Pytanie Czy nadal bedziecie lubic Kate jak zwiaze sie z Sawyer'em/ Jack'iem?
Skatersi odpowiadaja na pytanie o Jack'a
Jatersi odpowiadaja na pytanie o Sawyerze
:D
Hmmm pytanie ciężkie :P
Jako Jaters odpowiem tak :P
Dopóki Kate nie stanie na slubnym kobiercu z Sawyerem ( a i to mnie nie przekonuje :P ), to nadal będe mieć nadzieje, że sie otrząsnie i będzie z Jakciem
Tak w ogóle to lubie Kate ( nie tylko za to, ze "jest" z Jackiem), ale za głupie decyzje można przestać lubić boahtera prawda :P, a taką głupią decyzją byłoby wybranie Sawyera :P
Pzdr for Jatersów i peace for Skatersów ;]
Ja jestem ten ze Skatersów. Głównie przez to, ze nie lubie postaci Jacka. Denerwuje mnie. Kate jest moją ulubioną postacią żeńską, także samo przez sie mozna zrozumiec, ze jesli będzie z Jackiem to ja raczej zadowolony nie będe ;P
w sumie to ja w ogole Kate nie lubie. :P taka wiecznie zatroskana dziewczynka. ile mozna. ;D i jest mi taka neutralna. ale w sumie jestem skatem. bo jak sawyer ma juz z kims byc, niech to bedzie jego ukochana kate. a jak kate bedzie z jackiem? a niech se bedzie. zaczne jej nie lubic jak sawyer sie po tym nie otrząsnie :D
najbardziej lubie kate i wlasnie jacka, wolalabym zeby byli razem, ale jezeli kate bedzie z sawyerem jak tak wybierze niech robi co dla niej najlepsze, i tak ja bede lubic. tak jak i teraz kiedy caly czas podrywa jednego i drugiego i nie moze wybrac. jak tez bym sie troche zawachala, wiec w sumie ja rozumieim i popieram;];]
Oczywiście jestem Skaterką i bede raczej niezadowolna jeżeli Kate zwiąże się z Jack'iem. Choć prawde mówiąc to Kate nie lubię. Ale jeżeli Sawyer bedzie z nią szczęśliwy to będzie dobrze :)
Jeśli wybierze Sawyera to nie będę jej lubić, ponieważ popełni kolejny błąd na swojej "liście". Aby zmienić swoje życie powinna wybrać Jacka. Mam nadzieję, że tak zrobi.
co z tego że zmieni sie jej życie jeżeli bedzie kochać sawyera i będąc z jackiem bedzie onim myśleć. jeśli oczywiście kocha sawyera bo narazie to widać poniej że raczej jacka.
Logan prosze odpowiadaj tylko na pytanie , a pytanie dotyczy tylko tego ,czy bedziecie lubic dalej postac Kate T_T
Logan lubi snuć swoje teorie i przemyslenia na temat doktorka i kate, z tym niestety sie trzeba pogodzic :p na niego rady nie ma :D
Ja Kate nadal będe lubic - jesli bedzie szczesliwa z Jackiem to czemu nie ;] choc tak jak mowilem, nie lubie Jacka
Zdecydowanie chce zeby byla z Sawyerem. Super gosc, ktory tylko zgrywa "zlego"