Moim zdaniem sie na to zapowiada :p:p a przynajmniej na jakis romans...jesli ktos jest bardzej poinformowany ode mnie i nie oglada zagubionych tylko na TVP1 to prosze o odpowiedz :)
Eeee tam, ona sama nie wie czego chce a to co zrobiła dzisiajszym odcinku to woła o pomstę do nieba ale dzieki temu Jack wreszcie się wkr.... ibędzie wojna :-)
Ja całkowicie popieram Sawyer/Kate bo jak dla mnie ta para ma spory potencjał, no a przy tym w każdej ich wspólnej scenie aż iskrzy! Wydaje mi się jednak, że może na troszkę ze sobą będą ale i tak skończy się na Jacku i Kate, w końcu autorzy rzucili nam to w twarz już po jakiś 5 minutach pierwszego odcinka :/
Ja bym nie bł taki pewncy co do pary Saywer & Kate czy Jack & Kate. No, wiecie - nigdy nic nie wiadomo! ;) Ale przypuszczenia można mieć.
A może Sawyer zejdzie się z Claire albo z Shannon? A Kate z Locke'iem:D wiecie że w prawdziwym zyciu Kate i Charlie są razem?
Moim zdaniem powinni zrobic trojkącik :D.
Kate, Jack i Sawyer heheh :p.
Nie no dobra :P wystarczy jeden trójkącik- bermudzki ;).
o drugiej serii :
Hymm no zobaczymy Kate jest w drugiej serii coraz bliżej Sawyera.
Mój kochany cytat :
I zawsze, gdy patrzę na Sawyera,zawsze, gdy coś do niego poczuję, widzę ciebie, Wayne.
I chce mi się rzygac -Kate
A tak w ogóle teraz Jack ja olewa, bo jest zazdrosny. A sam się przystawia do Any-Luci..
no właśnie to skoro jej sie rzygac chce na widok Sawyera to jak w koncu? moze ktos mi to wyjasni?czuje cos do niego czy odwrotnie?
ona go kocha :P tylko, że on jej przypomina ojca :P. Zobaczysz w 2 serii =D. W 9 odcinku ;D.
no właśnie oglądałam ten odcinek i dalej nie moge nic na 100% powiedzieć. bo tu mówi ze cos czuje do Sawyera a to znow ze jak widzi w nim tego ojca to chce jej sie rzygać, a tu znow całuje Jacka. ona sama jeszcze nie wie chyba:/ ale napewno jest juz blizej do Sawyera niz wczesniej:) trzeba sie cieszyc
pozdrowienia
u sawyera coś ją zawsze interesowało tylko znią ona on rozmawiał na swój sposób a do jacka czuła dużo to było widać gołym okiem.np: jak sie dowiedziała od sawyera że jacka zasypało wszystko żuciła i leciała go ratować teraz sawyer ma większą szanse i bede napewno razem.
Ja wolałabym,żeby Kate była z Sawyerem. Jack jest dla niej za bardzo wrażliwy. Zreszta... Kate z Sawyerem dobrze sie dogaduja. A chyba żaden normalny człowiek nie poddałby sie torturom dla jednego pocałunku? :|
Ale Sawyer zakocha się w jakiejś tam lasce (blondi), co razem z Anna Lucią ocalała :P Taka "pani psycholog", która zawsze wysłucha.
Mi sie wydaje, ze Kate jest zafascynowana Jackiem, ale też coś ciągnie ją do Sawyera. Jestem pewna, że producenci sami jeszcze nie wiedzą jak zakończą się losy Jack - Kate - Sawyer
Pozdrawiam =)
(ściana) Sawyer i Libby (lol) tego jeszcze nie grali :P
Kate i Sawyer, Jack i Ana to moje typy i na razie sie sprawdzają :P
skąd wiesz ze Sawyer sie zakocha w tej psycholożce?
mam nadzieje ze to plota bo chyba sie załamie jak sie okaże że ta blądyna wstrętna bedzie z nim bo jak narazie w 2 sezonie do 9 odc raczej Sawyer i Kate maja sie q sobie
no wlasnie...a poza tym pasowaliby do siebie,w koncu obydwoje maja za soba krwawa przeszłośc:D:D:D
a tak serio to powinni byc razem
pamietacie jak przedprzedprzed ostatnim odcinku I czesci ona sie pytala gdzie jest Sawyer bo juz szli po dynamit,a pozniej Sawyer patrzyl po plazy i na pewno za nia!!!
ja sie na tym znam!!!:D:D:D
a Jack wcale nie jest taki cudowny,zeby go lączyc z kate...
jack to wogole do niej nie pasuje niech sobie leci do any-lucii a co do Sawtera to 100% ze szukał Kate szkoda ze sie nie pozegnali:/ mogło byc fajnie:) i jeszcze mnie zastanawia text Sawyera do KAte przy ognisq jak ona sie pytała czego on chve tak z tej wyspy płynąc a on że "nic" go tu nie trzyma i ten wzrok na kate mi sie wydaje za jemu o nia chodziło(ze ją on nic nie obchodzi wiec po co ma zostac) ale nie jestem pewna
A ja myślę, że Kate będzie z Sawyerem, ale nie na długo bo będzie tęskni do Jacka:) Ona w ogóle nie wie czego chce (chyba chciałaby mie ich obu dla siebie)
ciezko powiedziec :P w 1 serii z Sawyer'em slimak a w 2 serii bedzie sie calowac z Jack'em no nie wiem nie wiem ciegnie ja do jedenego i drugiego :D
było widać jak rwała to jacka po jej głupim błędzie który zrobiła jack'owi już chyba nie zależy bije do any a kate teraz za nim tęskni.a jack niewiadamo czy jej wybaczy chociaż niby taki dobry przywódca.A sawyer bedzie do niej cały czas bij napewnoi może nawet wylądują razem jak shannon i said??????????????co myślicie o tym????????
