PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180357
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

...Co wam się w 'Lost' tak bardzo podoba??
Ja obejrzałam pare odcinków i nic a nic mnie nie wciągnęło...

Huncwotka_

takie samo pytanie jak np. co ci sie podoba w twoim chlopaku/sympatii?? po prostu jest fajny serial, zaje*** fabula- ten rezyser i ten co to wymyslil to geniusz!!, te wszystkie zagadki, aktorzy, sytuacje, teksty...ogolnie jest najfajniejszy lost wymiata! ja osobiscie sie nie moge doczekac konca marca... nie wyrabiam...
pozdro!!

agusia_x

doładnie Lost wciągnął miliony ludui na cały świecie najlepszy film ostatnich lat.Takiego superfilmu jeszcze niebyło.niepamiętam żeby był.
tylko oczywiście TVP 1 niepotrafi wyupić pakietu i puścić go w polsce h****k*****

ocenił(a) serial na 8
Huncwotka_

A co ci się podoba w Harrym Potterze? Wielka maniaczko ... ;)

ocenił(a) serial na 10
Huncwotka_

Oczywiście nasze wypowiedzi otworzą ci oczy, dostrzeżesz wcześniej przegapione elementy i, skruszona, obwieścisz nam to tutaj, a intencje założenia tego tematu są czyste niczym dusza niemowlęcia świeżo po chrzcie... bleh.

A w LOST najbardziej podobają mi się niejednoznaczni bohaterowie - nie są przewidywalni, co sprawia, że serial rządzi się własnymi regułami, a to potrafią nieliczny... ostatnio z podobnej klasy dziełem miałem do czynienia czytając "Mroczną Wieżę".

Huncwotka_

Ja nie mogę - ten kto nie kuma o co chodzi w Loście albo mu się nie podoba musi mieć downa nic po za tym :/