Ian Somerhalder był pierwszym aktorem zaanagażowanym do roli rozbitka. A dwie kropy niżej
Jorge Garcia był pierwszym aktorem zaanagażowanym do roli rozbitka.
Albo:
Pierwszy sezon przedstawia pierwsze 40 dni na wyspie.
Pierwszy sezon przedstawia pierwsze 44 dni na wyspie.
Co za debile pisali te ciekawostki ?? I kto je zatwierdza ??
na tym portalu sa uklady towarzyskie jak ja chcialem dodac jakąś ciekawostke która przeczytałem z gazety filmowej (uważam ją za wiarygodną nie podam tytułu zeby nei robic reklamy i zeby mi zaraz nie zaczeta wrzucać na plecy) do tego podawałem strone www nazwe gazety i nie zatwierdzali. co zrobić a niektorym ludziom zatwierdzaja takie rzeczy ze :nie ma huja w mieście:))) np. sin city 3. Oczywiscie nie wszyscy weryfikatrozy czy jak im tam są tacy ale.......
No popieram, ja też chciałam dodać jakąś ciekawostke, na temat jakiegoś filmu, ze kręcony jest na podstawie książki, nawet czytałam tę książkę, źródlo było z jakiejś tam gazety i za jakiś czas patrze a ta "Nie zatwierdzono" :/
Albo jak chciałąm zweryfikowac date urodzenia jednej z aktorek, to tez mi nie zatwierdzili :/
A niech se ludzie myślą, ze ci co mają naprawde 15 lat, dla filmwebu mają 25 lat :D:x
No ale przyznać im musze, ze 7 pkt już mi zaliczyli 8) sama nie wiem jak to zrobiłąm :D
Pzdr :P
Ja pisałem to:
-Ian Somerhalder był pierwszym aktorem zaanagażowanym do roli rozbitka.
-Pierwszy sezon przedstawia pierwsze 44 dni na wyspie. Wspomina o tym Locke, gdy rozmawia z Desmondem w bunkrze.
I to sa poprawne ciekawostki na podstawie imdb.com, tamte trzeba zgłosić do usunięcia.
Ja pisałem to:
-Ian Somerhalder był pierwszym aktorem zaanagażowanym do roli rozbitka.
-Pierwszy sezon przedstawia pierwsze 44 dni na wyspie. Wspomina o tym Locke, gdy rozmawia z Desmondem w bunkrze.
I to sa poprawne ciekawostki na podstawie imdb.com, tamte trzeba zgłosić do usunięcia.
Moje ciekawostki też do tej pory się nie pojawiły, a wystarczyło tylko uważnie obejrzeć odcinki.... :(