PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180378
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Kto chce, niech zobaczy:D Ja obejrzałam to chyba z 5000 razy:D
Zobaczcie jeszcze te dwa fajne filmiki:D
http://media.putfile.com/Skate-hug [media.putfile.com/Skate...]
Skate Hug

i inne:
http://www.youtube.com/watch?v=O4jtWekUQA4&search=kate%20sawyer [www.youtube.com/watch?v...]

http://www.youtube.com/watch?v=EfSeRcP7ArE&search=kate%20sawyer [www.youtube.com/watch?v...]

milla_5

To było cudowne.SAwyer zachował sie niesamowicie...Ona potwornie płakała, a w takich momentach nie ma nic ważniejszego jak to żeby cie ktoś przytulił...A JAck NIGDY (palantunio) by na to nie wpadł..Sawyer sie juz naprawdę wkurzył na tych Innych...Boję się tylko czegoś..Abrams powiedział w jednym z wywiadów ze zginie"major" postać z LOST..Oby mi nie usmiercili SAwyera...

gosiabs

"major" coś wrodzoju orzywódcy może to jack? ale jakoś mi sie niechce wieżyć.

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

Chyba juz wiecej nikt nie zginie. Kiedys w wywiadach czytalam ze na koniec maja zginac 2 osoby ( i juz zginely to chyba nikogo wiecej nie zabija ).

ocenił(a) serial na 10
gosiabs

Mi sie bardziej od " przytulania " podobala scena jak doszlo do Kate , ze Jack ja wykorzystuje jezeli cos chce od Sawyera, potem Jack idzie w inna strone a Sawyer w inna i ona stoi pomiedzy jednym a drugim, a potem idzie za Sawyerem - to bylo fajne. W ogole caly odcinek the best :D

ocenił(a) serial na 10
ruda91

czyli jednak woli Sawyera. i dobrze. jack jest totalnym idiotem, rzadzi sie jak szara ges i wykorzystuje Kate do swoich celow.

użytkownik usunięty
Kapi_Aleks

Ona poszła za Sawyerem, bo Jack jej kazał ...

ocenił(a) serial na 10
milla_5

Jak myslicie Sawyer powie Kate o ..Anie ?

ocenił(a) serial na 10
ruda91

Jakos mi sie nie wydaje, zeby Sawyer poczul potrzebe zwierzenia sie z tego Kate :)

Dzidzia_z_Marcepanu

dokładnie. kate poszła za sawyerem bo jack jej kazał że widziała gdzie sawyer ma broń a to że sie na niego popatrzyła to dobrze przynajmnie wie że ona jest mu tylko do tego potrzebna na tej wyspie. sawyer kate niepowie o anie gdyby to zrobił ona 2 razy by sie na nim zawiodła i już by niemiał uniej żadnych sznas.jeśli ją naprawde kocha to jej tego niepowie.

Logan_Cole

ale do konca chyba nie jest pewne ze ona powie jackowi o broniach..;] chociasz raczej tak bo w zwiastunach jack i sawyer sa przy sawyera namiocie wiec..
a tak wogle ostatnio jakos sawyer inaczej sie zachowuje w stosunku do niej w 20 na plazy powiedzial ze ona na niego dziala i cos tam jeszcze, teraz tak chamsko 'wlaz do tego namiotu!'...

agusia_x

jest wkurzony że poszła z jackiem do jungli.pewno sie domyśla że kate cos poczuła do jacka.Wogóle ostatnio cały czas siedzi znim w hatchu a na plaży bywa symbolicznie.i tak sawyer niema skim pogadać tylko czyta co mu wpadnie ręce.

Logan_Cole

domysla sie ze kate cos poczula do jacka?

on to wie od dawna...
i jest to jednym z powodow dla ktorych nienawidzi jacka...

ocenił(a) serial na 8
agusia_x

Ale was pogięło-naprawde macie pomieszane w głowach.Co z tego ,że ja przytulił?Co miał jej z bańki wywalić?
Nie wiem czym sie zachwycacie.Pewnie niektóre laski z forum zmoczyły se majteczki podczas tej sceny.Chore.
Zresztą i tak Kate sie dowie,że Sawyer bzyknał Ane i pójdzie do doktorka JAcka któremu sie psycha spaczyła ostatnio.

agusia_x

on jacka nienawidzi za to że wszstkim pomaga i że wszyscy go szanują lubią i ufają mu. niewiem po co miałby nienawidzić jacka przecież to niejego wina że kate coś do niego czuje.zresztą do sawyera kate też coś czuje. jest równowaga.heh.

ocenił(a) serial na 7
Logan_Cole

Moim zdaniem tematy tak durne jak ten uwlaczaja temu wspanialemu serialowi. Bo rzeczywiscie, co mial Sawyer zrobic w tamtej sytuacji. A te dywagacje na temat : Czy Kate woli Jacka, czy Sawyera sugeruja, ze przecietny forumowicz to 12-13 letnia dziewczynka utozsamiajaca sie z Kate i marzaca o czulym uscisku Sawyera. A Kate wykreci wszystkim wala i powie, ze jest lesbijka :-D

użytkownik usunięty
Dman

Ja sie w majty nie zmoczyłąm, tylko czułam obrzydzenie ...
Wole Jacka ;D :P

I kurde załóżcie se temat SKATErzy lub JATErzy, a nie bedziecie zakłądac miliona temató po każdym jednym odcinku, w którym Jack inaczej spojrzał na Kate, Sawyer uścisnął jej dłoń, ona nie wiedziała kogo wybrać w danej sytuacji :/ Tak w ogóle to jest serial, a że sawyer jakoś tak w ułąmku sekundy spojrzał pięknie na Kate, to moze był tik nerwowy aktora :D:p
ojej ...
Osobiście jestem za JATE, ale po co zakąłdac tak durne tematy :/
Pozdrawiam =)

ocenił(a) serial na 10

eee....hmmm...wiecie co..oglądałam ostatnio odcinki (stare) lost...
i tak myśle, że jack jest cholernie poważny...nigdy nie było takich scen pomiędzy nią a jackiem jak pomiędzy nią a swyerem...np ta scena przy wodospadzie...jack jest strasznie sztywny, a pomimo tego, że kate coś do niego czuje, on w ogóle nie odwzajemnia uczuc...sawyer jest zupeelnie inny... kate ma duuzy dylemat pomiedzy nimi;]
a tak nawiasem mowiac, evangeline jest skater'em(jest za kate i sawyerem) wiezcie lub nie, zobaczcie na lost-forum...
to są fakt;] ja wiem, ze ona nie ma nic do zeczy...to takie glupie gadanie tylko;];];]
ale jack czasem jest dziwny....

użytkownik usunięty
milla_5

Jej na jednym forum piszą, ze Kate jest Skaterem, a na innym Ze Jaterem, a tak naprawde to pewnie ją guzik obchodzi z kim będzie jje bohaterka jeśli w ogóle bedzie z kimś. Ja np czytałam, ze z takim zadowoleniem Evangeline móiła, ze jeżeli Jaterzy czekają na jakąs poważną (czyt. namiętną) scenę, to się doczekają niedługo ... I se moge powiedzieć, ze Evangeline jest Jaterem :/
pathetic ...

ona i tak nie ma nic do gadania w tej sprawie. :D
bylo juz baaaardzo duzo tematow w sprawie jate/skate... przyznaje...ale nie bardzo tak szukac w 800 tematow jakiegos jednego.. ;/