PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180364
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Gruba przesada.

ocenił(a) serial na 1

To nie jest żaden super serial tylko totalne główno. Dobrze, że nie marnują wieczorów w jedynce na to cło.

ocenił(a) serial na 9
Mrs__Smith

Taaak jest kolejna inteligenta wypowiedź inteligentnej osoby. Ręce mi opadają gdy widzę takich ludzi...

ocenił(a) serial na 10
ludwisiu

Robią szum. Na takie posty odpowiada zawsze dużo ludzi. Najlepiej olać takie prowokacje i nie odpisywać.

ocenił(a) serial na 10
Mrs__Smith

http://www.dziecineostrady.prv.pl/ [www.dziecineostrady.prv...] - dział "jak poznać trolla", przedostatni podpunkt :)

ocenił(a) serial na 10
Mariusz_Saint

kurcze, sorki ale denerwują mnie tacy ludzie. nie podoba ci się to ok i nie wypisuj jakiś głupich komentarzy...

ocenił(a) serial na 10
jacussss889

nie żebym był po stronie autorki tematu .... bo kocham zagubionych a szczególnie Emily de Ravin - Claire . Ale ... każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie czyż nie ? Jeśli uważa że ten serial jest do bani trudno ... jej mysl jej strata ... a moze poprostu taki gatunek nie w jej guście i woli ROMANSIDŁA albo inne filmy dla głupich nastolatek ....

ocenił(a) serial na 9
slaa

Ok ależ któż zabronił jej wyrazić swoje zdanie? Nikt, tylko że trzeba to wyrazić po ludzku i w miarę z kulturą. Nie wiem np. "Ten serial mi się nie podoba bo..." i coś tam dalej. No ale jak ktoś zaczyna od tekstu że "ten serial to totalne gówno" no sorry ale coś z tą osobą jest nie tak...

ludwisiu

nikt nikomu nie zabrania wyrazac swojego zdania, ale moze starczy juz tych tematow o tym jakim gownem jest ten serial..?
wystarczy sobie popatrzec na inne tematy:
-ehh nie czuje juz tej mocy..
-od kilku odcinkow wszystko stoi w miejscu
-slimacze tempo serialu
-cholerka co wy
-chyba zaczyna mnie meczyc
itp tematy.. tam mozna wyrazic swoje 'zdanie' co prawda moze raczej zaczac sie klucic ale po co nowe tematy z taka sama nic nie wnoszaca trescia??;/;/

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

skoro uważasz że to jest gówno - to sie lepiej tu więcej nie wypowiadaj - ZAgubieni to jeden z najlepszych seriali jakie leciały w telewizji :)
pozdrowienia dla fanów Lost'a :)

ocenił(a) serial na 10
NaShI

zgadzam sie lost to naprawde dla mnie obok archiwum x i suiata wg bundych to najlepszy serial nie wiem po co gościu włazi tu na form zakłada nowy temat zeby wkur....ic fanów serialu .gosciu lepiej sie zstad bujaj i wiecej nie pokazuj leszczu

darek061284

ale wojna..;]
na forum pb jest tak samo mnostwo tematow co do tego ktory z tych dwoch jest lepszy;]
a odp. to zaden oba sa spox.
jakas sekta uzytkownikow rozrzuca takie tamty na prawo i lewo.
tutaj ze pb jest swietny ma genialne recenzje i ze lost to chlam, odpowiedzi to to ze pb to chlam a lost spox.
na forum pb jest to samo, lost jest lepszy a pb chlam, a odpowiedzi ze lost to chlam a pb najlepszy.
az zadziwiajaca prawda..;/

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

"jakas sekta uzytkownikow rozrzuca takie tamty na prawo i lewo"

