Powiem tylko, że nie obejrzeć tego serialu to tak jakby się nigdy nie zakochać. Ja się cieszę, że mogę żyć w tym wieku i oglądać ten świetny, serial. W filmowej ekranizacji uważam, że jest to najlepszy film jaki kiedykolwiek oglądałem. Reżyser, producer i scenarzyści zasługują na OSKARA. Bo to jest po prostu świetne zgranie całej ekipy.Jeżeli ktoś go nie lubi to mi go bardzo żal. Bo to powinien być obowiązkowy serial do nauki uczuć, a także, że życie nawet na takim odludziu może być przyjemne i cudowne. Bo nie wszystko jest zawsze stracone.
Popieram dla mnie ten serila jest rowniez genialny!!!i ciesze sie bardzo ze moge go ogladac, a co do rezyserow i scenarzystow dla mnie to oskar z miejsca:):)pozdro dla fanow losta
Jak wszyscy, to wszyscy :-)
Ja też się w pełni zgadzam z przemówcami, najlepszy serial XXI wieku! Świetna fabuła, wspaniała gra aktorska i szereg niekończących się pomysłow.
No Pozdro dla wszystkich fanów Lost`ów. Jak powiedział kolega a ja zapomnialem dodoac
"szereg niekończących się pomysłow." co czyni ten film genijalnym.
No i zaskoczenie tak jak w odcinku 20 serii 2. Nikt by nie pomyslal ze tak sie stanie