PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180364
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

czy ktoś w ogóle chce , żeby Kate była z Jackiem???!!! Hello, oni do siebie W OGÓLE nie pasują...przecież to jak iskrzy między nią a Sawyerem jest oczywiste...mam nadzieje, że scenarzyści mnie nie zawiodą. Jeśli ktoś coś będzie wiedział o romansach na wyspie to piszcie..:)

gosiabs

Pasować do siebie to oni raczej niepasują .ale kate w cholere ciągnie do jacka i to widać prawie w każdym odcinku.z sawyerem ma wspólny język.ale z jackiem sie chyba troche lepiej czuje. tak mi sie wydaje.

ocenił(a) serial na 10
gosiabs

Kate pasuje do Sawyera, bo mają podobna przeszłość, coś ich nawet di siebie ciągnie.
Jednak ewidentnie mozna zauważyć, że Kate również czuje cos do Jacka. Z plotek: podobno będzie z sawyerem.
Pozdrawiam:-)

haka

Dzięki za wiadomość, moze to i tylko plotka ale mnie trochę uspokoiła...
Wystarczy zaobserwować jak KAte i Sawyer na siebie patrzą, moim zdaniem KAte boi sie uczucia do Sawyera, bo Jack kojarzy sie jej ze satbilizacją i rozpoczęciem życia od nowa..a zwiazek z Sawyerem moze okazać sie kontynuacja problemów z przeszłości...jeszcze coś: Jack po tym jak słyszał wyznanie Sawyera o jego uczciu do Kate, nie zdecyduje sie nan romans z KAte, bo jej nie kocha...ech..Licze na kolejne plotki:D pozdrawiam

haka

Dziękuje za te zadawalące mnie ploteczki, licze na kolejne..ale takie uwagi: moim zdaniem KAte boi sie miłosći do Sawyera i tego ze moze go pokochać, tak jak on ją..a Jack kojarzy jej sie ze stabilizacją i szansą na nowe leprze zycie ( sie rozumie ,ze to lekarz)a Sawyer z jego czarna przeszłością....wystarczy sobie dopowiedzieć...mimo wszystko jestm za tym by oboje (kate i Sawyer) będać razem zaczeli od nowa naprawić swoje życie razem:) Pozdrawiam

haka

Dziękuje za te zadawalące mnie ploteczki, licze na kolejne..ale takie uwagi: moim zdaniem KAte boi sie miłosći do Sawyera i tego ze moze go pokochać, tak jak on ją..a Jack kojarzy jej sie ze stabilizacją i szansą na nowe leprze zycie ( sie rozumie ,ze to lekarz)a Sawyer z jego czarna przeszłością....wystarczy sobie dopowiedzieć...mimo wszystko jestm za tym by oboje (kate i Sawyer) będać razem zaczeli od nowa naprawić swoje życie razem:) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
gosiabs

Kate pasuje do Sawyera, bo mają podobna przeszłość, coś ich nawet di siebie ciągnie.
Jednak ewidentnie mozna zauważyć, że Kate również czuje cos do Jacka. Z plotek: podobno będzie z sawyerem.
Pozdrawiam:-)

ocenił(a) serial na 10
haka

Nie z plotek tylko durnych domyslow sawyerofanow. Kate bedzie z Jack'iem i to jest oczywiste!! Ale coz, nikomu marzyc nie zabronie....

ocenił(a) serial na 10
gosiabs

Zgadzam się z tobą!!!! Nie chcę aby Katie była z Jackiem!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Fantastic

ja nie chce żeby znim była ..
ja chce żeby Kate była z Sawerem a Jack był z Ana-Lucia Cortez bo asują do siebie!!
co nie??

ocenił(a) serial na 10
Fantastic

ja chce żeby Kate była z Sawerem a Jack był z Ana-Lucia Cortez bo asują do siebie!!
co nie??

ocenił(a) serial na 10
Fantastic

co nie??

HAL1996

kate bedzie z jackiem od poczatku tak bylo moze i nie jest ale bedzie wystarczy spojrzec na zdjecia promocyjne do 17 odc....

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

Agusia obejrzyj zdjecia i tapety z 2 serii lost wydane przez abc ....
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

Agusia obejrzyj zdjecia i tapety z 2 serii wydame przez abc ....
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
HAL1996

Ja nie lubie Jacka :/ Zgadzam się w pełni z Lord. Tak musi być.

ocenił(a) serial na 10
Fantastic

co nie??

ocenił(a) serial na 9
HAL1996

Jaaaa kolejny temat związany z tą parą no ile można????? Ludzie pomyślcie i dajcie sobie spokój

HAL1996

link z fajną fotą jacka i kate ale to chyba fotomontaż nie???chociaż jack na wyspie niemiał takiej koszulki: chyba 4 fota
http://refais-lost.skyblog.com/18.html [refais-lost.skyblog.com ...]

Logan_Cole

http://lost-kate-jack.skyblog.com/ [lost-kate-jack.skyblog. ...]
i ja sie założyłem że kate bedzie z sawyerem :/

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

ja chciałabym żeby kate była z jackiem. wydaje mi się że ona może byc na początku z sawyerem, ale potem i tak bedzie z jackiem...

jacussss889

Tylko czemu jak sie patrzy na JAcka, to w jego oczach nawet błysku pożądania nie ma gdy patrzy na Kate, i wzajemnie...a przy Sawyerze to tak iskrzy, oni poprostu siebie pragną...

gosiabs

Właśnie jak jack patrzyn nią to niewidać żadnej iskry ale jak ona na jacka to widac jak sie jej oczy świecą.Ona go pożąda on jej raczej nie.