Niedawno przeczytałam w jednym z portali, że producenci serialu planują oprócz III serii także IV i V. Serial jest świetny, ale nie sądzicie, że przedłużanie go w nieskończoność uczyni z niego kolejną "Modę na sukces" i zatrze dobre wrażenie jakie zrobiły na widzach I i II seria. Wolałabym żeby III seria wyjasniła wszystko, to bedzie juz ponad 70 odcinków - i tak stanowczo za dużo jak na moją cierpliwość ;).
Pozdrawiam.
dobre wrażenie I i II
seria pierwsza jeszcze uszła ale druga swoja pustością to mnie powaliła na morde nic sie nie dzieje przez całą serie, nad uzywa się wzburzania atmosfery, zabija się bohaterów z którymi trudno zrobić retrospektywe lub temat retrospektywy jest prosty i się wyczerpał, wtłacza się gówniane epizody z których z pewnościa nic nie wyniknie z cyklu łapanie cholernej żaby które maja niby to zabawic widza i tylko ostatnie odcinki (wyjaśniające) nie były żałosnym wypełnainiem czasu na tasmie
jak III seria ma byc serią miłosną to ja dziekuje i lostów będe ogladał tylko dla sportu intelektualnego, już niestety nie z zacieciem
po prost temat przerósł twórców jakby najpierw był pomysł na fabułe a pózniej na sesnsowne dobrze ułorznoe rozwiazanie (o ile je wymyuślono) wiec będzie pewnie ta IV i V seria