PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180918
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Hanry Gale

ocenił(a) serial na 10

No no no... Nie spodziewałam się, ze nasz pseudo "Hanry Gale" jest dowódcą Innych. Myślałam, że jest po prostu nic nie znaczacym chłopkiem z klanu Othersów... Wielkie zaskoczenie... Ciekawa jestem, w jaki sposób balon prawdziwego Gale'a rozbił się na wyspie. Przecież nikt nie zapomniał wcisnąć przycisku!

Monti

może wcale sie nierozbił tylko inni go tam umieścili żeby dać niby henremu jakąś historyjke.ale po jego gadce wtedy z jackiem i lockiem można sie było troche domyślać że niejest zwykłem chłopaczkiem innych. mądrze tą bajke i opowiedział. no ale zaskoczennie małe było widzą go w tej łodzi. przynjamnirej dotrzymuje słowa oddał mikowi walt'a i pozwolił odpłynąc niejest ąż taki zły.:d

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

no z Mikiem też nie wiadomo do końca jak to bedzie ;) a nuż zamiast ekipy ratowniczej zastanie na miejscu grupke Innych, którzy przyprowadzą go z powrotem. nie sądze, że tak łatwo było im zrezygnować z Walta...

andy15

Pamiętajcie, że Desmond też próbował odplynąć i jakoś mu nie wyszło

ocenił(a) serial na 10
kwitek

no, prawda.... mnie sie wydaje, ze po prostu nie ma zadnej ucieczki z wyspy. Michael i Walt poplyna, jednak nie doplyna do cywilizacji... beda tak plywac po oceanie przez jakis czas, az w koncu sami wroca na wyspe, aby moc cos zjesc i sie napic