PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180918
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Dude...

ocenił(a) serial na 10

biedny Hugo:| naprawde szkoda mi gościa... :(

ocenił(a) serial na 9
tramwajaj

Po co ten temat?
Mamy wszyscy podpisac sie pod Twoją wypowiedzią?
A dlaczego Ci go szkoda, napisz coś więcej bo nie do końca wiadomo dlaczego jest on wg Ciebie taki biedny....
Domyślam sie że chodzi o Libby .... moze lepiej poczekajmy na 21 odc?

ocenił(a) serial na 10
Chmielu_4

założyłem ten temat po to aby wyrazić, jak bardzo mi szkoda hurley'a z wiadomego (dla tych którzy są na bieżąco) powodu. jasne, że chodzi mi o libby, której moim zdaniem nie uda się jednak przeżyć do następnego odcinka...

ocenił(a) serial na 9
tramwajaj

a czy moze ktos z was wie dlaczego Hurley w retrospekcjach nazywany jest Hugo. A przy okazji będac przy Hurley'u to co sądzicie o kwestii "see you in another life" Mówi to Dave skaczac z klifu. Wczesniej tego samego zwrotu użył Desmond do Jacka zegnając się na stadionie, a potem uciekając z bunkra. Inna ciekawostka to w rozmowie z Hurley'a z psychiatrą dowiadujemy sie ze w tym wypadku na pomoscie za ktory on sie obwinia bylo 23 osoby a pomost zaprojektowano dla 8. (liczby 8 i 23). Moim zdanie ten odcinek albo jak juz ktos wsponial zmylka, albo Hurley moze sie okazac jednym z kluczowych bohaterow. W pewnym momencie pomyslalem nawet ze nasi bohaterowie to osoby ktore zginely na tym pomoscie a Hurley po prostu przechodzi terapie. Oczywiscie to glupie i zaraz to odrzucilem.

ocenił(a) serial na 10
vin

Na pytanie o "Hurleya" mogę odpowiedzieć - "Hugo" to po prostu jego właściwe imię (Hugo Reyes), natomiast "Hurley" to po prostu ksywa. No chyba, że będzie jakieś inne wyjaśnienie tego.

ocenił(a) serial na 10
tramwajaj

Tez mi go szkoda, bardzo lubie tego grubaska