PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180364
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Gruba przesada.

ocenił(a) serial na 1

To nie jest żaden super serial tylko totalne główno. Dobrze, że nie marnują wieczorów w jedynce na to cło.

ocenił(a) serial na 1
alchemist_2

W LOST grają debile, idioci kretyni, półgłówki (a nawet mniej niż pół). Tak samo jest z fanami tego serialu! Naiwniacy!

ocenił(a) serial na 9
Mrs__Smith

Kurde trochę mnie to już wkurza.... Wszyscy którzy twierdzili że objeżdzamy wszystkich którzy zjeżdzają Lost wystarczy spojrzec na ostatnią wypowiedź angie-75. Aha i do naszej bohaterki-nie pogrążaj się już. Naprawdę to już dno...

ocenił(a) serial na 10
Mrs__Smith

Alchemist jednak miał rację, angie75 to osoba z poważnymi problemami, ale można wszystko wyleczyć- wystarczy że pierdolnie główką w ściane a jeśli nie pomożę to niech powtarza do skutku- wielbicielka gówna.

użytkownik usunięty
Mrs__Smith

Wyluzuj. Nie masz powodu być chamska tylko dlatego, że nie lubisz tego serialu. Jeśli ci się on tak nie podoba i podchodzisz do niego tak emocjonalnie rzucając co chwila słowa typu 'gówno', 'idioci' itp. może nie powinnaś tutaj być?

Piszesz, że mówisz i piszesz co chcesz. Nikogo to nie obchodzi dopóki nie dajesz konstruktywnych, sensownych uwag. Nazywając fanów tego serialu naiwniakiami okazujesz tylko ignorancję i brak taktu. Więcej kultury by Ci się przydało.

użytkownik usunięty
alchemist_2

LUDZIE KTOŚ TO MUSI WRESZCIE POWIEDZIEĆ; NIE KŁÓĆCIE SIĘ O TAKIE BZDURY!!! KAŻDY MA PRAWO LUBIĆ CO CHCE ALE TEŻ NIKT NIE MA PRAWA OBRAŻAĆ DRUGIEJ OSOBY!!! DLACZEGO PISZESZ ŻE FANI LOST SĄ CHORZY PSYCHICZNIE?? A SKĄD WIESZ? TO JUŻ CZŁOWIEKA PRZEKREŚLA???? ZASTANÓW SIĘ TROCHĘ ZANIM COŚ WALNIESZ, TROCHĘ TOLERANCJI!!!!!!!!!!!!! POZDRO DLA NORMALNYCH ( I FANÓW I ANTYFANÓW) ;)

użytkownik usunięty
alchemist_2

LUDZIE KTOŚ TO MUSI WRESZCIE POWIEDZIEĆ; NIE KŁÓĆCIE SIĘ O TAKIE BZDURY!!! KAŻDY MA PRAWO LUBIĆ CO CHCE ALE TEŻ NIKT NIE MA PRAWA OBRAŻAĆ DRUGIEJ OSOBY!!! DLACZEGO PISZESZ ŻE FANI LOST SĄ CHORZY PSYCHICZNIE?? A SKĄD WIESZ? TO JUŻ CZŁOWIEKA PRZEKREŚLA???? ZASTANÓW SIĘ TROCHĘ ZANIM COŚ WALNIESZ, TROCHĘ TOLERANCJI!!!!!!!!!!!!! POZDRO DLA NORMALNYCH ( I FANÓW I ANTYFANÓW) ;)

ocenił(a) serial na 10
Mrs__Smith

to nie jest żadne gówno!!!! niezly serial którego 2 seria niedługo pokaże sie na jedynce
i napewno te wieczoru nie będą zmarnowane.
można wyrażać swoje zdanie ale ni musisz od razu wyjeźdzać z gównem .wiesz co jest gównem???to co zapewne ogladasz czyli :moda na sukces (niezwykle ciekawy serial) , noi pewnie klan ( na czele z rysiem oczywiscie;]) poprostu ŻAŁOSNE!!!!
http://s9.bitefight.pl/c.php?uid=71792 [s9.bitefight.pl/c.php?u...]

paulina315

Brawo Paulina, dobrze pojechałaś po tych antyfanach. Nudzicie się czy co?

ocenił(a) serial na 10
Mrs__Smith

- - -) Cornelka możesz to odebrać jak chcesz *_*

Magdalena_88

tylk czemu angie sprawia radość obrażania fanów lost???niech założy ktoś jeden temat i tam niech takie osoby wyrażają opinie o lost. gdzie niemusi nikt wochdzic tam i tego czytać. i bedzie ok. i tak wszyscy wiemy że lost jest bezkonkurencyjny.

