PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180927
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Do Skatów i Jatów

ocenił(a) serial na 10

Pytanie Czy nadal bedziecie lubic Kate jak zwiaze sie z Sawyer'em/ Jack'iem?
Skatersi odpowiadaja na pytanie o Jack'a
Jatersi odpowiadaja na pytanie o Sawyerze
:D

użytkownik usunięty
ruda91

Hmmm pytanie ciężkie :P
Jako Jaters odpowiem tak :P
Dopóki Kate nie stanie na slubnym kobiercu z Sawyerem ( a i to mnie nie przekonuje :P ), to nadal będe mieć nadzieje, że sie otrząsnie i będzie z Jakciem
Tak w ogóle to lubie Kate ( nie tylko za to, ze "jest" z Jackiem), ale za głupie decyzje można przestać lubić boahtera prawda :P, a taką głupią decyzją byłoby wybranie Sawyera :P
Pzdr for Jatersów i peace for Skatersów ;]

ocenił(a) serial na 10

Ja jestem ten ze Skatersów. Głównie przez to, ze nie lubie postaci Jacka. Denerwuje mnie. Kate jest moją ulubioną postacią żeńską, także samo przez sie mozna zrozumiec, ze jesli będzie z Jackiem to ja raczej zadowolony nie będe ;P

ocenił(a) serial na 10
Kapi_Aleks

w sumie to ja w ogole Kate nie lubie. :P taka wiecznie zatroskana dziewczynka. ile mozna. ;D i jest mi taka neutralna. ale w sumie jestem skatem. bo jak sawyer ma juz z kims byc, niech to bedzie jego ukochana kate. a jak kate bedzie z jackiem? a niech se bedzie. zaczne jej nie lubic jak sawyer sie po tym nie otrząsnie :D

ilmare

najbardziej lubie kate i wlasnie jacka, wolalabym zeby byli razem, ale jezeli kate bedzie z sawyerem jak tak wybierze niech robi co dla niej najlepsze, i tak ja bede lubic. tak jak i teraz kiedy caly czas podrywa jednego i drugiego i nie moze wybrac. jak tez bym sie troche zawachala, wiec w sumie ja rozumieim i popieram;];]

ocenił(a) serial na 10
ruda91

Oczywiście jestem Skaterką i bede raczej niezadowolna jeżeli Kate zwiąże się z Jack'iem. Choć prawde mówiąc to Kate nie lubię. Ale jeżeli Sawyer bedzie z nią szczęśliwy to będzie dobrze :)

ocenił(a) serial na 10
galadriela

Jeśli wybierze Sawyera to nie będę jej lubić, ponieważ popełni kolejny błąd na swojej "liście". Aby zmienić swoje życie powinna wybrać Jacka. Mam nadzieję, że tak zrobi.

lost_15

co z tego że zmieni sie jej życie jeżeli bedzie kochać sawyera i będąc z jackiem bedzie onim myśleć. jeśli oczywiście kocha sawyera bo narazie to widać poniej że raczej jacka.

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

Logan prosze odpowiadaj tylko na pytanie , a pytanie dotyczy tylko tego ,czy bedziecie lubic dalej postac Kate T_T

ocenił(a) serial na 10
ruda91

Logan lubi snuć swoje teorie i przemyslenia na temat doktorka i kate, z tym niestety sie trzeba pogodzic :p na niego rady nie ma :D

ocenił(a) serial na 10
ilmare

Ja Kate nadal będe lubic - jesli bedzie szczesliwa z Jackiem to czemu nie ;] choc tak jak mowilem, nie lubie Jacka

ocenił(a) serial na 10
ruda91

Zdecydowanie chce zeby byla z Sawyerem. Super gosc, ktory tylko zgrywa "zlego"

ocenił(a) serial na 10
Anjouka

a poza tym od poczatku Kate leci na Sawyera