PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180697
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Serial

ocenił(a) serial na 10

Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś serial warty oglądania? Tylko nie takie jak Dr. House, CSI czy coś w tym rodzaju. Oglądałem i przypadły mi do gustu takie seriale jak Lost, The Walking Dead, Gra o tron, Prison Break, więc można powiedzieć, że każda kategoria serialu może mi przypaść do gustu :>

VampiroML

Polecam American Horror Story i Miasteczko Twin Peaks, jeżeli jeszcze nie oglądałeś. Z obyczajowych super był serial Big Love produkcji HBO - było tam też sporo intryg! Podobał mi się też Hannibal i baaardzo Bates Motes.

alicjajoanna

A, no i jeżeli nie widziałeś Dextera to bardzo warto! Podobno Breaking Bad jest też świetny, ale nie oglądałam.

ocenił(a) serial na 10
alicjajoanna

Oglądałem Dextera, ale jakoś nie przypadł mi do gustu i po paru odcinkach sobie odpuściłem.

VampiroML

A widziałeś Twin Peaks i Bates Motel?

ocenił(a) serial na 10
VampiroML

Jeszcze jest: W garniturach i Synowie Anarchii :D

ocenił(a) serial na 10
theobiwan585

"W garniturach" Ta historia wydaje się być nudnawa choć mogę się mylić ^^
"Synowie Anarchii" Nie przepadam za Ronem Perlmanem

użytkownik usunięty
VampiroML

Ja oprócz tego oglądałam jeszcze Primeval,ale nie każdy lubi ;) A teraz oglądam Gre o ron wlasnie :)

ocenił(a) serial na 10

Postacie się wydają nudne ^^

użytkownik usunięty
VampiroML

A ile odcinków oglądałeś ? Mi się tam podoba,i mnie bardzo wciągnął jak widziałam pierwszy raz ;)

VampiroML

Polecam Homeland - serial jest świetny, wielokrotnie nagradzany, w tym roku nominowany w 11 kategoriach do nagrody Emmy.

ocenił(a) serial na 10
skaremon

Obejrzę pilota i zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 10
skaremon

Nie tego szukam ^^

skaremon

HOMELAND naprawde warto obejrzec super serial i The Following bardzo dobry i trzymajacy w napieciu.

ocenił(a) serial na 9
VampiroML

Jeśli lubisz jak się robi z ludzi marionetki to polecam Mentaliste. Każdy odcinek jest o czymś innym, ale jest główna fabuła, która ciągnie się od początku (dość epicka).

ocenił(a) serial na 10
King_of_Fools

To nie jest to czego szukam

ocenił(a) serial na 9
VampiroML

Każdy ma swój gust.
Spartacus, Suits, Banshee. Może coś Ci się spodoba.

VampiroML

A może 'Lie To Me'?

ocenił(a) serial na 10
VampiroML

tylko breaking bad

ocenił(a) serial na 10
VampiroML

Polecam " Revolution" - bardzo ciekawy, są tam jeszcze 2 postacie z Zagubionych i scenarzysta J,J. Abrams ;) oraz "The Following" "Pamiętniki wampirów " , teraz jeszcze oglądam " Na granicy"

ocenił(a) serial na 10
pati115

i "Wyspa Harpera" ;)

VampiroML

Ja polecam Dexter-a, Breaking Bad, Jak poznalem wasza matke, Supernatural

ocenił(a) serial na 8
VampiroML

Deadwood, Shameless (US), The Borgias, Battlestar Galacitca, Breaking Bad, Boardwalk Empire

ocenił(a) serial na 8
VampiroML

Przygody Merlina ♥
Teen Wolf ♥

ocenił(a) serial na 10
VampiroML

Mozesz zobaczyc Fringe JJ. Abramsa, nie wiem czy ci przypadnie do gustu, ale mozna zobaczyc.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
VampiroML

Fringe lub nowy Under the Dome powinny Ci się spodobać.

ocenił(a) serial na 10
VampiroML

szogun,świat według kiepsich,

joel_filmaniak

Skoro podobal Ci sie Lost i Prison Break a to jedne z moich ulubionych seriali to nie moge uwierzyc ze Dexter ci sie nie spodobal, jest równie genialny jak tamte dwa, radze ci sprobowac jeszcze raz a na pewno sie wciagniesz :)