Mrs__Smith

Angie-75 ma problemy emocjonalne, pewnie urodziła sie chłopczykiem. Zdarza się, czasami nic sie na to nie poradzi takie życie. To że masz problemy w życiu (jej chłopak odkrył szczątkowy penis) nie usprawiedliwia tego, że robisz z siebie totalnego głupka wypowiadając sie na temat o którym nie masz zielonego pojęcia. Zdaje sobie sprawę z tego, że serial LOST może być dla Ciebie zbyt skomplikowany, więc lepiej nie przyspażaj swojej i tak już skołatanej główce wiecej problemów i rozmyślań. Ewentualnie spytaj tatusia, mamusię lub tego pana w białym kitlu który codziennie rano odpina Ciebie od łóżka z pasów i podaje tabletki na czym polega fenomen LOST. Może On Ci wyjaśni. Zapytaj się także na czym polega konstruktywna krytyka. I kiedy wszytsko sobie przemyslisz jeszcze raz (wiem, że może to potrwać nawet parę latek, ale nie bój żaby medycyna idzie naprzód) to wtedy wejdź na forum i napisz sensowną krytykę serialu a nie wyjeżdżasz z "gównami". Pozdrawiam i powodzenia w leczeniu.

ocenił(a) serial na 1
alchemist_2

A co, tak dobrze mnie znasz? Ja mówię i piszę to, co myslę, a tobie nic do tego. W ZAGUBIONYCH nie ma nic nadzwyczajnego. Jakie tam są wartości? Tylko wiecznie pierdolą, pierdolą i nic innego nie robią. Tak jak wy! Chcecie się przypodobać debilom? Skandal! Lepiej powiedz, kto cię tak gwałci co noc, mamuśka czy tatko? O mnie wygadujesz same bzdury, a sam jesteś wychowywanym dzieckiem, które reszte życia, powinien spędzić w klatce lub zakładzie dla obłąkanych. Ile masz lat? 11? Bo z twojej dennej wypowiedzi tak właśnie wynika.

ocenił(a) serial na 9
Mrs__Smith

Heh a co twoja wypowiedź niby nie jest denna?

użytkownik usunięty
ludwisiu

Ja byłabym za skończeniem tego tematu, gdyż założycielka tematu w sumie nie czyta naszych postów, tylko w każdym kolejnym swoim poście obraża lost i fanów serialu, przy czym pewnie leży pod biórkiem, stołem, czy na czym też tam ma komputer, ze śmiechu widząc ile odob odpowiada na jej skąd inąd mało inteligentne posty, bo uważam, zę jeżeli ktoś chce przeklinać, to są ordynarniejsze słowa niż "g***o". MOże pisanie takich postów jest dla niej pewnego rodzaju sposobem na wyłądowanie agresji, więc niech dziewczyna sobie nie żałuje jak lubi. I przychylam sie do prośby Logana, zeby nie reagowac na takie prowokacje.
POzdrawiam =)

ocenił(a) serial na 10
Mrs__Smith

Widziałem wszystkie odcinki "Losta" i nawet raz się nie pierdolili. Jeśli to co oni tam robią jest dle ciebie pierdoleniem to się nie dziwie, że mając 31 lat siedzisz przed komputerem i wypisujesz brednie zamiast zajmowac się rodziną. Tak przynajmniej zachowuja sie normalne kobiety w twoim wieku.
Szczerze współczuje ale taki jest właśnie syndrom starej panny

Mrs__Smith

W sumie macie racje wiec to mój ostatni post na ten temat. Z resztą z takimi idiotami jak angie-75 nie powinno sie dyskutować tylko izolować od otoczenia. Nie mam 11 lat tak jak ona twierdzi ale jestem święcie przekonany że każdy 11-latek jest mądrzejszy od tej kretynki. Możesz sobie wypisywać co chcesz nie rusza mnie to choć zrobiłabyś karierę naukową. Jesteś brakującym ogniwem pomiędzy ludźmi a małpami. Ostatnio obejżałem odcinek "Gotowych na wszytsko" i wiesz co tam jeszcze bardziej nic sie nie dzieje i też tylko pierdolą i pierdolą. Ale to że ten serial nie przypadł mi do gustu nie zobowiązuje mnie do tego żeby zaraz pisać że ten serial jest "gówniany" a toci co go oglądają są idiotami, po prostu mi sie nie podoba i tyle w tym temacie. To że Ciebie ktoś wykorzystywał w dzieciństwie nie znaczy że wszyskie rodziny takie są. Ja miałem spokój. Allah Akbar i bądź pozdrowiona Angie-75 władczyni gówien i ekstrementów mam nadzieję że chociaż twoje dzieci będą mondrzejsze. Salve.

Mrs__Smith

"...Ile masz lat? 11? Bo z twojej dennej wypowiedzi tak właśnie wynika..."

