prosze mi nie pieprzyć, że psuje serial, nie chcesz NIE CZYTAJ !!!
w 9 odcinku ma pojawić sie nowa postać w serialu, ma być przedstawiona cała 6 oceanic i uwaga POJAWI SIE DYM-POTWÓR !!!
wszelkie nowe info o odcinku 4x09 prosze pisać tutaj.
uwaga uwaga uwaga!!!!!spojler powazny kto nie widzial!!!!!Zginela Alex strzelili jej w glowe!!!!!!Ponadto jakies 3 postaci trzecioplanowe bez znaczenia. Odcinek zajebisty.....naprawde. Sawyer razem z Claire Miles'em wracaja na plaże. Locke, Ben i Hurley ida do Jakoba. Dym? Okazuje sie ze Ben wie czym jest dym i panuje nad nim...
Chyba twoja opinia wzięła się z tego że oczekiwanie wzmogło twój apetyt. Jak dla mnie odcinek przeciętny, mało się w sumię przez te 42 minuty działo. Myślałem że będzie lepiej. Ja to czekam na te 2 finałowe odcinki bo podobno mają być w pytę.
Mało się działo hahahahhahahahhaha
Człowieku to co miało się tam wydarzyć, jest to najlepszy odcinek 4 sezonu.
jesli jest potrzeba to moge zalozyc a teraz chyba czas na topic "Spojlery 10 odcinka"
Ja tez czekam na koniec sezonu.
A propo dzisiejszego odcinka to moim zdaniem wydarzylo sie na tyle duzo na ile starczylo czasu. Dowiedzielismy sie ze Ben (mimo tego co nam sie wszystkim wydawalo) jest do szpiku zlym czlowiekiem. Dowiedzielismy sie co niego o dymie/ Zakonczylismy czas pobuty na terytorium The Others. Moim zdaniem wydarzylo sie dosc sporo.
Mam tylko jedfno zastrzezenie...p
Wujka Google sie pytaj na przyszłość...
http://www.zagubieni24.pl/viewpage.php?page_id=21
Niezły odcinek, ale ciekawiej byłoby, gdyby zaczął się od telefonu. John, Hugo i Sawyer siedzą i grają w "Diplomacy" (czy w co tam oni grali?), aż tu nagle dzwoni telefon.
Po raz kolejny muszę przyznać, że postać Bena jest najciekawsza. A scena na Saharze to już mistrzostwo :-)
Skoro na początku plażowicze znaleźli ciało lekarza ze statku, kolejny odcinek będzie zapewne poświęcony temu, co stało się na statku.
"Po raz kolejny muszę przyznać, że postać Bena jest najciekawsza. A scena na Saharze to już mistrzostwo :-) "
Zgadzam się, po tym odcinku Ben stał się moją ulubioną postacią, a zwykle stawiałam go na równi z Lockiem ^^ Scena na pustyni była świetna, tak nagle załatwił tych gości jak jakiś zawodowy zabijaka, rzadko widzieliśmy go w takiej akcji ^^
Wiadomo, kiedy będzie kolejny odcinek?
Dziesiąty odcinek będzie tydzień po dziewiątym. Już dość się wyczekałem pomiędzy ósmym a dziewiątym, trudno żeby znowu robili przerwę w emisji.