PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180707
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Spin off

ocenił(a) serial na 10

Myslicie ze za pare lat Lost mogłoby wrócic w jakims innym serialu?
Bo żaden z aktorow nie zrobil wielkiej kariery(szkoda :C) wiec niektorzy mogliby sie zgodzic i
posrod nich dac nowych.
Wiem ze to marzenia i ze to grzech niszczyc Lost ale w USA możliwe wszystko a nic narazie nie
było w połowie tak dobre jak Zagubieni

ocenił(a) serial na 9
Malaszi

Pomysł na serial z lostową ekipą (wiadomo że nie dokładnie z wszystkimi tymi aktorami) nie byłby zły. Wszystko by zależało od fabuły, bo sami aktorzy sukcesu by nie gwarantowali. Choć z drugiej strony, to ja osobiście nie wiem czy potrafiłaby zacząć myśleć choćby o Terrym O'Quinnie inaczej niż jako o Johnie Locku :D

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Ja tak mialem z Sawyerem dopoki nie zgolil wlosow ;D

ocenił(a) serial na 10
Malaszi

to był by dobry pomysł, bo bardzo tęsknie za Lost , a ujrzenie aktorów w jednym serialu znowu razem było by fajnie :)

ocenił(a) serial na 10
Malaszi

Ja jestem na NIE!
Nie wydaje mi się aby powtórzenie takie sukcesu było możliwe, ani nie sądzę aby ktoś był w stanie nakreślić taką fabułę o rozbitkach aby nie powielać czy nawiązywać do pierwowzoru.
Bo sequel to chyba od razu odrzucamy na dzień dobry.

ocenił(a) serial na 10
Malaszi

Ja uważam ,że jest to mało prawdopodobne.Nawet kilku aktorów aktorów nie było by wstanie zagrać w Lost ,bo albo by nie chciali albo by produkcja nie pozwoliła albo widzowie by krytykowali.Ja uważam że tacy bohaterowie za bardzo przypominali by lost ich dialogi.Np:W serialu Jack i Ben nie za bardzo się lubili ,a w innym by byli najleprzymi kumplami (hahaha To by było śmieszne).Wiem o co ci chodzi ,ale jestem za czymś takim jak umieszczenie 2 lub 3 aktorów a jakimś serialu lub filmie.Np: Ben,Locke i Jack Byli by sobie w jakimś serialu i git takie duety to by mogło przejść z (przymróżeniem oka).Jednak nie wyobrażam sobie wszystkich bohaterów z Lost w jednym serialu.
Pozdrawiam (Ciekawy pomysł) Niestety to tylko marzenie

ocenił(a) serial na 10
Lock14

Sory za błędy :)

ocenił(a) serial na 10
Malaszi

Nie jest to możliwe, wszystkie prawa do serii ma obecnie Disney, ABC oraz producenci, a Ci ostatni zgodnie stwierdzili, że nic powiązanego z Lost już nie powstanie - ani kontynuacja, ani spin off, nie ma również szans na film bazujący na serialu. Gdyby jednak ktoś chciał się tego podjąć musiałby najpierw wykupić od reszty prawa autorskie, co wydaje się zarówno zbyt kosztowne jak i zbyt ryzykowne, aby stało się faktem. Poza tym samo skompletowanie większości oryginalnych aktorów samo w sobie byłoby niemal niemożliwe.
Lost is over - deal with it .