...Co wam się w 'Lost' tak bardzo podoba??
Ja obejrzałam pare odcinków i nic a nic mnie nie wciągnęło...
takie samo pytanie jak np. co ci sie podoba w twoim chlopaku/sympatii?? po prostu jest fajny serial, zaje*** fabula- ten rezyser i ten co to wymyslil to geniusz!!, te wszystkie zagadki, aktorzy, sytuacje, teksty...ogolnie jest najfajniejszy lost wymiata! ja osobiscie sie nie moge doczekac konca marca... nie wyrabiam...
pozdro!!
doładnie Lost wciągnął miliony ludui na cały świecie najlepszy film ostatnich lat.Takiego superfilmu jeszcze niebyło.niepamiętam żeby był.
tylko oczywiście TVP 1 niepotrafi wyupić pakietu i puścić go w polsce h****k*****
Oczywiście nasze wypowiedzi otworzą ci oczy, dostrzeżesz wcześniej przegapione elementy i, skruszona, obwieścisz nam to tutaj, a intencje założenia tego tematu są czyste niczym dusza niemowlęcia świeżo po chrzcie... bleh.
A w LOST najbardziej podobają mi się niejednoznaczni bohaterowie - nie są przewidywalni, co sprawia, że serial rządzi się własnymi regułami, a to potrafią nieliczny... ostatnio z podobnej klasy dziełem miałem do czynienia czytając "Mroczną Wieżę".