PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180956
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Co zrobili tamci z Michaelem- przecież zabił Ane Lucie i Libby!! Ja myśle, że powiedzieli mu, że jak wprowadzi tam panikę to uwolnią mu Walta? I uwolnił Henry'ego! Co o tym myślicie ludzie oglądający "Zagubionych" na AXN?

ocenił(a) serial na 8
Pawelek

jak to co? na logike ;) postawili mu ultimatum ze albo Walt albo uwolni Gale`a i przyprowadzi w pulapke Lostowiczow. proste

ocenił(a) serial na 10
Pawelek

dokladnie , to bylo wyraznie powiedziane przez Mrs Klue ( ta murzynka od Innych ) wymiana Walta na Gaila i rozbitkow. A to ze on zabil Anne i Libby to byl jego sposob na dokonanie tego.

Pawelek

a więc ci INNI kazali Michaelowi przynieść do nich Sawyera, Kate, Hurleya i Jacka wzamian za uwolnienie Walta i łódź.. Wtedy kiedy Michael opowiadał jackowi itp. o tym jak był u Innch i mówił coś tam ze oni są starzy i słabi itp. to w tej historyjce ściemniał bo on tam był i z nimi gadał i wszystko ustalili.. i oni wcale nie sa starzy tak na marginesie tylko mają przyklejone brody wąsy itp. (wzieli to wszystko z bunkra medycznego wymienionego wcześniej) A więc Michael powiedział Jackowi że moga ich pokonac bo są słabi i maja tylko chyba karabiny.. Jack oczywiście go posłuchał i chciał z nim isć.. Miała iść tylko ta 4 co wyżej wymieniłam.. a chciał iść jeszcze Sayid ale Michael mu niepozwolił.. wykręcał sie itp. Sayid zczaił sie o co chodzi (bo w sumie on jest najmądrzejszy z nich wszystkich :D) i powiedział o tym Jackowi..(że Michael to wszystko robi zeby odzyskac Walta i że on ich prowadzi tam na zamiane itp.) KTO CHCE ŻEBYM OPOWIEDZIAŁA DALSZY CIĄG BO OGLĄDAŁAM CAŁĄ 2 SERIE TO PISAC NA 3276542 czesto jestem na niewidoku wiec jak coś to piszcie .. pa :]