Który 11 latek wie co to "koprofilia" ale nie pytaj jakiegoś by się przekonać bo zamkną Cię na resztę życia i to forum straci twoje inteligentne wypowiedzi.

alchemist_2

angie-75 ile ty masz lat? Bo poziom twoich wypowiedzi sugerowałby na jakieś 10. Dobrze ci radze, idź się lepiej trochę poucz, kup sobie jakiś słownik i przestań przeklinać bo dziewczynce w twoim wieku nie wypada. A serial Lost jest dla ciebie po prostu za trudny w odbiorze, sama musisz to przyznać.

ocenił(a) serial na 9
Witcher

Chyba jednak dla autorki tematu to było za dużo hehe:) A może zmądżała(choć wątpie...)

ocenił(a) serial na 7
ludwisiu

przeczytałem wasze wszystkie posty i wg paru osób film można komentować tylko jeśli się podobał co oczywiście jest moim zdaniem głupie ale mniejsza o to.

co do kłótni o Losta, każdemu może się nie podobać ale tak jak pisali inni jeżeli film/serial jest popularny a akurat tobie się nie podobał to wypadałoby go kultularnie ocenić a nie pisać o jakiś "gównach" (pozdro dla Alchemist'a i jego koprofili :) )

Mi osobiście bardzo podobał się I sezon a teraz jestem na 4 odc. II sezonu i również zapowiada się ciekawie. Pozdrawiam "lostomanów"

ocenił(a) serial na 10
Mrs__Smith

Troche kultury!
Hola Hola!!... Angelo (czy jak brzmi Twoj nick..) Fakt. Twoje zdanie to Twoje zdanie.. ale jak mawial wielki uczony Einstein kazde zdanie lub autorytet moze zostac podwazony lub poddany w watpliwosc...(Gdyby czlowiek mogl robic to na co ma ochote wszyscy by lezeli dupa do gory na Majorce... wiec sie troche zastanow nad tym! - nie wszystko jest takie proste...) Wiec sie nie dziw odpowiedzi na Twoj "zacny" komentarz....
Powiem krutko...
A zaczne od tego:
1. Nie bluzgaj na ludzi bo skonczy Ci sie Twoja kariera na Filmwebie... - potraktuj to jako pierwsze i ostatnie ostrzerzenie...!!!
2. Naucz sie kulturalnie wyrazac opinie o filmie... nawet jesli Ci sie on bardzo nie podoba, mozesz uzyc slow ktore nie beda nikogo razic! Nie jestes sama na swiecie! Nie traktuj ludzi tak jakbys sama nie chcialabyc traktowana! btw. Niektorzy nie maja ochoty czytac takich tekstow...
3. Sa rozne gusta... co tlumaczy to ze sie o nich nie dyskutuje co popiera teze zeby niebluzgac i nie wyzywac ludzi o odmiennym guscie...
Ciekawi mnie jaka jestes osoba? Czy w swoim zyciu tez wszystkich na okolo wyzywasz - bo jestes pempkeim swiata? :D
4. Jesli piszesz to co myslisz... a "walisz" tekstami typu: "ten film to totalne gowno.." to zastanawia mnie co Ty masz w glowie ?!:D
5. Dorosnij... bo Twoje ignoranckie zachowanie wskazuje na to ze nie wyroslas z pieluch i masz jeszcze mleko na wardze... a najprawdopodobniej wiek od 13-19 lat...ahh te mlodziencze bunty :D i wiara w wieczna, szczesliwa milosc...
6. Odnosnie Twojej opini... to jest ona dla mnie zbyt arogancka :D i dziecinna... nie jestes w zaden sposob autorytetem dla mnie w dziedzinie filmoznawstwa.. Panno Wielka Krytyczko Filmowa, co to wie, ktore filmy sa totalnym dnem/gownem a ktore nie :D
7. Naucz sie kultury!
8. Sa inne sposoby zwracania na siebie uwagi...;P
9. Niezastosowanie sie do wyzej wymienionych punktow grozi: patrz pkt. 1!

Mam nadzieje, ze sie rozumiemy... Szanuje Twoje zdanie jako, iz "uwazasz ten film za kompletnie nieciekawy dla Ciebie, ktory abstrachuje w zupelnosci od Twoich zainteresowan kinowych..." :D co nie zmienia faktu , ze ten film jest fajny :) :D

ocenił(a) serial na 10
Joyce

jeszcze raz dodam, iz zobacze jeszcze w jakikolwiek komentarzach Twoj nick... ktory bluzga na kogos lub na cos... bedzie sie to zaliczalo do pkt. 1

Mrs__Smith

Niedobrze mi sie robi jak czytal posty angie-75. Co do ilorazu inteligencji to sie zgadzam, az brak mi słow zeby skomentowac to co ona wypisuje. Rozumiem, mozna miec odmienne zdanie ale zachowywac sie przy tym jak debil to juz przechodzi wszelkie pojecie. Jej ulubione seriale to gotowe na wszystko i przyjaciele, no masakra jak gotowe na wszystko jest suuper serialem, ledno wytrzymalem zeby nie zasnac przy tym, a jaka akcja, "24" sie przy tym chowa. Zastanow sie angie, jesli to nie przerasta Ciebie nad tym co piszesz Albo przedstaw jakies agrumenty bo nie widzi mi sie dostosowywanie do Twojego indywidualnego trybu rozumowania.