PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180378
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

W scenie odbicia Kate z rąk "the Others" , bohaterowie oddają broń w zamian za Kate, Sawyer się trochę ociąga i porzucając pistolet mówi coś w stylu "Ty i ja jeszcze nie skończyliśmy Zack"
Czy ja coś przegapiłem ? Przy jakiej okazji Sawyer poznał "Brodatego", tak że zna jego imię ?

ocenił(a) serial na 10
tekstur

Kolejna ksywka ze strony Saweyra ( czy on kiedykolwiek powiedzial do kogos po imieniu ) :D

ocenił(a) serial na 10
ruda91

a moze to producenci zrobili zebysmy zaczeli myslec i glowic sie i moze to w 3 sezonie powiedza

ocenił(a) serial na 10
tekstur

Po pierwsze nie Zack tylko Zeke, a po drugie to właśnie tylko ksywka i najprawdopodobniej chodzi o porównanie do jednego brodatego Muppeta.

ocenił(a) serial na 6
Beechbone

a po drugie to Sawyer poznal go na tratwie jak on go postrzelil, stad go znal wczesniej.pozdro

ocenił(a) serial na 10
tekstur

A zastanawialiście sie może dlaczego tylko Jonh Locke ze wszystkich rozbitków tylko on zna prawdziwe imię Sawyera "James", ciekawe dlaczego, może to on ma coś wspólnego z Dharmą, choć to bardzo mało prawdopodobne.

użytkownik usunięty
Sub_Zero

Są teorie że jako by to "ojciec" locke'a był sawyerem którego ścigał James Ford i być może dlatego znał jego imię.

Inne teorie na www.lost.gwrota.com

ocenił(a) serial na 10

Ta teoria jest calkiem możliwa, ale nawet jeśli ojciec Locke'a nie jest prawdziwym Sawyerem to przecież Locke zna nazwisko James Ford z listy pasażerów samolotu.

ocenił(a) serial na 6
tekstur

a ja myślę, że to jest znacznie prostsze, bo Locke po prostu widział listę pasażerów którą zrobił Hurley, co zresztą Locke sam powiedział jak się pytał Sawyera czemu nazywa siebie Sawyerem a nie Jamesem.

ocenił(a) serial na 10
Alklossien

No właśnie;)