PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180865
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Walt - moim zdaniem najciekawsza postać całego serialu. Chciałbym się z Wami podzielić pewnymi spostrzeżeniami odnośnie jego osoby.
Walt to nie jest zwykły chłopiec - jestem tego pewny. Moje argumenty.
Jak był małym chłopcem (widzimy to w wspomnieniach Michael'a) będąc w domu przybranego ojca próbował zwrócić na siebie uwagę matki i ojczyma, lecz nikt go nie słuchał ... wtedy ptak uderzył w szybę ... Przypadek ? Wątpie.
Przybrany ojciec Walta pozbył się go bo się go bał? dlaczego ...
Następnie na wyspie czytał gazetę, w której widzimy niedźwiedzia polarnego, chwile poźniej na wyspie ukazuje sie niedźwieć ... Przypadek ?
Nie wydaje mi się ...
Rzut nożem w drzewo ... nie bywała celność jak na takiego chłopca.
Olbrzymie zainteresowanie jego osobą przez innych ...
Ostrzega Locka słowami - " nie otwierajcie go" oczywiscie chodzi o właz. Gdy Locke pyta o co chodzi ... zachowuje się tak jakby nie wiedział co przed chwilą powiedział.
Teraz biega po dżungli i czytając jego dialogi od tyłu " Oni są blisko oni nadchodzą" "nie wciskajcie tych numerów - one są złe" ... nasuwa się wiele myśli, ostrzega grupę przed niebezpieczeństwem?
Rozmawia z ojcem przez komputer, który przecież nie służy do komunikacji. Możliwość pisania wlącza się jedyne, gdy pozostają 4 minuty do zalączenia.

Nie wiem czy to wszystko co mi się nasuneło na myśl... Jak ktoś jeszcze coś zauważył miło będzie jeśli się z nami podzieli. Jedyne co wiem to od dziecka był niebywały(zdarzenie z ptakiem) napewno nie jest przypadkiem. Chcecie włączcie poprzednie odcinki... Ogladam sobie na nowo serię i zwróciłem na te szczegóły uwagę... Czekam na jakieś dodatki od was :)

ocenił(a) serial na 10
ultimate

Nawet ten "Brodacz" od innych na pytanie co jest z Waltem odpowiada:
"Waltowi nic nie jest.To wyjątkowy chłopiec."

ocenił(a) serial na 9
ultimate

Nie bardzo rozumiem O CO CI CHODZI?? Przecież od samego poczatku w serialu jest to JASNO powiedziane że "Walt nie jest zwykłym chłopcem", więc czemu to (Twoje "argumenty") właściwie ma służyć??

ocenił(a) serial na 10
gs01

wypisył te argumenty bo inni znów robili by problemy ż etego nie rozumieja :)
tak trzymać!:)
pozdrawiam:)

NaShI

zgadzam sie ten 10-letni chlopiec dodaje do serialu ...jakby to nazwac...tajemniczosci czy czegos w tym stylu, jest niezwykly, nie jest traktowany jako chlopiec z tla na tej wyspie-jest jedna z najwazniejszych postaci.. i dobrze jest fajny ja go lubie;]
pozdro!