kate z sawyerem sie dogaduja dobrze ją coś w nim pociąga ale to do jacka kate czuje więcej.Sawyer może prubować ale nieweim czy mu sie uniej uda ona na niego tak niepatrzy
tak w 2 serii kate calowala sie z jack'iem, ale to bylo w takim momencie, ze kate myslala, ze traci zmysly... wydaje mi sie, ze beda razem:) w koncu sawyer w 2 serii powiedzial, ze kocha kate:)
spoko powiedział ale to mogło byc wynikiem (bredzenia sennego??)
zreszta ktos mowił ze potem z jackiem gadał i jacek mu o tym wyznaniu powiedział a Sawyer sie zdziwił(moze zapomniał co mamrotał przez sen?)i kicha . ciekawe czy to z serca powiedział (lol2)
kate powiedziala w 5 odcinku chince ze sie z nim niepozegnala
to bylo widac ze kate cos do niego czuje
ale najwieksza jazde mialem jak jack sie speszyl jak zobaczyl pod prysznicem kate haha ale jazda
moim zdaniem Kate kocha Sawyera nie Jacka,sama się do tego przyznała że coś do niego czuje ale to że przypomina jej ojca odrzuca ją.Jest związek z Jackiem opiera się głównie na tym że Kate podoba się że on jest taki "dobry","wspaniały",że nie ma wad bo sama wie że nigdy nie będzie dobra,ona widzi w niem cechy których sama nie posiada i chyba uważa tak mi się zdaje że takiego faceta powinna sobie wybrać,wiec gdyby wybierała rosądkiem wybrała by Jacka a gdyby uczuciem wybrała by Sawyera.Po obejrzeniu2 serii można się spodziewać że będzie Sawyerem.
Arashi, calkowicie sie z Tobą zgadzam :) i mam nadzieje ze Kate bedzie z Sawyerem :)
no ale niewiadomo wszystko może sie zdarzyć o tym zadecyduje reżyser.Ale teraz po tym jak jack sie nanią obraził to wszystko wskazuje nato że bedzie z sawyerem ale napewno troche bedzie tęsknić za jackiem.
Ja wiem ze to serial obyczajowy, ale zawiera też elementy science-fictione i zapewne rozszczyganie czy ci dowoje beda razem nie ma sensu, gdyż lepiej sie zastanowić czy wogóle przeżyją pobyt na wyspie. Bo na moje oko to raczej ten serila nie bedzie miał happy endu o ile wogóle bedzie miał jakikolwiek end.
A czy Smerfetka wybierze Osilka czy Pracusia?? ludzie!!!!!! A kogo to obchodzi z kim Kate bedzie. Pchneliby akcje do przodu bo jak narazie wlecze sie to niemilosiernie. Przypominki zabijaja ten serial. Zamiast skupic sie na akcji na wyspie to wkladaja jakies farmazony z przeszlosci. A cos mi mowi ze takich odcinkow jaki byl ostatni z Charlim tworcy zaserwuja nam nie raz.
czy ja wiem mi się wydaje że akcja się nie wlecze że chyba tak powinno być.Przeszłość bohaterów jest ważna poznajemy ją by lepiej poznać jacy są naprawde i możemy zauważyć zmiany które w nich występują wraz z pobytem na wyspie bo jedno jest pewne oni się zmieniają.Pytasz kogo to obchodzi mnie obchodzi i chyba wiekszość ludzi którzy pisza w tym temacie jak ciebie nie to trudno.
Hmmm...ten serial jest troche psychologiczny i ważne są zadzarzenia z przeszłości. Dlaczego 40 czy tam ile osób przezyło a reszta nie? Można to odnieść np. do tragedi w Katowicach. Dlaczego ludzie, którzy stali na środku hali przeżyli? A ci co stali po bokach zginęli? Przypadek czy przeznaczenie?
ja sie z kumplem już założyłem o sktrzynke piwa że kate bedzie z sawyerem.Więc mam nadzieje że kate nieposbawi mnie skrzynki Tyskie :d.Bede trzymał za nich kciuki
Zresztą teraz jak jack juz wie że sawyer ją kocha i przy okzaji jack jest nanią jeszcze obrażony za wydarzenia z odcinka 11-ego.Moje typy KATE&SAWYER
moim ulubionym Zagubionym jest Sawyer ale nie tak ze wzgledu na wyglad jak na charakter(on w rzeczywistosci jest dobry mily, ale za duzo przeszedl i nie umie okazywac uczuc)... ja tam jestem za tym zeby Kate byla z Sawyerem albo z calkiem z kims innym byle nie z Jackiem! ale jesli LOST okaze sie takim seriale jak inne to niestety albo stety(jak dla kogo) Kate bedzie z Jackiem czyli z tym ktorego naprawde nie kocha i do ktorego nie pasuje.. pozdro
po tym jak w locke i saiyd uratuję kate i sawyera ponieważ jack'a im sie nieuda kate niebedzie chciała bez niego wracać więc zaciągnął ją siłą. pogodzi sie z tym że jack niema już. (jest u innych) zwiąże się z sawyerem i po jakimś czasie uświadomi sobie że tak naprawde kocha jack'a. to oczywiście tylko spoliery ale w 93% prawdziwe.