PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180968
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Wielkie zakończenie!

ocenił(a) serial na 10

W niedzielę na AXN oglądnąłem ostatnie odcinki LOST, które były ze sobą połączone. Jakie wrażenia? Według mnie super odcinek, zwroty akcji, Desmond i jego retrospekcje duużo wyjaśniły. Naprawdę scenarzyści wiedzą co pokazać, a czego nie, by z niecierpliwością czekać na 3 serię. Koniec pierwszej serii to otwarcie bunkra, nie pokazano widzom co w nim jest- jako, że mam AXN zaraz po tym zaczęła się na tym kanale 2 seria i została zachowana ciągłość. Ale teraz pozostaje nam czekać, a ja mam dużo pytań.
-Czy Lock, Eko i co najważniejsze Desmond żyją?
-Dadzą Hurley'owi dojść spokojnie do obozu?
-Co zrobią z Kate, Sawyer'em i Jack'iem?
-Czy inni wiedzą do czego jest ta wyspa?
-Gdzie jest ta wyspa? Pod lodem? Pracownicy żony Desmonda odkryli sygnał na biegunie!
-Czy Michael dotrze do cywilizacji?
-Czy Sayid ich uwolni?
-Dlaczego Kate, Jack i Sawyer?
-Co jest w Walcie takiego niezwykłego, do czego się przydał innym?

Dość dużo tego- jeśli domyślacie się odpowiedzi to piszcie do tematu, albo na bloga.

Pawelek

spróbuję odpowiedzieć (ciekawe czy cos się sprawdzi):
-Czy Lock, Eko i co najważniejsze Desmond żyją?
- tu trudno powiedzieć, myślę że ktos z nich przeżył (na pewno pan Eko, bo musi wyjaśnić to "czarne coś" które zawróciło na jego widok)

-Dadzą Hurley'owi dojść spokojnie do obozu?
- tak, bo wykończył by ich magazyn z żywnością. Sami nie wierzą że przeszedł na dietę ;)

-Co zrobią z Kate, Sawyer'em i Jack'iem?
- są za inteligentni jak na testy psychol. więc może jakaś hipnoza albo środki farmakologiczne

-Czy inni wiedzą do czego jest ta wyspa?
- ci inni to naukowcy, którzy badają wpływ na sugestię (możliwe że to oni stoją za samolotami których szczątki nie znaleziono 11 IX)

-Gdzie jest ta wyspa? Pod lodem? Pracownicy żony Desmonda odkryli sygnał na biegunie!
- pod lodem? a słońce, chury, deszcz, wiart? ale jesteś blisko, bo wydaje mi się że blisko bieguna... teraz pytanie: którego?

-Czy Michael dotrze do cywilizacji?
- tego raczej nie pokarzą i myślę żę już ich nie zobaczymy, chyba że wrócą się po psa

-Czy Sayid ich uwolni?
- a trafi? tamten obóz to była atrapa

-Dlaczego Kate, Jack i Sawyer?
- odp wyżej... za inteligentni i niebezpieczni

-Co jest w Walcie takiego niezwykłego, do czego się przydał innym?
- on coś tam kombinował z martwymi zwierzątkami (bylo coś takiego podczas kłutni jego ojczyma, jak dobrze pamietam). Nie mogę sprawdzic bo 1 serię pożyczyłem.
Tutaj odwołuję że już go nie zobaczymy, jednak wrócą po psa :)

ocenił(a) serial na 9
Pawelek

Pewnie wrócą po psa, a jak będą chcieli zwiać to ich zaskoczy super sztorm i dostaną za "swoje" :]