Człowieku jeszcze 2 sezonu nie ma a co dopiero 3...na pewno nie wcześniej jak za rok...
Człowieku (:P) jak to nie ma drugiego sezonu? Jest, ale w telewizji AXN. W TVP1 będzie we wrześniu.
A po za tym, drugi sezon jest dostępny w internecie... z polskimi napisami i z lektorem większość odcinków już też... phhhiii..
Hhehe to będzie coś jak za rok to puszczą w tvp !!! Ale zawsze można se sciągnąć odcinki z neta ;) jak na axn będzie jush III seria ;)
Ja tam oglądam I sezon (przedtem nie oglądałem) i bardzo mi się podoba. Więc tym bardziej nie spieszno mi do następnych :)
tak jak to było z sezonem 1 i 2, trzeci pojawi się na AXN zapewne w styczniu 2007, czyli 3 miesiące po amerykańskiej premierze.
Premierowy odcinek 3 sezonu 'Lost' na ABC.
11 października 2006 (środa).
3 sezon "Lost" wystartuje we wrześniu/październiku siedmioma nowymi odcinkami co tydzień. Po tych 7 odcinkach "Lost" bierze przerwę i zastąpi go nowy serial "Day Break", który wypełni kolejne środy aż do stycznia lub początku lutego. Od tego czasu "Zagubieni" będą emitowani do końca sezonu bez powtórek i przerw. Oznacza to 16-17 nowych odcinków pod rząd.
-inna data
- wrzesień - listopad: "Lost" - 7 odcinków
- listopad - luty: - "Day Break"
- luty - maj: "Lost" - reszta odcinków (16-17).