w loscie od samego poczatku kogos usmiercaja...jak myslicie, kto przezyje do samego konca serialu i [jezeli maja taki zamiar tworcy] wydostanie sie z wyspy??=)
Wg mnie osoby, które powinny przeżyć to : Hurley, Kate, Sawyer, Claire, Sun & Jin. Dlaczego??? Tak mi się po prostu wydaje...
Uważam, że zagrożeni są Locke i Jack (myślę że niestety, ale jeden z nich zginie) no i Eko oraz Sayid.
Pozdrawiam.
Niewiadomo kto przeżyje. Wszystko jest możliwe, nawet śmierć Jacka. Aktor grający Boone'a myślał, że będzie grał długo w serialu, a tu przyszła wiadomośc, że zginie pod koniec pierwszego sezonu. A został zatrudniony jako pierwszy...
Wydaje mi się, że umrze Sayid (w końcu chęć odnalezienia Nadii nie jest dla niego już chyba motorem, a bez Shannon życie raczej nie ma dla niego sensu). Poza tym, w realnym świecie po tych wszystkich przygodach nie widzę Locke'a i Eko (co z eksplozją?). Theytookmysona też, ale co z nim, to się okaże.
Pewniakiem jest dla mnie Hurley (klątwa liczb go oszczędza), może Charlie, o ile znów pokładów heroiny nie znajdzie, i Koreańce.
O Kate, Sawyerze, Jacku się nie wypowiadam, Inni pewnie ich nie zabiją, ale co potem, wszak różne niebezpieczeństwa na wyspie czyhają.
Ale zakładamy, że ktoś może w ogóle przeżyć, a to nie jest takie pewne w Lost :)
nie oszukujmy sie raczej napewno przezyje Jack , wydaje mi sie że Charli i Claire z dzieckiem ,Walt też no i Kate
Mi wydaje sie, że na pewno zginie ktoś z nasptępującej czwórki: Jack, Kate, Sawyer, Said. No i bankowo opuści serial Locke lub Eko z powodu tej eksplozji(Jeżeli nie oboje)A szkoda bo bardzo ich lubie :(.
Chociaż Charlie wrócił dopiero po jakimś czasie od wybuchu i zapytany o to gdzie jest Locke i Eko odpowiedział "A co jeszcze nie wrócili"(coś w tym stylu:D) To mogloby znaczyć, że ich widział. Bo przecież nie odszedłby sobie tak spokojnie od bunkru niesprawdzająć czy Locke,Eko przeżyli.
Pozdrawiam