PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180968
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Jakie sa dla was najtragiczniejsze momenty w serialu?? Dla mnie chyba najbardziej to śmierc Boona.

Pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

ocenił(a) serial na 7
jacussss889

Śmierć Boone i to jak Clear wyrzuciła Charliego :(

ocenił(a) serial na 10
jacussss889

smierć Boone'a i

SPOILER

śmierć Shannon i jak Locke pobił Charliego i wszyscy go zostawili:((((

ocenił(a) serial na 9
ginger

zdecydowanie śmierć Boona, poprostu na tym wymiękłam....

ocenił(a) serial na 10
Anka_mcr

podzielam wasze zdanie, brakuje go w filmie, Shannon nie była taka potrzeban, była raczej ozdobą, dodatkiem, mało liczącym sie elemenetm, Said i tak ma inną laskę :P

ocenił(a) serial na 10
midettt

Shan nie byla dodatkiem...to ona miala wizje Walta, on byla ukochana Sayida. Mnie jej o wiele bardziej brakuje niz Boon'a. i moim zdaniem to wlasnie jej smierc byla najtragiczniejszą scena.

ilmare

Najtragiczniejsza: smierc Shannon
Najsmutniejsza: smierc Boon'a

jacussss889

to jak Ethan powiesił Charliego oraz śmierć Shannon (byłam zaskoczona,że ona też ginie) :|

ocenił(a) serial na 10
jacussss889

Smierc Boona!!!!!!!!!!!!Plakalam jak glupia!Bardzo mi Boona brakuje.I dlatego mam jego zdjecie na tapecie;P:)

jacussss889

Moim zdaniem najtragiczniejsza i bezsęsowna jest śmierć Shanon!!!!

ocenił(a) serial na 8
sdaszko

Jeszcze nie ogladałam 2 sezonu,do tej pory dla mnie śmierć Boone`a.

ocenił(a) serial na 10
_malena_

Jak Hugo powiedział do umierającej Libby "Przepraszam, że zapomniałem kocy" To był tekst wbijający w fotel :)

ocenił(a) serial na 10
jacussss889

Śmierć Boone'a, sceny tuż przed śmiercią Shannon, i właśnie to wyznanie Hurleya mi się przypomniało.

ocenił(a) serial na 10
jacussss889

nie no błagam .. śmierć tej porcelanowej laleczki byla tragniczna ? nie :P dla mnie może nie tragiczna ale najbardziej ekscytujaca to śmierć any-lucii i libby 8O

ocenił(a) serial na 10
limakk

No właśnie. Jak Michael zabija Ane-Lucie i Libby, no i jak Walta na morzu porywają była zajebista.

ocenił(a) serial na 10
zelmer

rozbicie sie samolotu na wyspie ktora nie istnieje

ocenił(a) serial na 10
jacussss889

Śmierć Any-lucii(???) i Libyy(???). najbardziej nieoczekiwane. Po prostu mnie zamurowało. micheal?? Nie wierzyłem. Podobnie z Shannon.

ocenił(a) serial na 10
GIGI_4

Śmierc Any - Lucii :( - Popłakałam się.
To bylo podłe - zamordowałabym Michael'a.

ocenił(a) serial na 10
NaShI

i jak desmond czytał list, który mu napisała ta jego Pen i on potem ten kluczyk przekręcił...

ocenił(a) serial na 10
goha88

SPOILER

smierc Any i Libby... to bylo smutne...
No i porwanie przez Inny Sawyer, Jacka i Kate

ocenił(a) serial na 10
jacussss889

Wszystkie wymienione oraz: rozmowa Jacka w szpitalu z pacjętką po opracji (późniejszą żona) kiedy mówi jej, że operacja sie nie udała i płacze, rozstanie tych dwojga, rozmowa Sawyera z Kate na temat listu do mażczyzny, który zniszczył mu życie, scena w której Locke dowiaduje się, że ojciec oszukał go aby zdobyć nerkę, świetny był ten odcinek, w którym Boone miał halucynacje na temat śmierci Shanon (po zażyciu lekarstwa Locka) itd, itp....

Z wymienionych najbardziej "lubię": śmierc Libby i słowa Hurley'a nad jej łóżkiem, List dziewczyny Desmonda, śmierć Shanon (chyba najbardziej bezsensowna), Boona, Any-Lucii, porwanie Walta...

ocenił(a) serial na 10
jacussss889

no no śmierć boona, no i wczoraj w 10 czy 11 odcinku jak charlie umierał(tak mi się smutno zrobiło)

ocenił(a) serial na 10
kate_1555

ale gdybym nie wiedziała że przeżyje, to bym się pewnie pobeczała razem z kate i jackiem :/

ocenił(a) serial na 10
jacussss889

Dla mnie najtragiczniejszą sceną i najbardziej nieoczekiwaną była śmierć Libby... nie lubie Michaela :-/ żul...

ocenił(a) serial na 10
kinia_24

zdecydowanie-śmierć Boone'a.
śmierć Shannon, Libby i Any-Lucii -również. =]
pozatym: porwanie Walta, 'śmierć' Charlie'ego, to, ze Locke dał sie wrobić w tą operację, aby dać nerkę swojemu ojcu, jak Jack rzucił się na Locke'a, jak Locke rzucił się na Charlie'ego, Claire kiedy zostawia Charlie'ego, kiedy Claire wrzeszczy, ze ktoś ją zaatakował [takie sentymentalne], a tak w ogóle to płakać mi się chce jak widze nieuczesaną Kate w 2 sezonie =]
ps. najlepsza scena-jak Sayid 'ścina' Jina

ocenił(a) serial na 8
jacussss889

Jak dla mnie moment kiedy umierała Libby i Hurley wtedy powiedział do Michaela: "Cieszę się, że tobie się nic nie stało".... :/ również reanimacja Charliego oraz kiedy w ostatnim odcinku Desmond przekręca kluczyk ze słowami "Kocham cię, Penny" ;(

ocenił(a) serial na 10
Semprini

jak Hugo wyrzucil jedzenie