Niedawno przeczytałam w jednym z portali, że producenci serialu planują oprócz III serii także IV i V. Serial jest świetny, ale nie sądzicie, że przedłużanie go w nieskończoność uczyni z niego kolejną "Modę na sukces" i zatrze dobre wrażenie jakie zrobiły na widzach I i II seria. Wolałabym żeby II seria wyjasniła wszystko, to bedzie juz ponad 70 odcinków - i tak stanowczo za dużo jak na moją cierpliwość ;).
Pozdrawiam.
Pomyliłaś się :) w III seri będzie jak cuś 70 odc...Masz racje to się bedzie robic nuuuuuuuudne....Heh..zreszto nigdy nic nie wiadomo .. może..jednak autorzy nas zaskoczą :)
J.J Abrams potwierdział ze będą 4 sezony .Jak telewizja ABC będzie chciała dalej kontynuować serialik to bez niego
A w którym miejscu się pomyliłam, bo nie bardzo rozumię?Pierwsza seria 24 (własciwie 25 bo ostatni podwójny) II seria tak samo - 24 odcinki. Razem 48 + 24 odcinki III serii to w sumie 72.
Pozdrowionka
Według mnie powinny powstać cztery sezony. Nie wyobrażam sobie żeby wyjaśnili wszystkie wątki z I i II sezonu w sezonie III, 24 odcinki to trochę mało na to wszystko. Cztery sezony pasują w sam raz, bo też nie jestem za tym żeby ciągnąć serial w nieskończoność, ale jeśli udałoby im się utrzymać klimat taki jaki był w I i II sezonie to może być nawet V ;).