PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180927
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Mam już tego dosyć...Cały czas słyszę: kate i jack mieli lepszy i dłuższy pocałunek, albo sawyer i kate będą na 100% razem!!! nie wiem jak wy, ale każdy ma swoje zdanie na ten temat i wykłócanie się, kto będzie z kim( tyczy sie to ogólnie naszego LOST trójkącika) jest beznadziejne, bo przez to psuja się nie tylko realacje miedzy użytkownikami ale również tematy!!! więc przestańmy się juz licytować, bo to jest kompletnie bez sensu!!! jesteś za Jate lub Skate? nie ma sprawy! to twój pogląd i nie kłóć sie z nikim, bo to już jest na poziomie pięciolatka...dziękuje...

użytkownik usunięty
milla_5

Nikt sie nie licytuje. Jaterzy i Skaterzy wymieniają tylko między sobą argumenty, jakie przemawiają za przyszłością danego związku. Od tego jest forum, od wmieniania poglądów. A realizatorzy i tak zrobią co chcą

JATE 4EVER :P:P

ocenił(a) serial na 10
milla_5

najbardziej mnie denerwuje to ze nawet jak temet nie ma zwiazku z jakimkolwiek watkiem milosnym to i tak konczy sie na tym , kto z kim i dlaczego. Twoja racja Milla.
Pozdro

ruda91

Mnie denerwuje, że jak ktoś mówi o wątku miłosnym ma na myśli tylko ten cholerny trójkącik.

ocenił(a) serial na 10
marta_71

rozwiazanie - zalozyc jeden temat, w ktorym bedziemy rozmawiac o naszym trojkaciku :D

ocenił(a) serial na 10
marta_71

rozwiazanie - zalozyc jeden temat, w ktorym bedziemy rozmawiac o naszym trojkaciku :D

użytkownik usunięty
Kapi_Aleks

zapraszam na moją sondę a potem na ogłoszenie i skomentowanie wyników;)))