PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180357
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

widziałam zwiastun do 21 odcinka..Anna Lucia sie całuje z Saweyerem,..zeby zabrać mu broń...Ech to będzie gorący odcinek:D

gosiabs

a to ona sie całowała znim żeby mu broń zabrać?widziałem tylko że on do niej powiedział chyba "i co teraz". mi sie wydawało że ona go pocałowała sama od siebie bo chciała. i potem jej sie spodobało.

Logan_Cole

kate jak sie dowie bedzie w cholere zazdrosna hehe.ale jaja bedą.

ocenił(a) serial na 10
gosiabs

pliiis podajcie linka na tez zwiastun !!!!!!

aczyzesia

wejdz sobie na chaotic.blox.pl najnowszy post ma linka ze zwiastunem. (chyba jeszcze najnowszy):]
o tiak bedzie swietny odcinek.. zwlaszcza ze beda to ostatnie chwile any lucii.. a sawyer.. haha.. MUUSZE zobaczyc mine kate jak sie dowie...jesli sie dowie... agh nie moge wytrzymac.. i mine jackaaaa ahahaha... obie go zdradzily ale jelop(srq=D)...;];] ten sawyer to niezla konkurencja..
ciekawe tez czy henry w koncu zginie z reki any. albo michela. :| heh.

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

O MÓJ BOSCHE!!!!:D:D:D:D KURDE!!!! MUSZE ZOBACZYĆ MINĘ KATE!!!!!!!!! ALE GORĄCY POCAŁUNEK CIEKAWE CO BĘDZIE DALEJ!!!!!!!

agusia_x

kogo obie zdradziły?przeciez kate sie jeszcze nieprzespała z jackiem.

Logan_Cole

poaztym jacka rypka to że ana pocałowała sawyer'a tylko ana na jacka leci on na nią nie.a kate jeśli kocha lub coś czuje do saywera to sie naniego obrazi lub przstanie znim gadać

Logan_Cole

jeju chodzi mi o to ze obie niby cos czuly lub czuja do jacka i obie se poszly do sawyera..;/ i nie tylko kate sie z nim nie przespala ale ana tez nie;/

ocenił(a) serial na 10
gosiabs

dla mnie sytuacja jakas z kosmosu wzieta. nigdy nie pokazali zadnej relacji pomiedzy sawyer - ana. a teraz nagle takie boom. cos tu jest nie tak. Ale ja to w Lost wszysto jest zrobione w jakims celu. Tylko po co? zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 8
ruda91

UWAGA SPOILER !!!

A w tym właśnie odcinku ma któras z bohaterek zginąć nie jestem pewny która. dlatego też nie napisze o które bohaterki chodzi, tego sami musicie dochodzić.

jetli22

spoiler
cel any jest znany- chciala zabrac sawyerowi bron zeby zabic henrego i chyba jej sie udalo, jezeli celowala w henrego...
a co do smierci to raczej jeszcze nie w tym odcinku, w nastepnym

ocenił(a) serial na 10
ruda91

no wlasnie... kontakty Ana-Sawyer nigdy nie byly dobre...
od poczatku byli dla siebie zlosliwi... a tu nagle sie caluja... ;]
bedzie ciekawie ;) podajcie mi ktos adres, na ktorym mozna zobaczyc ten zwiastun