PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180943
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni
ocenił(a) serial na 6
Private_Witt

Dlaczego mnie to nie dziwi ;]

użytkownik usunięty
Private_Witt

Ten serial zasługuje nawet na więcej, ale 8,0 też jest dobrze :)

Autorowi chodziło chyba o to, że ten serial spadł, bo miał wyższą ocenę.

DarkHunter

hehe, dokładnie;)

ocenił(a) serial na 10
DarkHunter

"Miał wyższą ocenę "? Ten serial w rankingu filmweb (kiedy ten portal nie był jeszcze przesiąknięty multikontami i tzw. trollami) prowadził niezagrożony przez ponad 3 lata.

aqu32

hehe, też myślałem nawet kiedyś nad tym żeby założyć parę kont i wyklepać ten świat;), ale bez przesady kto ma na to czas;p

Private_Witt

Czy te ostatnie sezony są aż tak słabe, że sersial który jeszcze niedawno był na wysokiej pozycji w TOP100 spadł tak nisko? Ja niedawno kupiłem DVD i jestem puki co przy końcówce pierwszego sezonu a serial uważam za po prostu rewelacyjny. Lepszy chyba nawet od Prison Break. Właściwie to chyba najlepszy serial jaki w ogóle oglądałem, więc bardzo mnie dziwi jak widzę, że ciągle spada. :(

ocenił(a) serial na 6
DarkHunter

Zmienisz zdanie po 6 sezonie i finale :)

ocenił(a) serial na 10
darek_sith

A co Ty, prorok czy jasnowidz ? :D Jeżeli Ty czujesz się zawiedziony to inni też być muszą? ;]

DarkHunter

wiesz powiem to co od dawna powtarzam. Ludzie są głupi i tyle. Przykładów na potwierdzenie tej tezy nie trzeba szukać daleko. Całkiem nie dawno, o mało co nie wybrali J.K na prezydenta;]

ocenił(a) serial na 10
Private_Witt

Czy ludzie we wszystko i wszędzie muszą wplątywać politykę o_O ? Co dla Ciebie jako szarej jednostce robi za różnicę, kto jest prezydentem, którego rola w tym kraju zamyka się na składaniu podpisów pod ustawami i jeżdżeniu po świecie? Trzeba głosować, bo to nasz obywatelski przywilej, ale prawda jest taka, że te konflikty personalne to jest tylko szopka nakręcana przez polityków w jednym, konkretnym celu : "Nie ważne jak o Tobie mówią, ważne żeby mówili".
Zacytuje tu sam siebie z innego tematu na filmwebie:
"...temat religii to jeden z kilku, który jest przywoływany na większości for nawet w przypadku artykułów, których motyw przewodni zupełnie z religią nie jest związany. I oczywiście jak już ktoś przywołuje to albo pisze, że coś w artykule po raz kolejny potwierdza, że Boga nie ma ( i dodaje 500 bzdurnych powodów na poparcie) albo (co gorsza) tworzy beznadziejną prowokację w stylu.
"cha cha ateisici !! karzdy wie, rze maryja jest krulowom polski a jezós jest naszym pasteżem"
Inne tego typu popularne tematy do zaczepek to : polityka (najczęściej PO vs PIS, Kaczyński vs Tusk), sex, global warming & tzw "ekoterroryści", "wyższość" bogatego nad biednym i jeszcze kilka innych.
Przez to średnio 1/3 naszego cennego czasu, który poświęcamy na przeglądanie internetu marnujemy czytając i (czasami) odpisując na tego typu off-topowe brednie, ku radości ćwierć-mózgich kretynów ."
W tym poście sam w sumie odszedłem od tematu :]

ocenił(a) serial na 10
aqu32

Mnie akurat, jako szarej jednostce, robi wielką różnicę kto jest prezydentem. Ale zgadzam się z Tobą, że wplatanie polityki do dyskusji o Lost to chybiony pomysł. Chyba, żeby uznać, że J.K. wydaje się coraz bardziej zagubiony ;)

aqu32

"Czy ludzie we wszystko i wszędzie muszą wplątywać politykę o_O ? Co dla Ciebie jako szarej jednostce robi za różnicę, kto jest prezydentem, którego rola w tym kraju zamyka się na składaniu podpisów pod ustawami i jeżdżeniu po świecie? "
Robi ogromną różnice, skąd Ty się urwałeś człowieku!!

