Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś serial warty oglądania? Tylko nie takie jak Dr. House, CSI czy coś w tym rodzaju. Oglądałem i przypadły mi do gustu takie seriale jak Lost, The Walking Dead, Gra o tron, Prison Break, więc można powiedzieć, że każda kategoria serialu może mi przypaść do gustu :>
Polecam American Horror Story i Miasteczko Twin Peaks, jeżeli jeszcze nie oglądałeś. Z obyczajowych super był serial Big Love produkcji HBO - było tam też sporo intryg! Podobał mi się też Hannibal i baaardzo Bates Motes.
A, no i jeżeli nie widziałeś Dextera to bardzo warto! Podobno Breaking Bad jest też świetny, ale nie oglądałam.
Oglądałem Dextera, ale jakoś nie przypadł mi do gustu i po paru odcinkach sobie odpuściłem.
"W garniturach" Ta historia wydaje się być nudnawa choć mogę się mylić ^^
"Synowie Anarchii" Nie przepadam za Ronem Perlmanem
Ja oprócz tego oglądałam jeszcze Primeval,ale nie każdy lubi ;) A teraz oglądam Gre o ron wlasnie :)
A ile odcinków oglądałeś ? Mi się tam podoba,i mnie bardzo wciągnął jak widziałam pierwszy raz ;)
Polecam Homeland - serial jest świetny, wielokrotnie nagradzany, w tym roku nominowany w 11 kategoriach do nagrody Emmy.
Jeśli lubisz jak się robi z ludzi marionetki to polecam Mentaliste. Każdy odcinek jest o czymś innym, ale jest główna fabuła, która ciągnie się od początku (dość epicka).
Polecam " Revolution" - bardzo ciekawy, są tam jeszcze 2 postacie z Zagubionych i scenarzysta J,J. Abrams ;) oraz "The Following" "Pamiętniki wampirów " , teraz jeszcze oglądam " Na granicy"
Deadwood, Shameless (US), The Borgias, Battlestar Galacitca, Breaking Bad, Boardwalk Empire
Mozesz zobaczyc Fringe JJ. Abramsa, nie wiem czy ci przypadnie do gustu, ale mozna zobaczyc.