Po co ten temat?
Mamy wszyscy podpisac sie pod Twoją wypowiedzią?
A dlaczego Ci go szkoda, napisz coś więcej bo nie do końca wiadomo dlaczego jest on wg Ciebie taki biedny....
Domyślam sie że chodzi o Libby .... moze lepiej poczekajmy na 21 odc?
założyłem ten temat po to aby wyrazić, jak bardzo mi szkoda hurley'a z wiadomego (dla tych którzy są na bieżąco) powodu. jasne, że chodzi mi o libby, której moim zdaniem nie uda się jednak przeżyć do następnego odcinka...
a czy moze ktos z was wie dlaczego Hurley w retrospekcjach nazywany jest Hugo. A przy okazji będac przy Hurley'u to co sądzicie o kwestii "see you in another life" Mówi to Dave skaczac z klifu. Wczesniej tego samego zwrotu użył Desmond do Jacka zegnając się na stadionie, a potem uciekając z bunkra. Inna ciekawostka to w rozmowie z Hurley'a z psychiatrą dowiadujemy sie ze w tym wypadku na pomoscie za ktory on sie obwinia bylo 23 osoby a pomost zaprojektowano dla 8. (liczby 8 i 23). Moim zdanie ten odcinek albo jak juz ktos wsponial zmylka, albo Hurley moze sie okazac jednym z kluczowych bohaterow. W pewnym momencie pomyslalem nawet ze nasi bohaterowie to osoby ktore zginely na tym pomoscie a Hurley po prostu przechodzi terapie. Oczywiscie to glupie i zaraz to odrzucilem.
Na pytanie o "Hurleya" mogę odpowiedzieć - "Hugo" to po prostu jego właściwe imię (Hugo Reyes), natomiast "Hurley" to po prostu ksywa. No chyba, że będzie jakieś inne wyjaśnienie tego.