PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180927
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Juz dawno temu czytalam w gazecie o tym ze Kathe i Charlie zwiaza się w filmie. Pomyslalam ze to plotki wiec poscilam to bokiem. Lecz teraz coraz czesciej slysze ze to ma byc prawda. Moim zdaniem jak juz cos to Charlie zwiaze sie z Claire, ale z Kathe?? co o tym myslicie?

mafika

Dominic i Evangeline sie podobno już pobrali jakis czas temu i podobno za niedługo sie rozstaną.takich plotek jest pełno wszędzie

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

no tak, w zyciu prywatnym są razem. Tylko chodzilo mi o to ze w filmie!

mafika

Nie sądzę, żeby scenarzyści pojechali w tę stronę. A propos, Charlie jest chyba jedyną postacią, która wybitnie działa mi na nerwy:)

King_SX

na wyspie? gdzie ona z charliem napewno niebedzie.charlie miałby niezłych konkurentów.pozatym on jest zakochany w Claire!!!

mafika

KATE, nie Kathe. Czy się zwiążą w serialu? A kogo to obchodzi? 3 sezon za trzy miesiące, mam lepsze rzeczy do roboty niż myślenie o takich sprawach.

ocenił(a) serial na 10
Mierzwiak

Oni nie zwiarza sie w serialu. Uwazam, ze parą o ktorej wspominali producenci będzie Charlie i claire - i to wlasnie bedzie ten watek milosny. A Kate nadal będzie niezdecydowana, tak ja mysle... raz będzie wykorzystywac wzgledy u Jacka, raz u Sawyera. Pewnie będzie zalezec to od sytuacji, poniewaz na obydwoch panow Kate ma duzy wplyw ;-)
A prywatnie Ev i Dominic są zaręczeni :D

ocenił(a) serial na 10
Kapi_Aleks

widac jak na dloni ze media kłamią! Od razu bylam pewna ze to nie moze byc, poki ktos na filmwebie wspomnial. ale raczej sadze ze nie!! Osobiscie chcialabym aby Kathe była z Sawyerem

ocenił(a) serial na 10
mafika

W filmie nie wiem jak to bedzie, ale w realu Ev jest z Dominiciem, to pewne ;)

Kapi_Aleks

no i ciekwae jak długo bedzie... już krążą plotki że ten związek długo niepotrwa

Logan_Cole

Co wy chrzanicie...

Kate jest ze mną:)
Dowód - proszę bardzo:)

(link dla ludzie z grona)
http://w8.grono.net/gallery/878419/1/ [w8.grono.net/gallery/87...]

(link dla ludzi nie będących w gronie)
http://w8.grono.net/pub/u/366467/gallery/878419/1/ [w8.grono.net/pub/u/3664...]

:P:P:P