PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180927
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Nie pisząc spoiler w temacie psujecie zabawę innym fanom serialu. Dzięki jakiejś zajebistej osobie tutaj już wiem co będzie w 22 odcinku, cudownie!!..rwa jego mać

jak ktoś nie wie co to spoiler to nie musi, tylko jak chce zdradzać treść odcinków, zwłaszcza tych najnowszych to niech napisze SPOILER w temacie

ocenił(a) serial na 6
Kloniu

Popieram az normalnie strach czytac same tematy!! nienawidze spoilerow ;/ psuja zabawe na maxa!

ocenił(a) serial na 7
Kunio_2

A ja lubie spoilery, bo wszyscy są przedemną w oglądaniu więc przynajmniej nie wychodzę na głupa. Nie które teorie dotyczące rozbitków są całkiem interesujące.

ocenił(a) serial na 10
yanek75

ze mną jest różnie:) z reguły staram się nie czytać spoilerów, ale czasami po prostu ciekawość bierze górę i nie mogę wytrzymać. potem niestety czasem żałuję... :P

ocenił(a) serial na 8
Kloniu

od dawna chciałem napisać taki temat, ale ostatnio aż sie boje wchodzić na stronę lost, bo przez takich ludzi nie chce mi się już oglądać filmu. Piszcie SPOJLER gdy chcecie napisać coś o odcinku którego nie pokazywali jeszcze w AXN,ok?

ocenił(a) serial na 8
Eco

Heh nie ma to jak zobaczyc w temacie: "Oni udaja". Coz za przyjemnosc ogladania potem.

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

Ale chyba w wiekszosci tematow ktore opisuje dalsze losy rozbitkow bylo napisane "spoiler" z tego co pamietam...

ocenił(a) serial na 8
Kapi_Aleks

Przy takiej ilosci tematow to nawet mniejszosc tematow bez slowa spoiler to jest spora liczba tematow psujacych przyjemnosc ogladania.
Osobiscie postanowilem nie wchodzic tutaj przed obejrzeniem najnowszego odcinka.

użytkownik usunięty
Misiek_5

POPIERAM!!!!

ocenił(a) serial na 10
Kloniu

Popieram rowniez. O wiedze, ze zalozylam nawet podobny temat;)