bohaterka Emilie, Claire, ma związać się z liderem grupy rozbitków, Jackiem (Matthew Fox). wiadomosc ze strony: http://film.onet.pl/1,4,8,21219030,59199622,2340622,0,forum.html [film.onet.pl/1,4,8,2121...]
Ja nie jestem za tym rozwiazaniem, Claire powinna byc z Charliem, a jack powinien być sam, o :P
To chyba najbardziej zaskakujaca wiadomosc jaka uslyszalam. Pozyjemy, zobaczymy
em, fajnie, tylko że ponoć claire i jack to rodzeństwo xD
wtedy gdy ojciec jacka był z aną lucią w tym domu by zobaczyc swoją córkę, to wlasnie ponoc była claire.
więc nie sądzę, szczerze mówiąc XD
claire bedzie z charliem, napewno. chyba że któremuś stanie sie coś przykrego w typie zostania zjedzonym przez jakiegoś niedźwiedzia polarnego albo innego mutanta ;p
a jack z kate będzie, ahoj ;) tylko nie wiem wtedy z kim sawyera, ale w 3 sezonie ma się pojawić jakaś ładna, młoda dziewczyna, którą właśnie on się ma zainteresować.
sama to wymyslilas, to ze claire jest sieostra jacka to tylko domysly nigdy nie bylo to powiedziane w prost, ja tez osobiscie jestem za claire i charlim , a jak to w tym serialu udowodnione to domysly czesto nie sa prawda. A jezeli chodzi o Kate i to z kim bedzie to jest najwieksza niewiadoma tego serialu ( fakt jest jednak taki ze to Skate wygrali w nagrodach ABC na najlepsza pare wynikiem 50% , a Jate zajelo dopiero 3 miejsce z marniutka iloscia 28% ) takze skad droga Aniu masz takie informacje, moze to wlasnie dla Jacka szykuja jakas panienke.
nie, nie wymyśliłam i owszem, nie było żadnych potwierdzonych informacji na ten temat, ale duzo wiecej poglosek niz na temat domniemanego paringu claire/jack.
a wiesz, sondaże NIC kompletnie nie zdradzają. to jedynie upodobania ludzi. a 28 wobec 50 wcale tak marnie nie jest. ludzie wiążą częściej sawyera z kate, ponieważ on jest draniem. powiedziane było że sie rozumieją, że obydwoje przestępcy, zabili człowieka etc. hm, i prawda, mi tez się ich para podobała w pierwszym sezonie. jednak w drugim przekonałam się do jacka... mrr. choć sawyera nadal ubóstwiam, jednak kate mi teraz bardziej pasuje do jacka.
a informacje o tym, że w 3 sezonie mają pojawić się nowe postacie i w tym jakaś młoda dziewczyna przeczytałam gdzieś w internecie, nie wiem czy są prawdziwe, może tak, może nie. ale mi by taki układ pasował.