PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180956
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

dzisiaj nasi grają o wszystko jeśli tego niewygrają to koniec!!!! niewyjdą z grupy. Damy rady niemcom????

ocenił(a) serial na 9
Logan_Cole

Po pierwsze pisz w wordzie, a później to tu wklejaj bo twoja ortografia mnie dobija. Po drugie Polska nie musi wygrywać. Może zremisować no ale wtedy musimy liczyć na to że wygramy z Kostaryką a Ekwador przegra wszystkie swoje mecze. Choć mam nadzieję że będzie 2:1 dla Nas to jednak wiem że będzie to trudne. Bardzo trudne...

Pozdro

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

hmmm, nie prawda nawet jak przegraja moga jeszcze liczyc na Kotaryke ze wygra z Ekwadorem, potem Niemcy oczywiescie musza wygrac z Ekwadorem a my bardzo wysoko musimy wygrac z Kostaryką :)

Novy

remis bedzie mało prawdopodobny.coś mi sie wydaje że bedzie 2:1 dla niemców.no chyba że niemcy niewystawią ballacka!

ocenił(a) serial na 8
Logan_Cole

Do Novy: Taka sytualcje nie da nam awansu, cjocbysmy wygrali 22 do zera.
W pierszej kolejnosci bierze sie pod uwage bilans bezposrednich meczy.
Choc teraz to juz po ptakach

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

1:0-jaka jest szansa ze ekwador przegra z Costa Ricą?

Mona

w obronie grali znakomicie w ataku też dobrze.szkoda tej bramki w ostaniej minucie. gdyby zagrali tak z Ekwadorem to by go rozniesli. szkoda 3 punktów.no jeszcze mecz z kastaryką i do domu.po mundialu.

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

mylisz sie misiek, Novy ma racje. jeśliby ekwador pregrał z kostaryka a niemcy wygrali z ekwadorem i my wygrali z kostaryka to niemcy maja wtedy 6 punktów my, ekwador i kostaryka mielibyśmy po 3 punkty. no i wtedy o awansie zadezydowałby bilans bramkowy. ale serio to szanse sa bardzo małe.

pozatym w telewizji mówili że niemcy juz awansowali, ale to nie prawda. jesli by sie tak zdarzyło że niemcy by przegrali z ekwadorem a kostaryka wygrałaby 2 mecze to niemcy, ekwador, kostaryka miały by po 6 punktów i tez zadecydowałby bilans bramkowy. a przy bardzo niekorzystnym bilansie dla niemiec mogli by odpaść

ocenił(a) serial na 8
strzelba

Kurcze takiej sytuacji nie wzialem pod uwage :)
Poprawiles mi humor.

Misiek_5

wszystko sie może zdażyć kostaryka niejest taka słaba w końcu strzeliła 2 bramki niemcom. może wygra zEkwadorem a jak nasi sie bardzo postarają jeszcze bardziej jak wczoraj to może tzrlą te 4-5 bramek chociaz sam niewieże w to co pisze.:/ :d

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

No i super - a tak na nich liczyłam :)
Oni zawsze muszą zawalić!

NaShI

teraz jeszcze mecz Kostaryka-Polska mecz o 3 miejsce:/ i tak pewno przegramy:/ale Kostaryka sie niepostarła lepiej grała w meczy z niemcami lub Ekwador specjalnie przegrał.ale niewieże im też zależało żeby wygrać mecz i zdobyć cenne 3 punkty. pewne jest że polska jedzie do domu i janas powiesić za wszystko!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

Dlaczego to piszecie pod tym filmeme? I tak wystarczy 961 tematów, w którym 400 nie jest na temat ;-)

ocenił(a) serial na 9
freepick

Bo jest nudno? Człowieku "Lost" zostaje wznowione dopiero po wakacjach trzeba coś do tego czasu robic....

ocenił(a) serial na 10
ludwisiu

Eee... tam jak nie we wtorek to kiedys na pewno wygrają nie ma się co martwić( optymistka )
:)

NaShI

więcej takich tematów niebedzie bo polaska po meczy z kostaryką jedzie do domu!

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

To było do przewidzenia:)