http://www.youtube.com/watch?v=bv0cn9ZTIRY&search=lost%202x23 [www.youtube.com/watch?v...]
jakie sa wasze odczucia i spostrzeżenia bo ja juz sie nie moge doczekac potym co widzialem to bedzie hit
no po zwiastunie widac że odcinek bedzie naprawe wyj****** i to jeszcze do tego 2 godzinny. podobno coś sie stanie z kate i jackiem. widać że kate ktoś postrzeli czy coś.a jack sie w cholere wkurwi na mika i wpadnie w jakąś pułapke kate bedzie chciała mu pomóc i sam w nią wpadnie.
ta pulapka to Inni, musi ich zaprowadzic zeby dostac Walta, a nie jakas na siatka na drzewie :p
czyzby jack dowiedzial sie ze Mike zabil Ane i Libby? wyraznie jest zdenerwowany, a i tak poza tym co Eko mowi to Charliego bo jakos zrozumiec nie umie?
eko mówi że za 90 min wszycy ludzie znajdujący się na wyspie zgina ahh niemoge się doczekac :D
a ja nie wiem czemu zrozumiałem, że eko mówi, że wszyscy zginą za 19 dni:P no ale może się przesłyszałem:)) a swoją drogą ja również czuję, że odcinek będzie genialny:D
Pozdrawiam fanów Lost'a
no kurde ja tez sie nie moge doczekac tego odcinka:)bedzie genialny a mike sie przyznal jackowi chyba, tak wnioskuje z trailera bo jack mowi:"tell them" a mike takim szeptem mowi" it was the only way..." wiec bedzie goraco:)pozdro