PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180860
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Kocham Jacka...(3 jest najprzystojniejszym aktorem w tym serialu..jest poprostu BOSKI :):) mam nadzieje ze Kate z nim bedzie a nie z Sawyerem...zazdroszcze jej ...I Love You Jack !! :*

ocenił(a) serial na 8
Ashley_9

mam nadzieje ze nie bedzie z kate bo ona tym bardziej go zostawi tak jak jego pierwsza zona. jack jest za dobry jak na kate.

ocenił(a) serial na 8
Skyler

Ja nie lubie jacka. Mysli ze jest najwazniejszy i wszystkimi rozkazuje. Podejmuje decyzje nie konsultujac tego z innymi. Tak jak powiedziala jego zona "ty zawsze bedziesz cos naprawial" pozatym ciagle ryczy bez powodu. A z kim bedzie to mnie nie obchodzi...

Ashley_9

Nie imponuje ci to Marta jak facet płacze? Mi bardzo, no ale nie z byle powodu oczywiście..(np.wtedy jak sobie zdrapie kolanko) No i zgadzam się że Jack jest zarąbiście przystojny. Mi się on bardziej podoba niż sowyer. Wszyscy sie tak podniecają tym sowyerem a ja w nim nic takiego nie widze. Jack jest dobry, wrażliwy i w ogołe! N onarazie papa

ocenił(a) serial na 8
Ashley_9

na poczatku myslalam ze sayer i kate do siebie pasuja ale potem stwierdzialm ze jack bylby dla niej lepszy. tyle ze ona by go ranila a mi jest tak zala jacka wiec lepiej nich sawyer bedzie z kate a jack znajdzie sobie jakas 'porzadna' dziewczyne.

ocenił(a) serial na 8
Skyler

Jack jest oblesny z tym swoim wielkim czerwonym nosem :/ jasne ze moze sobie troche poplakac ale jest jedynym facetem na wyspie ktory ryczal ponad 5 razy... No a taki sawyer ani razu i on jest najlepszy!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
Logan_Cole

kate i sawyer - to bedzie ekscytujaca para, ale podobno kate bedzie z nim tylko na zlosc jackowi??

ocenił(a) serial na 9
Ashley_9

...a Locke będzie z Sayidem (czy jak sie to pisze:-/ ) :-))) a Harley z niedźwiedziem polarnym hahahaha
...jak widze to co piszecie to przychodzi mi do głowy jedno stwierdzenie:"SZPITALE BUDUJTA A NIE KOŚCIOŁY" hahaha
...oglądacie ten serial czy go tworzycie????
...patrząc na te wasze spekulacje "co będzie" to mi sie odechciewa oglądać....
...niektórzy zbyt serio biorą ten serial...to jest serial...to nie jest film dokumentalny...a niektórym sie wydaje że to wydarzenia z wyspy na żywo transmitowane przez BBC..:-/
...uwielbiam ten serial bo jest ewenementem w sztuce filmowej, podziwiam twórców za pomysły ale nigdy nie odnosiłem Lostów do rzeczywistości....
...postaci także nie istnieją, tylko grają je wspaniali aktórzy za co należy im się pokłon tudzież nagroda...

...to są moje przemyślenia, także nie bądźcie zbyt wylewni i nie zanieczyście tego tematu jakimś chłamem typu uwagi kierowane w moją strone "ty debilu" "ty idioto" itp

ocenił(a) serial na 10
Ashley_9

Pfff ;] Nie lubie Jacka ;D Sawyer wymiata ;)

ocenił(a) serial na 10
Ashley_9

W 3 sezonie nie będzie z Kate. Właśnie przeczytałam,że zakocha się ze wzajemnością w Juliet, która będzie należała do innych.Sami przeczytajcie:http://film.inte ria.pl/news?inf=797976

ocenił(a) serial na 6
Fantastic

Odnośnie linka:no i wyszło szydło z worka.producentom zwyczajnie skończyły się pomysły które czyniły ten serial wyjątkowym i nie dość ze postanowili zrobić z tego zwyczajny serial sensacyjny(o ile jeszcze na takie miano zasługuje po pierwszych odcinkach)i w dodatku romansidło, to jeszcze z powodu pustki w głowach przerwą serię aż do lutego chyba też po to by sprawdzić czy jeszcze ktoś zechce spojrzeć po jesiennej serii(mini serii) na efekt ich wypocin.Jeśli nic nie drgnie naprawdę w tm serialu trzecia seria będzie ostatnią

ocenił(a) serial na 10
polishchaser1

Sawyer is the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

użytkownik usunięty
milla_88

No tylko, ze Jack płakał tylko, kiedy ktoś przypomniał mu o sytuacjach, które były dla niego ciężkie i które go zraniły ...
Przecież nie płakał, jak ktoś mu coś dogadał lub gdy się przewrócił :/
To bardzo fajnie gdy facet jest wrażliwy i nie wstydzi się tego, ze porafi płakać. Wole sto razy bardziej takiego faceta niż jakiegoś terminatora, który udaje twardziela i nie pokazuje uczuć ...
I gdzie wy ludzie widzicie jego wielki czerwony nos :/ Jakieś kompleksy macie :D:x
A co do Kate i Jacka na początku chciałam zeby byli razem i wszystko wskazywało, ze nawet Kate tego chce, ale po oglądnieciu zwiastunu 3x6 jak juz pisałam w innym temacie niech go nawet już nie dotyka :/

