PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180956
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

bohaterka Emilie, Claire, ma związać się z liderem grupy rozbitków, Jackiem (Matthew Fox). wiadomosc ze strony: http://film.onet.pl/1,4,8,21219030,59199622,2340622,0,forum.html [film.onet.pl/1,4,8,2121...]

ocenił(a) serial na 10
serce23

Ja nie jestem za tym rozwiazaniem, Claire powinna byc z Charliem, a jack powinien być sam, o :P

ocenił(a) serial na 10
serce23

To chyba najbardziej zaskakujaca wiadomosc jaka uslyszalam. Pozyjemy, zobaczymy

ocenił(a) serial na 9
serce23

em, fajnie, tylko że ponoć claire i jack to rodzeństwo xD
wtedy gdy ojciec jacka był z aną lucią w tym domu by zobaczyc swoją córkę, to wlasnie ponoc była claire.
więc nie sądzę, szczerze mówiąc XD
claire bedzie z charliem, napewno. chyba że któremuś stanie sie coś przykrego w typie zostania zjedzonym przez jakiegoś niedźwiedzia polarnego albo innego mutanta ;p
a jack z kate będzie, ahoj ;) tylko nie wiem wtedy z kim sawyera, ale w 3 sezonie ma się pojawić jakaś ładna, młoda dziewczyna, którą właśnie on się ma zainteresować.

ocenił(a) serial na 10
oops_error

sama to wymyslilas, to ze claire jest sieostra jacka to tylko domysly nigdy nie bylo to powiedziane w prost, ja tez osobiscie jestem za claire i charlim , a jak to w tym serialu udowodnione to domysly czesto nie sa prawda. A jezeli chodzi o Kate i to z kim bedzie to jest najwieksza niewiadoma tego serialu ( fakt jest jednak taki ze to Skate wygrali w nagrodach ABC na najlepsza pare wynikiem 50% , a Jate zajelo dopiero 3 miejsce z marniutka iloscia 28% ) takze skad droga Aniu masz takie informacje, moze to wlasnie dla Jacka szykuja jakas panienke.

ocenił(a) serial na 9
ruda91

nie, nie wymyśliłam i owszem, nie było żadnych potwierdzonych informacji na ten temat, ale duzo wiecej poglosek niz na temat domniemanego paringu claire/jack.
a wiesz, sondaże NIC kompletnie nie zdradzają. to jedynie upodobania ludzi. a 28 wobec 50 wcale tak marnie nie jest. ludzie wiążą częściej sawyera z kate, ponieważ on jest draniem. powiedziane było że sie rozumieją, że obydwoje przestępcy, zabili człowieka etc. hm, i prawda, mi tez się ich para podobała w pierwszym sezonie. jednak w drugim przekonałam się do jacka... mrr. choć sawyera nadal ubóstwiam, jednak kate mi teraz bardziej pasuje do jacka.
a informacje o tym, że w 3 sezonie mają pojawić się nowe postacie i w tym jakaś młoda dziewczyna przeczytałam gdzieś w internecie, nie wiem czy są prawdziwe, może tak, może nie. ale mi by taki układ pasował.

ocenił(a) serial na 10
oops_error

mnie Sawyer z Kate pasuja do siebie i juz, ale watpie, z ena dluzsza mete z nim ktos wytrzyma, ja go uwielbiam, ale on sam robi z siebie dupka, nic sie nie zmieni dopoki on sam nie bedzie tego chcial... niestety to nie zapowiada sie predko:/