co myślicie o tym całym pomyśle żęby "złączyć" Claire z Lockiem? Dla mnie to chore, ale w USA to wszyscy są zachwyceni tą opcją.
myślę że pozostaną raczej tylko na stopie przyjacielskiej, wątpię żeby coś między nimi zaiskrzyło - to raczej mało prawdopodobne, tak sądzę.
niema sznas lockowi teraz przez te ostatnie odcinki bedzie odbijało mna punckie tych pozosałych bunkrów i sie stanie jeszcze groszy od jacka.claire sie od nigo odsunie i wreszcie wybaczy charliemu. i bedą razem
oni nawet o tym nie mysla to widac i watpie zeby claire, ktora rozbila sie na bezludnej wyspie i urodzila tam niechciane dziecko, ktorej dwa albo wiecej razy porwano to wlasnie dziecko, ktora rozstala sie z ojcem swojego, tegoz dziecka(;d), ktora rozstala sie z osoba ktora naprawde chciala o nia i o jej dziecko zadbac na tej wyspie, leciala na starego lysego kulawego locka ktory ma na glowie tylko swoj hatch, swojego wieznia, swoje problemy z przeszloscia i zyciem chwila...
oczywiscie PB&J!! az mię ciarki przechodza gdy mysle o locku i claire... agh...
biedny charlie dlaczego go tak zdolowali pozostawili bez claire i jej dziecka-szansy na zaczecie nowego zycia... pokazali jako zlego pobili i odrzucili na bok jak niechciana zabawke..(;d) biedaczek szkoda mi go..;(;(;( zerwal z nalogiem nie bierze narkotykow tak sie poswiecil i co i kupa...;(
Ja też jestem totalny PB&Jerem i też nie moge sobie wyobrazić Locke np. całującego sie z Claire. Sama Emilie powiedziała że Coake to "ewww...." więc też nie sądze żeby coś między nimi iskrzyło. Lubiłam Locke'a a teraz go nienawidze bo pobił mojego Czarusia ;-)
chyba nawet sam locke nie wie czemu to zrobil...;/
glupi jest i tyle juz go nie lubi zrobil sie jakis ospaly i tylko o bunkrze mysli wiec moze tam juz zostac..;/
PB&J RULEZ!!
a ja myślę, że charliemu się należało... :/
pogięty jakiś jest, może się trochę opamięta...
a skoro locke go walnął, to widocznie miał do tego poważny powód.
no. to chciałam powiedzieć właśnie. :))
Chraliemu sie raczje nalezalo... w koncu co on wyprawia? tu niby zerwal z narkotykami, to po co trzyma figurki? ;/
ja msyle, ze claire i Locke bede wylacznie dobrymi przyjaciolmi
Charlie trzyma figurki bo czuje sie przy nich bezpieczny. A ta cała akcja w "fire and water" to było działanie wyspy. nie był sobą. A to co się dzieje między Charliem a Claire to jest ich sprawa więc nierozumiem co sie tam Locke wpycha. Ludzie na wyspie robili gorsze rzeczy i nikt ich nie bił
Fuuuuj!!! To by była dopiero para :| Jak dla mnie to Charlie + Claire = LOVE :D i niech tak zostanie!