PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180943
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni
ocenił(a) serial na 9
Sate

Nie rozumiem co ma na celu to pytanie. Jakiś konkurs? Tak czy inaczej: Ana-Lucía Cortez pierwszy raz pojawiła się w 23 epizodzie pierwszej serii - Exodus Part 1.

Co wygrałem?

ocenił(a) serial na 10
space_cowboy

Miesięczny zapas papieru toaletowego i moje dziękuję, wystukane z wielkim trudem.

ocenił(a) serial na 10
space_cowboy

może to jest podchwytliwe pytanie, bo nie jest napisane że pierwszy raz tylko w którym sie pojawia. a pojawia sie w wielu odcinkach chyba od 2x7 do 2x21 jest w każdym.

ocenił(a) serial na 8
strzelba

Jeżeli już tak podchodzić do sprawy: poza odcinkiem, o którym wspomniałem Ana pojawia się w epizodach od 2x3 (kiedy spotyka Sawyera i chłopaków w jamie w ziemi) do 2x20 (kiedy ginie). Ale głowy nie dam sobie uciąć, nie mam DVD z drugą serią, więc nie sprawdzę. Być może w kilku epizodach, które dotyczyły kompletnie innych spraw, dali jej wolne. Podobno z Michelle Rodriguez bardzo trudno się pracuje na planie.

Tak czy inaczej... Z tego miejsca chciałbym oznajmić, że jestem zaszczycony otrzymaniem tak wspaniałej nagrody. Bardzo chciałbym ją przeznaczyć na jakiś szczytny cel, niech więc będzie to Międzynarodowa Organizacja Walki Z Biegunką. Ci ludzie bardziej potrzebują tego papieru niż ja. Chciałbym też pozdrowić rodzinę i znajomych, oraz kota z Cheshire, bez którego nigdy nie zaszedłbym tak baleko. Dziękuję.

ocenił(a) serial na 9
Kubaki

Oż! Odpowiedziałem z konta brata. Ten poscik wyżej jest mój :P

ocenił(a) serial na 10
space_cowboy

dobra ja napisałem że od 2x7 bo zapomniałem o tych wcześniejszych, ale pojawia sie jeszcze w 2x21 na samym początku we śnie eko

ocenił(a) serial na 9
strzelba

Ano fakt, zapomniałem o tym.

No to w takim razie... uhh... chcesz jedną rolkę z nagrody? M.O.W.Z.B. się nie obrazi :)

ocenił(a) serial na 10
space_cowboy

Zaprawdę powiadam wam, zaznacie szczęścia wiecznego i dostaniecie tyle srajtaśmy ile dusza (tudzież du**) zapragnie!

Co do wszelkich wątpliwości - sęk w tym, że dopiero niedawno zaczęłam oglądać 'Zagubionych', a dokładnie odkąd powtarzają ten serial na TVP1.
Sądzę, że normą jest to, że serial niesamowicie mnie wciągnął i w swoim zwyczaju zaczęłam szukać informacji na jego temat. Dowiedziałam się o nijakiej Anie Lucii (wybaczcie, nie wiem jak się odmienia) i ta postać z opisu bardzo mi się spodobała, jednak jak dotąd jej nie spotkałam (widziałam dopiero cztery odcinki), więc ciekawi mnie, kiedy ją mogę oczekiwać.
Ot cała filozofia.