Private_Witt

a tak Warszawiak ;] cwaniak

Private_Witt

Mi również nie robi różnicy kto jest prezydentem.

DarkHunter

może kiedyś zacznie

ocenił(a) serial na 10
Private_Witt

Nie chodziło mi o to jak się z tym czujesz, gdy ktoś tam siedzi w Pałacu prezydenckim, tylko jaki to ma wpływ na Twoje codzienne życie... odpowiedź brzmi: niemal żaden, niewspółmierny do awantury jakie się wokół tego wytwarza ;] Prezydent w Polsce niemal nie tworzy prawa (czasami coś tam zavetują, ale to najwyżej1-2 % z całości ustaw) , sprawuje tylko funkcję reprezentatywną i ma władzę najwyższą nad naszym wojskiem. Prawdziwą władzę nad tym co jakoś dotyczy obywateli sprawuje rząd i parlament.
I nie, nie jestem z Warszawy jak pokazuje moj numer IP :], tylko z Pabianic.

aqu32

Wiem jakie uprawnienia ma prezydent RP, znam dość dobrze konstytucje, ale dzięki.
Prezydent powinien reprezentować nasz kraj godnie,a tego ostatnio często brakowało i tyle.
Jestem dumny będąc Polakiem i nie mam zamiaru wstydzić się za nie odpowiednią osobę na nie odpowiednim stanowisku, jeżeli Tobie to nie robi różnicy... cóż..nie będę tego komentował.

Nie widzę również nic złego do wtrącania do moich wypowiedzi wątków politycznych.

ocenił(a) serial na 5
Private_Witt

Masz racje ludzie są głupi inaczej nie moge wyjaśnić jak komus mogła podobać się ta szmira.

ocenił(a) serial na 10
Private_Witt

Mądrze gadasz.Bynajmniej nie chodzi mi o J.K. Ludzie są głupi ,bo co wybory dają się robić w konia tym bladym ch***m
z sejmu :) Oni trzepią kasę,leją na nas ciepłym moczem,a my jak zawsze budzimy się z ręką w nocniku.
Zauważ jak te patałachy z PO i PiSu podzielili ostatnio Polaków.Komuchy póki co trzymają się w oddali i tu nasuwa się kolejne pytanie-dlaczego ludzie tolerują czerwoną zarazę mimo ,że dobrze wiedzą czym pachnie?

davidstar

no to wiesz.. głosuj na Pis oni mieli się rozprawić z czerwoną zarazą;p

ocenił(a) serial na 10
Private_Witt

A wiesz,że kiedyś zagłosowałem...było to moje pierwsze głosowanie w życiu i póki co ostatnie!Było to wtedy kiedy premierem miał być Marcinkiewicz i nic nie zapowiadało,że Jaro będzie mieszał.Tuż po wyborach wiadomo co zrobił...a tym samym w jakiś sposób dałem się oszukać.Teraz jest to partia świrów(w większości).Na PIS głosować nie będę.Oddam swój głos dopiero wtedy kiedy na scenie pojawi się jakaś partia prawicowa z normalnymi ludźmi.

davidstar

No i dobrze;)

ocenił(a) serial na 10
Private_Witt

Czy Ty kurwa w każdym temacie musisz wszczynać kłótnie i wkurwiać wszystkich dookoła?

s3nior

Twoje zdanie pizdusiu.

ocenił(a) serial na 10
DarkHunter

Od 1 sezonu do 6 jest przepaść, tyle się zmieni że gdybyś teraz zaczął oglądać 6 to mógłbyś pomyśleć że to inny serial, ale nie znaczy że na gorsze.

Lecho1523

Ludzie, to forum o lostach , nie mieszajcie tu polityki...

ocenił(a) serial na 10
Lecho1523

A tak na marginesie - LOST nie odmienia się przez przypadki.

s3nior

Jeny człowieku... Jakbym nie wiedział ale jakoś tak wygodniej mi się pisze ?

użytkownik usunięty
Private_Witt

lost zasługuję na miejsce w top 10 widać to chociaż po tym jak mało ludu wystawiającego 1/10 odwiedza forum...

tylko 3/11 osób piszących w tym temacie oceniło poniżej 10/10, średnia 9,0...