ocenił(a) serial na 8

Chcialam zauwazyc ze to tylko serial a wy zachowujecie sie jakby to byli wasi znajomi "niech go nawet już nie dotyka " itp

ocenił(a) serial na 10
m_arta

Ojjj, po to jest to forum, żeby podzielić się z innymi swoją opinią, refleksjami, spostrzeżeniami itp. Gdyby wszyscy ograniczali się tylko do "serial/film mi się podobał..." albo "serial/film mi się nie podobał..." byłoby nudno.

Imponuje mi facet,ktory placzce (oczywiscie nie z byle powodu).Uwielbiam wrazliwych i romantycznych facetow.Jack do tego jest meski i zajbiscie przystojny.Jest jednym z moich ulubionych aktorow obok Chada Michaella Murray'a i Brada Pitta.Jest poprostu Boski!! powtorzylabym to sto razy bo nie wiem jak mozecie sadzic ze facet ktory nie wstydzi sie lez jest beksa mieczakiem czy cos w tym rodzaju. To nie o to tu chodzi. Nie wazne tez czy to tylko serial.... Jack przystojny roznwniez poza filmem :):):)HiHi a Ty M ARTA...nie wiem w ogole po co sie wypowiadasz na temat tego ze to tylko film..przeciez kazdy dobrze o tym wie ;)I LoVE yOU jACK

ocenił(a) serial na 10
Ashley_9

nie chce sie czepiac ale to ty chyba ashley nie dostrzegasz roznicy miedzy serialem a rzeczywistoscia.

'Jack do tego jest meski i zajbiscie przystojny.Jest jednym z moich ulubionych aktorow obok Chada Michaella Murray'a i Brada Pitta.Jest poprostu Boski!'

nie jack jest aktorem, tylko matthew.

'Jack przystojny roznwniez poza filmem'

nie jack jest przystojny (wg ciebie ^^), tylko matthew.

no a skoro juz sie wypowiadam. ja tam zawsze lubilam złych facetów. takich którzy uczucia okazauja tylko wtedy, kiedy naprawde jest to tego warte. moze to dlatego ze sama bardzo latwo sie rozklejam. wiec jesli chodzi o serial, to sawyer & skate :)
i coz, matthew to kompletnie nie moj typ. naprawde straszna jak dla mnie ta jego facjata. za to josh. mmhm ^^

ocenił(a) serial na 8
ilmare

Zgadzam sie z toba ilmare w 100%. A jack napewno nie jest meski :/

m_arta

Uwierz mi - jest. Jest tez bardzo przystojny. Ten cały Holloway mi sie nie podoba, a skoro mowicie zeby nieurzeczywistniac aktorow z postaciami, to Sawyer to przeciez nie Josh:PP

ocenił(a) serial na 10
Loolly

jezeli zarzuty do mnie, to napisalam ze jesli chodzi o serial (pisalam zreszta o charakterze postaci) to wole sawyera, a jesli o urode to josha. no.

ocenił(a) serial na 8
Loolly

Taa..Ciekawe w ktorym miejscu? :/ Jasne kazda z nas ma inny gust i kazdej moze sie podobac inny facet. Ja wole sawyera a ty jacka.

Loolly

Zgadzama sie z Toba "!" :) Sawyer moze nie jest najgorszy ale zadngo piekna w nim nie dostrzegam :P

ilmare

Czepiasz sie o szczegoly.Nie wazne ... JACK I Matthew to ta sama osoba wiec podoba mi sie ON. Nie wazne czy w filmie czy poza nim ... wiec nie wiem o co Ci chodzi:/ hehe lubisz skate ?? .....:) kazdy ma swoj gust :P

ocenił(a) serial na 8
Ashley_9

Nie ma to jak ambitny temacik...

I love you Jack! OoHhh!

ocenił(a) serial na 10
Zdenio

Temacik nie jest ambitny ale się wypowiem. Nie lubiłem Jacka ale z czasem zacząłem go doceniać. Jaki jest taki jest ale jedno mu trzeba przyznać - facet jest bohaterem, czasami nawet zbyt przerysowanym ale jednak. Ciekawe ilu z nas by poświecało się dla innych jak doktorek. Za to go lubie, choć czasami jego dobroć jest śmieszna

Abruzzi

Jak możesz kochać Jacka (lub Fox'a) skoro nigdy w życiu go nie spotkałaś? kochasz jego wygląd, postać którą wykreował w jednym serialu?

Jolinar_s_Memories

Poprostu podoba mi sie z wygladu nigdy nikt Ci nei zaimponowal od pierwszego wejrzenia. nie chodzi mi o postac ktora wykreowal tylko poprostu o jego boskie cialko i slodziutka twarzyczke.

ocenił(a) serial na 10
Ashley_9

;-D........................... .................