Hej mam dużo informacji i ciekawostek o 3 sezonie Lost! Nie chce mi się pisać na marne bo nikt może tego nie przeczytać. Zrobimy tak: W swoich odpowiedziach będziecie pisali "TAK"lub"NIE". Jeśli będzie chociaż 30 osób, na tak to uznam że interesuje was mój temat i napisze o 3 sezonie. GŁOSUJCIE!
to nie pisz nic tylko podaj link gdzie to znalazłeś i obejdzie sie bez głosowania
Właśnie o to chodzi ze nie mogę podać linku po to tajna strona i koopiowac tekstu też z niej ie można.
Ja nie chce wiedziec wole poczekac :) - poniewaz wiekszosc spoilerow dotyczacych koncowki II sezonu to jedna wielka lipa byla , wiec wole poczakac niz znowu bzdury czytac
o jejku... po to wlasnie jest forum zeby na nim pisac...
podaj link albo napisz te rewelacje na forum bo ja sobie chetnie poczytam :D
i qrde za późno już tam nie ma o Lost. ale z tego co pamiętam tam było że Lock i Eko przeżyli, Clar zwiąże się z Jackiem a Kate z charliem, Michael i Walt wcale się nie uratują, na oceanie zabraknie im paliwa. Sawyer, Jack i Kate będą przetrzymywani w jakimś pomieszczeniu, w którym przetrzumują innych porwanych. Okaże się że Cindy jest z innymi, których dowódcą jest Henry tyle pamiętam jakby co to jeszcze napisze jak będę miał informacje pozdro
To ja napisze tak (nie bierz tego do siebie): takie inforamcje to ja sobie tez moge wymyslac. Podaj link, albo... nie wiem co :)
rewelacje to to nie sa... takie pierdoly to kazdy moze wymyslic...
wiernym fanom chyba nie pozostaje nic innego jak czekac na 3 sezon...
wtedy wszystko sie okaze, bo wiadomo ze przed premiera producenci nie wyjawia niczego konkretnego tylko jakies ogoly :\
To o Kate z Charliem to chyba Ci się przyśniło. Tutaj macie inf. o 3 sezonie, skopiowane z: http://chaotic.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?193558 [chaotic.blox.pl/html/13...]
Oto one:
Twórcy serialu zdradzają tajemnice 3 sezonu
W ostatnim podcascie ze strony ABC twórcy serialu zdradzają kilka tajemnic z 3 sezonu. Oto zapis najważniejszych rzeczy.
"W sezonie trzecim zrozumiemy prawdziwe skutki tego co zrobił Desmond. Te skutki będą centralnym punktem sezonu. Desmond wróci i dowiemy się dlaczego był w więzieniu i co się stało po przekręceniu klucza, a co miało wpływ na całą wyspę. Okaże się to bardzo ważne. Wyspa stała się widzialna tylko na chwilę, podobnie jak stała się na chwilę widoczna 22 września 2004 roku, kiedy rozbił się samolot.
Statua stopy reprezentuje historię i archeologię wyspy. Sezon trzeci wyjaśni co się działo na wyspie zanim pojawiła się na niej Dharma w późnych latach 70-tych i kto tam wtedy mieszkał.
Sezon trzeci rozpocznie 6 odcinków pod rząd od końca września do listopada. Potem będzie 12 tygodniowa przerwa i w lutym zacznie się kolejne 17 odcinków bez przerw.
Powróci również dym (potwór). Jest duża szansa, że widzieliśmy potwora w serii drugiej, ale nie zdaliśmy sobie z tego sprawy.
Podczas pierwszych sześciu odcinków dowiemy się gdzie zabrano Kate, Sawyera i Jacka i gdzie będą przebywać. Generalnie w przyszłym sezonie twórcy chcą bardziej rozwijać związki między głównymi bohaterami niż mitologię. Jak Locke stał się niepełnosprawny, co się stało z małżeństwem Kate i skąd Jack ma tatuaże.
W podcaście było też, że wyspę zamieszkiwali kiedyś wyznawcy Homera Simpsona, który ten też ma cztery palce u nóg." :)
Dzięki Dzimba :)
http://abc.go.com/primetime/lost/podcasts/index.html [abc.go.com/primetime/lo...]
17:50, lefler , sezon 3
Link
No też się domyślałem, że Cindy jest w spółce z innymi...hmm nawet te spoilery wydają się być wiarygodne...