Nie wiem jak wy, ale ja w zwiazku z dzisiejsza kumulacja 35mln zagrlame liczabmi z tego filmu, 4,8,15,16,23,42:-) Zobaczymy czy sie oplaci:P
No cóż ale nawet gdyby liczby padły to podejrzewam, że musiał byś się podzielić wygraną bo Lost to dosyć popularny serial.
Nawiasem mówiąc padły kiedyś takie liczby w irlandzkiej loterii 4 8 15 16 23 24(ostatnia liczna odwrotnie). Nagroda padła 16 listopada 2005 roku.
Ja zagram tymi liczbami. Już kiedyś grałam nimi i miałam trójkę dwa razy pod rząd. Ciekawe, co będzie gdy kiedyś wypadnie szóstka! To będzie najmniejsza wygrana w historii, zważywszy, ile osób gra tymi liczbami! Trzeba byłoby się podzielić! Podobnie jak w "Bruce Wszechmogący" :D
Śmieszy mnie to, że wszyscy zbierają się na grę w lotka gdy jest duża kumulacja... chyba to jasne, że wtedy szanse są jeszcze mniejsze bo masa podobnych idiotów też gra. Sorry, ale 30 mln a 3 to dla mnie bez różnicy.. i tak bym do końca życia ich nie wydał.
Po pierwsze gdzie napisalem, ze gram tylko jak jest duza kumulacja? A po drugie gram tymi liczbami dla zabawy, zeby bylo fajniej, i tak wiem, ze nie wygram glownej wygranej bo szansa jest 1:14000000mln wiec nie jestm glupi. Zakladajac hipotetycznie, nawet jakbym wygral i musailbym dzielic sie 35mln z innymi to i tak bylaby to duza kwota. Jakbym wygral 1000zl to bym skakal z radosci... to tylko zabawa, wiec wyluzuj koles i nie wyzywaj od debili.
No właśnie, to tylko zabawa! I gram nie tylko tymi jednymi liczbami! A to, ze ludzie grają, jest chyba jasne skoro chcą coś wygrać, nie? Chociaż próbują, a nie zakładają, że jak tyyyyyle ludzi gra to na pewno się nie uda!
Bo się nie uda. Gdyby w 6 były 4 8 15 16 23 42, a w kumulacji byłoby z 30 mln to byś max. kilka tysięcy zgarnął :D
Kilka tysięcy? Nawet nie tyle! Ale wtedy nie chodziło mi o liczby Lost, tylko ogólnie o całą grę.