PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180364
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Choć Lost jest niezły (ale 2 seria już przeciętna) Prison Break wbija fotel i założe się że jesli tylko polska TV go wyemituje serial zdobędzie dwa razy większą popularność.

ocenił(a) serial na 9
Basm

No rzeczywiście Prison Break jest niemalże tak dobry jak Lost. Jednak pamiętajmy że Lost ma już 2 sezon i jest nadal bardzo dobry a prison cały czas ciągnie pierwszy...

ocenił(a) serial na 10
ludwisiu

Pamiętam, ale nawet porównując dwie pierwsze serie tych seriali to jednak Prison jest lepszy

ocenił(a) serial na 10
Basm

kurde po co zaczynasz taki temat, dopiero co na forum prison break taki temat był wałkowany przez trzy tygodnie. jesli chcesz opini na temat obu seriali to masz http://www.filmweb.pl/LOST,lepszy,temat,Topic,id=434730 [www.filmweb.pl/LOST,lep...]
a moja opinia jest taka że oba są dobre, lost jest troche rozwodniony tymi niektórymi słabymi watkami ale uwazam ze jest jednak troche lepszy. zreszta oba seriale kończą sie niedługo (tzn. sezony), wieć możemy pogadac o tym jak sie zakończyły ale dopiero za jakieś 3 tyg

ocenił(a) serial na 6
ludwisiu

big LOL

genialna argumentacja :D
prison break ciągnie 1 sezon może dlatego, że zaczął się wtedy, gdy lost zaczęło 2 ?
co do seriali, to oba mi się podobają. musze jednak przynac, że prison break jest bardziej wciągający, ze względu na bardziej zakakujące zwroty akcji i pomysły michaela :) bezzasadne jest według mnie porównywanie ich ze sobą, gdyż reprezentują sobą zupelnie inny typ kina (prison break to takie kino więzienne, jak np shawskan redemption, polączone z "global conspiracy therory" jak np w enemy of the state; lost natomiast to serial taki jak robinson kruzoe z dodatkowymi, nie powiem, ciekawymi wątkami). porównywac je można jednye ta płaszczyźnie podoba mi sie mniej/bardziej
dziękuję za uwagę

w00cash1234

wg mnie oba sa spox i zgadzam sie z poprzednikiem- tego sie nie porownuje ludzie! i dajmy sobie spokoj z takimi tematami bo ile mozna...
co do 2 sezonu losta-rzeczywiscie jest naciagany, a 1 sezon byl genialny, wg mnie to dlatego ze jj abrams tworzyl tylko 1 sezon, przy drugim obecny nie byl (mission impossible 3...;/), i podobno ma wrucic na 3 s. wiec zmoliwe ze 3 s. juz nie bedzie taki jak jest 2 i bedzie bil rekordy
:]

ocenił(a) serial na 9
agusia_x

No to prawda porównywanie tych dwóch seriali jest głupotą ale zawsze można podyskutować. Ale jeśli do końca sezonu Lost będzie kończyć tak jak w odcinku 20... to chyba zapomnę o wszystkich innych serialach :D

ocenił(a) serial na 10
Basm

Mam pytanie do autora tematu: czy nie pisałeś przypadkiem na forum CD Action? Tak jakoś mi się kojarzy.

pozdro