Nuda przez wielkie N!
Nie wyobrażam sobie żeby inny naród jak naród amerykański był wstanie coś takiego
spłodzić. Jedno logiczne pytanie... ile można uciekać z wyspy? Ogrom bezsensownych
wątków...bzdura! Nie rozumiem totalnie jak można się tym zachwycać.
Ode mnie 2, bo Bruno dostało 1, a to dla mnie wyrocznia beztalencia filmowego.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR6mtW4CtCyuUaCV9jwuWkdMaz-xsM4lOzcW6WnL byI0c_eKehl&t=1
To wszystko na ten temat
Dokładnie, facepalm dobry na wszystko, lepiej nie dało się tego skomentować ... nawet spojrzałem na jego oceny Lost 2/10 Odwróceni 10/10 <hahaha>
akurat Odwróceni sa 300 razy lepszym serialem do Lostów! przynajmniej wiedzieli kiedy skonczyc historie zeby byl jeszcze niedosyt!
Zobacz ile dostał nagród i oglądnij cały serial (pomiń końcówkę) i napisz to jeszcze raz;)
Jak ominie końcówkę to nie będzie znał zakończenia. Fajne było, każdy interpretuje je inaczej. Mi sie podobało. Polecam :)
P.S. zrób test na iloraz inteligencji bo nie każdy rozumie ten serial. okej? :)
Zgadzam sie z pitogo ,a ty kelu89 oglądnij sobie serail od poćżatku pare odcinków i potem napisz ze jest idiotyczny bo pewnie pisząc to u góry oglądnąłes pare scenek z niektórych serii i mówisz ze tego nie rozumiesz a nie rozumiesz bo tak pewnie oglądałes tak jak ja napisałem,a jak oglądałes pokolei i nie zrozumiałes to jesteś dziwny,bo ten serial da się zrozumieć i nie ma rtzeczy której mógłbym nie zrozumieć a serial zasługuje na uwage bo to fenomen ostatnich lat
Rozumiem że można temu serialowi różne rzeczy zarzucić, ale że Lost nudny? WTF?
Sorry brotha ,ale nie rozumiem jak można powiedzieć o serialu w którym praktycznie w każdym odcinku się coś dzieję,że jest nudny :D
Sęk w tym, że on wcale tak nie mówił ;) Z drugiej strony ciężko powiedzieć co miał na myśli ;]