Właśnie skończyłam oglądać pierwszą serię Lost (równolegle oglądam czwartą na AXN, serie drugą i trzecią dopiero ściągam). Może mi ktoś wytłumaczy kim byli ludzie, którzy zabrali Walta i dlaczego to zrobili? Czy zostało to wyjaśnione w dalszych odcinkach?
Jeśli taki temat już się pojawił, przepraszam za powtórzenie.
Pozdrawiam.
Myślę, że każdy z nas, który wchodzi na to forum może odpoweidzieć Ci na to pytanie na 100% tylko chyba nie do końca o to chodzi... My jaramy się każdym odcinkiem i sikamy z niecierpliwości co zdaży się w następnym a ty po obejrzeniu pierwszego sezonu chcesz wiedzieć wszystko co się wydarzy w następnych sezonach?!?!?! Zastanów się jeszcze raz i powtórz pytanie ponownie jeżeli jesteś tak niecierpliwa a ktoś już na pewno udzieli Ci stosownej informacji. Sorki ale to nie bede na pewno ja, bo takie oglądanie filmów ( a w szczególności seriali) w sposób jaki robisz to ty to pewnego rodzaju świętokradztwo i bezsens. PZDR w przemyśl to.
Odpowiem tylko na drugą część Twojego pytania - tak, zostało to wyjaśnione o to nawet bardzo dokładnie. A skoro, jak mówisz, ściągasz 2. serię, to około 17. odcinka trochę się w tej sprawie wyjaśni. I rzeczywiście - lepiej samemu to obejrzeć.
Gratuluje autorce tematu. Z 1 sezonu na 4 ...
Koleżanko, to nie jest moda na sukces, gdzie po opuszczeniu 2324432432 odcinków, dalej wiadomo że bruk to szmata a ridż i tak ją bedzie posuwał ...
Ogarnij się!
Hahahaha ! ale sie usmialem! dobre - NatalkoSpa!
Oglądać równoczesnie 1 i 4 serię!!! świetne! Gratuluję głupoty...
Moze od razu oglądaj od 4tej do pierwszej - będzie świetnie! zobaczysz!
Jeden z odcinków czwartej serii obejrzałam przypadkowo i to on zachęcił mnie do zapoznania się z całą historią ; ) Dlatego ściągnęłam serię pierwszą a teraz także drugą i trzecią ; ) Pytanie z tematu nieaktualne.
Co do pogratulowania mi przez jednego z forumowiczów głupoty - Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy - dlatego nie zamierzam się z tego wybraniać.
nataliaspa najlepiej sciągnij wszystkie sezony LOSTA i oglądaj po kolei od pierwszego odcinka, inaczej nie poczujesz w pełni klimatu tego serialu i tej całej aury tajemniczości :/
Tak wiem, tak też zrobiłam ; ) Mam teraz obejrzany cały sezon pierwszy, drugi, trzeci i 8 odcinków czwartego ; ) A post z pytaniem o Walta jest wynikiem mojej wieeelkiem niecierpliwości i sfrustrowaniem bo musiałam na ściągniecie drugiego sezonu czekać całą dobę, a sytuacja z Waltem pod koniec pierwszego sezonu na tyle mnie zaniepokoiła, że chciałam spytać się na forum o jego losy w odcinkach późniejszych ; )
Co do oglądania po kolei: nie tylko nie poczułabym aury tajemniczości jak to nazwałeś Rydwanie, ale też nie zrozumiała poszczególnych wątków, a co do tego co napisałam w pierwszym poście: tak, zaczęłam od odcinków czwartej serii, ale PRZYPADKOWO, nigdy nie chciałam oglądać tego serialu i wtedy obejrzałam go z błahej przyczyny - nudy. Kiedy jednak lost bohaterów mnie zaciekawił od razu sięgnęłam po wcześniejsze odcinki. I oglądałam po kolei heh ; )
Pozdrawiam, Spa.
Nie poczułaś tej aury i nie zrozumiałaś wątków pewnie dlatego że nie musiałaś czekać tydzień na kolejny odcinek i parę miesięcy na kolejną serię. Albo po prostu za dożo z tym serialem przebywałaś. Przerwa od serialu (niedługa) przydaję się. Teraz jestem przy 4 serii i niestety serial nie zaskakuje mnie tak jak w 1 i 2 serii 3 też dawała rade. Trochę mi się znudził. Kiedyś nie sądziłam że to kiedykolwiek napiszę. Po za tym zazdroszczę szybkiego internetu.
Dokładnie odczuwam to samo. To znaczy, podoba mi się szalenie 4 sezon tak samo jak pozostałe, ale... Czegoś mi brakuje, odczuwam pewien rodzaj niedosytu...
Oglądanie Zagubionych w telewizji (chodzi mi o TVP1) było czymś niezwykłym. Czekało się cały tydzień, aż będzie czwartek, po czym odliczało się godziny do dwudziestej, a gdy już nadchodziła pora serialu chciało się, aby ta chwila trwała wiecznie... Przynajmniej ja tak miałam. Gdy odcinek (a raczej dwa, bo w końcu co tydzień zwykle puszczano dwa odcinki) się kończył, trzeba było czekać kolejny tydzień. Miało to swego rodzaju magię, przez tydzień główkowało się, co będzie w następnym odcinku...
A teraz? Wszystkie odcinki można oglądać po kolei... Niby dobrze, ale mówię wam, że takie wyczekiwanie było chyba lepsze :D
Ale mi się serial nie znudził!!! :)