PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180364
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Witam,
Czy możecie polecic jakies dobre seriale? Trzymające zbliżony poziom do Lost czy Prison Break. Najlepiej takie które się kończą.

ocenił(a) serial na 10
pio_12

nie wiem czy sie kończą, ale dobre seriale to:

"Six feet under"
"Sopranos"
"Desperate housewives"
"The X files"
"The lone gunmen"
"Friends"
"Rome"

i żaden nie jest podobny do drugiego

strzelba

Dzieki za informacje. "Rome" zapowiada sie ciekawie.

ocenił(a) serial na 10
pio_12

Ja się poważnie zastanwiam, czy nie zacząć oglądać serialu nadawanego przez stacje ABC (oni robia LOST) pod tytułem "Invasion" - tematyka, podobno bardzo dobry serial, ale mało znany bo jeszcze w Polsce w TV go nie było. http://www.filmweb.pl/Film?id=235245 [www.filmweb.pl/Film?id=...] tutaj link do serialu na filmweb

Sub_Zero

wg mnie 'rome' i 'taken' moze zapowiadac sie ciekawie, co do tego 'invasion'-tez moze byc spoko. nie wiem tylko ciagle czy '24' to ten serial 24 godziny o tym jacku blondynie czy nie..

ocenił(a) serial na 7
Sub_Zero

Invasion (Inwazja) oglądnęłem już 2 odc. i zapowiada się bardzo ciekawie więc polecam!

ocenił(a) serial na 10
pio_12

Mnie ostatnio do gustu przypadło "24". Co prawda się nie kończy bo będą jeszcze przynajmniej bodajże cztery serie, ale czy to ważne.

ocenił(a) serial na 9
Beechbone

Battlestar Galactica- nie jest takie jak Lost czy Prison Break ale wciąga jak cholera... :)

Pozdro

ludwisiu

Jeśli chodzi o 24 to polecam. koncze 5 serie i kazda trzyma dobry poziom.

ocenił(a) serial na 9
pio_12

Ja polecam 4400. Narazie sa dwa sezony. Pierwszy ma 5 odc drugi 12 i krecony jest 3 sezon

jacekk

Invasion to wedlog mnie taki sf dla mlodziezy (cos ala smallvile) wiec jak ktos lubi takie klimaty to polecam mnie osobiscie odtraca (seriale robione strikte pod mlodziez sa dla mnie jakies dziwne)

ocenił(a) serial na 5
pio_12

WORD!

Pierwszy oraz drugi sezon (w tej chiwli czekam na fundusze aby zakupić s03) wessałem w ciągu 4 dni,ten serial to masakrator...

http://www.filmweb.pl/24,godziny,(2001),o,filmie,Film,id=38548 [www.filmweb.pl/24,godzi...]

ocenił(a) serial na 10
tomian

Prison Break. Prison Break. Prison Break. Prison Break.
Serial świetny moim zdaniem, inna tematyka niz w lost, ale dla ludzi inteligentnych i lubiących myślec. Do tego dodam ze trzyma w napięciu o wiele bardziej niz LOst
pozdro