jest, ale w telewizji AXN. W TVP1 będzie we wrześniu.

A po za tym, drugi sezon jest dostępny w internecie... z polskimi napisami i z lektorem większość odcinków już też... phhhiii..

ocenił(a) serial na 10
AnneElizabeth

Hhehe to będzie coś jak za rok to puszczą w tvp !!! Ale zawsze można se sciągnąć odcinki z neta ;) jak na axn będzie jush III seria ;)

ocenił(a) serial na 10
AnneElizabeth

Ja tam oglądam I sezon (przedtem nie oglądałem) i bardzo mi się podoba. Więc tym bardziej nie spieszno mi do następnych :)

ocenił(a) serial na 10
AnneElizabeth

tak jak to było z sezonem 1 i 2, trzeci pojawi się na AXN zapewne w styczniu 2007, czyli 3 miesiące po amerykańskiej premierze.

ocenił(a) serial na 10
Andy_20

Premierowy odcinek 3 sezonu 'Lost' na ABC.

11 października 2006 (środa).

3 sezon "Lost" wystartuje we wrześniu/październiku siedmioma nowymi odcinkami co tydzień. Po tych 7 odcinkach "Lost" bierze przerwę i zastąpi go nowy serial "Day Break", który wypełni kolejne środy aż do stycznia lub początku lutego. Od tego czasu "Zagubieni" będą emitowani do końca sezonu bez powtórek i przerw. Oznacza to 16-17 nowych odcinków pod rząd.

-inna data

- wrzesień - listopad: "Lost" - 7 odcinków
- listopad - luty: - "Day Break"
- luty - maj: "Lost" - reszta odcinków (16-17).