Tematy, posty... wszędzie pełno tego szajsu. I nie żadna sekta, a zwyczajny trollizm i głupota... ale przynajmniej można się z tego pośmiać ;)
Ale, cholera, coś w tym jest - jestem bardziej związany z LOST i w pierwszym odruchu w temacie przy PB miałem zamiar odpowiedzieć na zarzuty co do nielogiczności stawianych LOST... "kibolstwo wciąga" ;)

ocenił(a) serial na 1
darek061284

Nie będę się nie wypowiadać, tylko dlatego, że jesteście chorzy psychicznie. Każdy niech mówi co chce, to jego sprawa. Nikt nie ma prawa podważać mojego zdania bo ono należy do mnie. Taka już jestem. Mówię i piszę tylko to, co myślę. I nikt, a już na pewno nie jakiś głupek, który uważa że dno to to samo co ideał, nie będzie mi mówił, co mam robić!

ocenił(a) serial na 10
Mrs__Smith

spadaj bo wszystkich (bez wyujątku) fanów LOSTA obrarzasz:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!

ocenił(a) serial na 10
HAL1996

to sp**** na bambus banany prostowac. Na ch**** tu wchodzisz jak ci sie nie podoba...
Przepraszam za slownictwo, zwykle nie przeklinam ale nie moge juz takich glupot czytac :\

ocenił(a) serial na 9
Mrs__Smith

niech sobie pisze co chce - ma do tego prawo, ale, tak na marginesie, to chyba jej chomiki w mózgu w ping-ponga grają, skoro pisze tak o tak ciekawym serialu nowej generacji, jakim jest bez wątpienia "Lost". Albo może ją ciśnie gumka w majtkach czy coś ;-P

Mrs__Smith

ej sory... skoro uwazasz ze Lost to gówno to po co tu w ogole weszlas?! jesli ja uwazam jakis film za dno... to po prostu nawet sie nim nie interesuje... nie mowiac o krytykowaniu bo przeciez kazdy ma inne zdanie... nie? a zreszta... jakbys jeszcze napisala jakas sensowna wypowiedz... dlaczego po co i na co.... no to jeszcze... ale tak? strata czasu twojego i naszego :)

ocenił(a) serial na 10
Mrs__Smith

ŻEBY serial Ci się spodobał musisz go najpierw zrozumiec. Niestety w Twoim przypadku jest to nie możliwe, bo ten serial jest dla ludzi myślących

ocenił(a) serial na 10
0sony0

Moim zdaniem świetny serial dla ludzi inteligętnych ;-)

ocenił(a) serial na 1
Kapi_Aleks

Racej dla głąbów, którzy nie wiedzą, co to jest ciekawy serial. Bo niby co jest w nim takiego super? Pokazywanie przeszłości i inne gówna. Współczuję fanom seriali tak niskiej samooceny (skoro tak wysoko oceniają to zapie*****ństwo) i tak niskiej inteligencji.

Mrs__Smith

to ze ktos ma inny gust od ciebie nie znaczy ze jest glabem;/

ocenił(a) serial na 10
Mrs__Smith

Masz faktycznie zdrowo najebane pod sufitem

ocenił(a) serial na 10
Mrs__Smith

To ja ci wsółczuje, bo chyba masz ubytki w mózgu (a może Ty w ogóle nie masz czegoś takiego jak mózg ?)
Ludzie inteligentni wiedzą co to tolerancja. Moge sobie lubic Paris hilton, tokio hotel i tobie nic do tego

No i co, cieszysz sie, że wreszcie masz jakies komentarze?

ocenił(a) serial na 1
Magdalena_88

Nie chce nikogo usprawiedliwiać, ale to nie jest jedyna tego typu wypowiedź na filmwebie. Tu piszą: "Masz najebane pod sufitem". Dlaczego innym tak nie piszesz? Znasz tę dziewczynę?

ocenił(a) serial na 10
cornelka9

a Ty przepraszam widziałaś co ta 'dziewczyna' (bo i tu pewnosci nie mamy) napisała w swoim poście?

ocenił(a) serial na 10
cornelka9

Do cornelki

Czytałaś co ona wypisuje? Nazywanie fanów "Losta" chorymi psychicznie chyba nie jest w porzadku. Zauważ że nie potrafi podac żadnego argumentu dlaczego lost to gówno poza obrażaniem ludzi dla których ten serial jest świetny.
Nie wiem czy jest dziewczyną, a ty wiesz?

ocenił(a) serial na 10
cornelka9

Do cornelki9

Przeczytaj co "ona" wypisuje, jeśli nazywanie fanów "Losta" chorymi psychicznie i głąbami są argumentami przemawiającymi za tym że "Lost" to gówno to jak można to inaczej skomentować.

