W takim razie daruj sobie, bo oglądanie tylko jednego sezonu tego serialu jest kompletnie bez sensu. Jedną z najbardziej charakterystycznych cech Zagubionych jest właśnie ciągłość fabularna.
Ale najlepiej obejrzyj sobie parę pierwszych odcinków - serial naprawdę wciąga; jak zaczniesz oglądać, to nie będziesz miał ochoty przestać :)
pierwszy sezon najlepszy !!!! ale jak mówi selene85 zaczniesz od paru pierwszych odcinków to cię w ciągnie przynajmniej ja tak miałem , tylko odcinków specjalnych nie widziałem :(
Obejrzyj koniecznie epilog "New Man in Charge" i mobisody "Missing Pieces" - trochę fajnych momentów tam jest.
http://www.youtube.com/results?search_query=Lost+the+missing+pieces&oq=Lost+the+ missing+pieces&aq=f&aqi=g-L1&aql=&gs_l=youtube-psuggest.3..0i19.161l1762l0l1972l 5l5l0l0l0l1l168l503l2j3l5l0.
http://blog.c0up.com/lost-season-6-epilogue-new-man-in-charge
Jakość nie powala, ale lepsze to niż nic. Lepszej jakości możesz ewentualnie poszukać wśród torrentów.
Raczej ogólnie, oglądanie jakiegokolwiek serialu na takiej zasadzie jest bez sensu.
Tego serialu nie można tak oglądać! To nie Dexter czy 24, gdzie każdy sezon ma inną fabułę. A najbardziej podobał mi się piąty sezon.
Mi się udało obejrzeć cały serial w 3 miesiące no i szczerze nie żałuję :)
Więc nie ociągaj się tylko zaczynaj od teraz,od A do Z ;)
Oj zaczyna się w sumie od pierwszego odcinka pierwszego sezonu :) Z tym, że w każdym kolejnym sezonie jest jej coraz więcej. W trzecim choćby przygody Desmonda z przepowiadaniem przyszłych wydarzeń lub "wycieczką w przeszłość" z odcinka "Flashes Before Your Eyes".
Choć taki większy krok w elementy S-F jest faktycznie między trzecim a czwartym sezonem.
No w sumie to masz rację. Przecież już w pierwszym sezonie mamy do czynienia z zjawiskami nad przyrodzonymi typu czarny dym, duchy, głosy.
moim zdaniem 1 bo było stosunkowo najmniej elementów fantastycznych, których fanką nie jestem;)
Przepraszam że tutaj ale nie chcę robić kolejnego tematu.Ok a więc jestem na 23 odcinku 2 sezony i na początku każdego odcinka jest co było w paru poprzednich i teraz były pokazane tam sceny których nie było a fabuła idzie dalej tak samo było w pierwszym senonie jak murzynowi syna porwali więc mam pytanie tak po prostu jest czy pominołem jakiś odcinek?Mam nadzieje że zrozumieliście o co mi chodzi ;)