ten serial tak sie ciagnie ze ... katastrofa :P polecam zamiast ślimaka LOSTa pelen akcji serial PRISON BREAK. ten serial ma 22 odcinki i o wiele wiecej emocji i przygód niz w 3 sezonach LOSTów :P akie jest moje zdanie
a ty tak w ogole to ogladales LOST, zeby te oba seriale porownywac? Bo mi sie wydaje, ze nie. Jakbys ogladal tez Zagubionych, wiedzialbys, ze 3 sezon jeszcze nie powstal;) wiec wstrzymaj sie z porownywaniem trzech serii Losta z Prison Break.
jak widzę takie teksty to przychodzą mi dwie myśli do głowy:
a) ktoś jest totalnym idiotą
b) specjalnie pisze takie pierdoły żeby sprowokować ludzi do odpisywania żeby sprawić sobie w ten sposób przyjemność, czy cokolwiek innego.
Prison break'a nie widziałem, pewnie jeszcze uda mi się zobaczyć, ale sam zauważyłeś że PB ma 22 odcinki i kończy się, nie ma ciągu dalszego! dlatego też musieli poupychać w te 22 odcinki akcję i wątki.
a w Losta 'a bedzie ponad 3 sezony i musieli jakoś rozłożyć tą historię (prawda?!), tak w ogóle to nikt by tego wszystkiego nie zmieścił w 24 odcinkach.
producebci PB wykrecili takiego samego wałka jak producenci LOST. Najpierw mial miec 13 odcinkow jednal po nieslychanej popularnosci po emisji kilku pierwszych odcinkow zdecydowali o nakreceniu kolejnych zmieniajac sceniariusz 13 odcinka. Potem zdecydowali o kolejnej serii mimo ze wiekszosc ludzi czekala na koniec serii i serialu. Troche to nie fer ze tak sie przeciaga kolejne wątki. Ale sa tez plusy- super sie oglada kazdy kolejny odcinek. Oba seriale są wysmienite, jednak PB bardziej wciaga, na LOsta spokojnie moge czekac tydzien a na PB to juz prawdziwa męczarnia. Kolejne odcinki Lost już we wrzesniu a PB pod koniec sierpnia.
producebci PB wykrecili takiego samego wałka jak producenci LOST. Najpierw mial miec 13 odcinkow jednal po nieslychanej popularnosci po emisji kilku pierwszych odcinkow zdecydowali o nakreceniu kolejnych zmieniajac sceniariusz 13 odcinka. Potem zdecydowali o kolejnej serii mimo ze wiekszosc ludzi czekala na koniec serii i serialu. Troche to nie fer ze tak sie przeciaga kolejne wątki. Ale sa tez plusy- super sie oglada kazdy kolejny odcinek. Oba seriale są wysmienite, jednak PB bardziej wciaga, na LOsta spokojnie moge czekac tydzien a na PB to juz prawdziwa męczarnia. Kolejne odcinki Lost już we wrzesniu a PB pod koniec sierpnia.
To truizm, ale porównywanie obu seriali jest bezsensowne, bo po prostu (kolejny truizm) są one totalnie inne.
Powiem tak - Lost oglądałem przed Prison Break i muszę przyznać, że żaden serial (no może prócz Monty Python Flying Circus;D) mi się tak nie podobał. Lost ma w sobie to coś, co trudno określić, taką moc przyciągania i interesowania widza nowymi wątkami. Prison Break natomiast również jest świetnym serialem, ale osobiście bardziej wolę Lost. Dlaczego???? Może to co widzimy najpierw zawsze jest lepsze????
OK. Po tym truistycznym tekscie proszę o tylko jedno. Niech ten temat już się zamknie, a mój post będzie klamrą zamykająca tą rozmowę...