Nie wiem czy jest dziewczyną

ocenił(a) serial na 5
legolas80

angie 75 ma racje 100% zresztą lost to ścierwo jakich mało już wole oglądać no nie wiem złotopolskich (hhahahahahahaa chociaż tego to też sie nie chyce) angie ja cie dodoaje za ten post do ulubionych

ocenił(a) serial na 9
Desperate

O taaaak to współczuje ci skoro wolisz oglądać złotopolskich....Ludzie dajcie sobie spokój bo to się robi nudne. Dobra wiesz co dobra Lost to ścierwo ale jeśli tak to Desperate Housewives jest jescze większym ścierwem...

ludwisiu

chce ci sie ludwisiu wogóle odpisywać na takie denne posty??? nie lepiej zignorować? jak sie ich zignoruje to może wtedy przestaną pisac?

ocenił(a) serial na 9
Logan_Cole

Zawsze ktoś odpowie a czasem można się wyładowac na idiotycznym poscie...

ludwisiu

aha no chyba że tak. tylko jak widze jakie brednie wypisują to mi sie niechce odpisywać. im sie chyba podoba że zwracają na siebie uwage lostfanów.i chyba lebią sie pokłucić.

ocenił(a) serial na 9
Logan_Cole

Albo mają po 10 lat( M ma mniej niż 10) i nie wiedzą co oznacza słowo tolerancja...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
Desperate

Ooooo urazilem cie frajerze??? Tylko prosze nie przychodź do mnie z rodzicami prooooooszę....A teraz słuchaj baranie.Po 1 naucz sie przeklinać bo jestes takim durniem ze nawet tego nie umiesz. Po 2 nie zabijamy za Lost. Zabijamy idiotów którzy myślą że wejdą na forum i sobie zaczną zjedżać i film(czy też serial) i fanów. Pomyśl na tym co piszesz albo zawołaj matkę żeby ci dyktowała...

ludwisiu

Tak ludwisiu można takim ludziom odpisywać ale pamiętaj że są oni ułomni i twoje odpisy nic nie zmienią jedynie dobry lekarz.

ocenił(a) serial na 9
valkiriapl

Dobry lekarz albo upadek z dużej wysokości. Najlepiej z 2 piętra(na głowe rzecz jasna). Wtedy może wreszcie sie im poukłada...

ludwisiu

więc jeśli są ułomni to te ich posty sprawiają im przyjemność.więć nic na to nieporadzimy.

Logan_Cole

Odpisujmy im choć troche to wtedy sprawimy im odrobinę przyjemności w ich trudnej wegetacji ludzi skrzywdzonych przez los.

ocenił(a) serial na 9
valkiriapl

No coś od życia nawet "takim" ludziom sie nalezy...

Mrs__Smith

"Totalne gówno" ale dlaczego? Co zła gra aktorów? Kiepski scenariusz? Co ci nie pasuje w tym filmie, może napiszesz? Do ludzi na forum nie warto odpisywać na takie tematy bo to oczywista prowokacja , a naśmiewać się i wyzywać osoby takie jak angie-75 czy M to po prostu wstyd. Pzrecież widać po postach że oni są wystarczająco pokrzywdzeni przez los. Niegodzi sie naśmiewać z takich ludzi. Legolas80 i inni wyluzujcie ;-) Pozdro dla fanów Lost najlepszy serial jak narazie.

ocenił(a) serial na 9
alchemist_2

Ale tu też chodzi o to że oni chcą zjechać "Lost" tylko nie wiedzą nawet jak...

ocenił(a) serial na 1
ludwisiu

Ha ha ha! Jesteście super! Niektórzy. Lost czyli zagubieni:/ to totalne szmaty, ponieważ nic się tam nie dzieje, a poza tym, to nie jest coś takiego aż super. Coś tu jest nie tak. Wszyscy gadają, że taki hicior fajny, a tu..... jakieś główno. Jeżeli to są zagubieni, to już dawno zostało wytworzonych wiele filmów o takiej fabule. Tylko że LOST, to gówno.

