PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180364
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Nowi rozbitkowie

ocenił(a) serial na 10

Czyżby do naszych rozbitków w trzecim sezonie dojdą nowe osoby? "Fani serialu dostaną szansę poznania innych, dotychczas nieznanych rozbitków w trzecim sezonie trwania serialu - donoszą producenci serialu." Skąd oni się wezmą? Kim będą? Na odpowiedź będziemy czekać aż do trzeciego sezonu... :(

ocenił(a) serial na 10
Monti

wezmą sie z wyspy oczywiście ;P

katastrofę przezyło ponad 48 osób ( bo jezcze ci z drugiej strony wyspy) a my znamy kilkunastu, na ekranie pojawiają się też inni, którzy nie wpowiadają kwestii, albo postacie wspominają o nich, po prostu zatrudnią jakiegoś aktorkę, stworzą mu postać i powiedzą że przeżyła tę katastrofę z resztą

tani, głupi i niepotrzebny chwyt, ale może pomysłów im zabrakło i nie chceili kończyć już serialu, na razie jest fajnie, mam nadzieję, że nie zrobią z tego mody na sukces :P

ocenił(a) serial na 10
devil_kate

hm... ja myśle, że to jednak będzie ktoś inny, niekoniecznie z lotu 815... kiedyś słyszałem, że planowany jest odcinek opowiadający o wyspie sprzed znalezienia się tam naszych rozbitków. moim zdaniem bardzo interesujące byoby pokazanie na przykład tej ekspedycji w której brała udział Danielle, albo innych ludzi, którzy się tam znaleźli (chociażby prawdziwy Henry Gale, albo brat Eko). nie sądzę, żeby scenarzyści byli zdolni do wprowadzenia tak nędznego chwytu jak ten z tymi statystami:p

użytkownik usunięty
tramwajaj

No wydaje mi się, ze to będzie ktoś, kto tez rozbije sie na wyspie, ale gdzies teraz. Może sobie płynąć statkiem, czy też leciec helikoptrem :P Nie sadze, zeby to był ktoś z 815 czy też ktoś z innych. Ale jak dla mnie, to zastanawianie sie nad zagadkami serialu jest dość męczące, a na koniec okazuje sie, ze te wszytskie pogłoski i domyślenia były nie trafine. Wole poczekac na fakty, kiedy dany odcinek wyemitują w TV, a w międzyczasie, czekając na kolejny epizod zająć się włąsnymi sprawami, bo pewnie nikomu z nas ich nie brakuje :P
I byłoby spoko, gdyby pokazali tą wyspę przed rozbiciem sie 815
Pozdrawiam =)