Mrs__Smith

ty nie wiesz co to jest cło? :/ czytak ci się niechcąco napisało...? :/

Mrs__Smith

Najpierw sądziłem że te 75 przy angie to rok urodzenia teraz dochodze do wniosku ze to twoj iloraz inteligencji (aczkolwiek mogę się mylić jasnowidzem nie jestem, wnioskuje po postach). Pozatym masz jakąś dziwną fobię na temat "gówna" co chwila wyskakujesz z jakim "gównem" tu i "gównem" tam, tamten serial jest "gówniany" itd. Czyżby skłonności do koprofilii - nie wnikam. ;-) Pozatym gdzie twoja tolerancja? nie podoba Ci się "Lost" to tak napisz a nie piszesz, że "ten serial jest dla głąbów" czy coś w tym stylu. Ale ja to rozumiem to normalne u usób z zaburzeniami seksualnymi (znów wraca koprofilia ;-)) Normalnie mi nie przeszkadzają takie posty ale ..."Fight fire whit fire..." wiec walnij sie w ciemniączko moje drogie dziecko ewentualnie zajeb łbem w ściankę chociaż wątpie żeby Ci to pomogło. Więć sajonara i wal sie na ryj...!!!

Mrs__Smith

Uwaga cytat angie-75: "...to nie jest coś takiego aż super." Myśl miesiąca. ;-) Kto Ciebie uczył zklejać zdania. Współczuje.

ocenił(a) serial na 1
alchemist_2

Oj, przestań. Post angie-75, ja np. uznaję jako test. Dla was trzeba uważać na słowa tylo wtedy, gdy pisze się posta. A tak wcale nie jest! Mówicie najgorsze rzeczy na tą osobę, bo ona powiedziała coś niestosownego, a wy? Jeden z was pisał, że 75 to iloraz inteligencji osoby, która tego posta napisała. I kto to mówi? Ja, ze swojej strony, również sądzę, iż nie powinna była w swoi poście używać takich słów, ale nie ma ludzi odpowiadających na ten post, którzy zachowaliby się z szacunkiem do tej osoby. Wszyscy zachowujecie się jak dzieci!

ocenił(a) serial na 9
cornelka9

Heh ale ona sama podpisała na siebie wyrok pisząc taki temat. Owszem może jej się nie podoba ten serial ok dobra jej sprawa. Może także się wypowiedź na jego temat-po to w końcu są fora. Może w końcu wypowiedzieć się negatywnie na temat tego serialu. Któż jej zabrania? ALE!!! Niech robi to z sensem. Nie podała żadnego argumentu na to że Lost to shit. I jakby było mało od razu ten serial zjechała... No w takiej sytuacji ręce opadają. A wystarczy spojrzeć na kilka tematów wstecz. Ktoś napisał coś mniej więcej tak:
(...)"Ogladalem ten kilka odcinkow tego serialu i jakos nie przypadl mi do gustu mozecie mi wytlumaczyc co w nim widzicie?"
Nikt go nie zjechal... (Procz kilku tam psycholi ale tacy zawsze sie znajda:) I co jednak mozna...

ocenił(a) serial na 10
Mrs__Smith

No to dobrze, że jesteś Cornelka wśród nas, jedyna dorosła ^_^

ocenił(a) serial na 1
Magdalena_88

To miała być wypowiedź z irytacją w stosunku do mnie?

Mrs__Smith

Nie pisałem że ta osoba ma iloraz inteligecji 75 napisałem tylko:
"...dochodze do wniosku ze to twoj iloraz inteligencji (aczkolwiek mogę się mylić jasnowidzem nie jestem, wnioskuje po postach)... " Jak dla mnie to Ona moze miec i 160 IQ byc geniuszem, mowic w 10 językach byle tylko gadała z sensem. Zresztą to był sarkazm. ;-)