PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180378
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

byli tak zdziwie tym co cobaczyli nagle zrboiło sie bardzo jasno i to wielkie zdziwieni....?

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

Mi się wydaje, że sprawdzi się moja teoria dotycząca końca drugiego sezonu, mianowicie rozbije się ktoś jeszcze i może to włąsnie jakiś statek zobaczyli, albo co mogło być takiego przerażającego, hmmm.. może inni przyszli do rozbitków, albo Desmond, którego widział tylko Jack, Kate i Locke, też mnie to ciekawi, a ztych zwiatunów ynika, iż w nastepnych odcinkach, będzie retrospekcja, lae dotycząca pobytu Michaela u innych, widziałem jak on rozmawia z jakąś murzynką, która mówi coś o Wolcie, w taki sposób jakby nie oni mieli kontrole nad dziecmi, tylko ktoś wyżej usytuowany od innych, tylko kto?? To jest pytanie, które będzie mnie nękać jeszcze długo, bo dopiero za tydzień nastepny odcinek, później jeszcze tydzięn i jeszcze jeden i koniec sezonu 2 i wtedy się zobaczy co takie szoukjące ma być w finale tego sezonu.
POZDRO dla fanów LOST

Sub_Zero

a moze te wszystkie bunkry sa ze soba połaczone tajnymi przejsciami i poprostu ci co zostali zabici to naprawde sa ucharakteryzowane osoby a ci nasi prawdziwi sa gdzies z tamtymi "innymi". wydaje mi sie tak gdy zobaczyłem ze Libby umarła no bo po co zaczynaliby z nia epizod w tym psychiatryku?? sam juz nie wiem. robi sie ciekawie, zobaczymy jak sie to skonczy...............

ocenił(a) serial na 5
Logan_Cole

To był nocny pociąg intercity relacji Kraków - Wrocław.

tomian

Taaa, dobre ;D nie wiem, mnie zdziwiło to że Claire i Charlie sobie stoją koło siebie jak gdyby nigdy nic no i "oh my god" a w kanadyjskim ciekawa była reakcja Eko który nie jest chyba zbyt miły dla Locke'a (i dobrze)

ocenił(a) serial na 10
marta_71

mi wydaje się że w następnym odcinku zobaczą :
-Innych(będzie ich dużo-dlatego też "oh my god")

-Ethana(w końcu to Claire wypowiedziała słowa "omg" ,a w #21 było coś o cudu zmartwychwstania...kto wie)

-Sawyer coś odwalił coś "bardzo mocnego" (zresztą na treilerze jest pokazany kadr o nim potem "omg")

-słaba teoria ale...wydaje mi się że ktoś użył noża sądząc po dźwięku (zaraz po kadrze z Sawyerem,słychać jakby ktoś przejechał nożem po kamieniu")

-Sawyer zaciukał nożem Henry'ego

wg. mnie to wszystkie moje teorie to ślepy wid , ale obstawiam tę ostatnią

ElvisNysa

Ethan nie żyje, dostał 5 kulek od Charliego nim zdązyli coś z niego wyciągnać. A zresztą nawet jakby zył to 'ON" (lider innych) nie potrafi wybaczać. Ciekawe co z Henrym ;)

ElvisNysa

A moim zdaniem, jedna z głónych postaci zrobi coś decydujacego i przepłaci tym życie..I moim zdaniem to będzie SAwyer...Ktoś jeszcze zginie w ostatnim odcinku tak powiedizał Abrams, ze zginie "major" postać..Michael prowadzi ich na pewną smierć..albo odciąga ich od plaży..gdzie zginą pozostali..ECH...będzie się działo..tylko trochę duzo tych trupów ostatnio...ale cóż mamy niby w LOSTACH tą "war"

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

A co myslicie o tym, ze zobaczyli po prostu ta nowa osade ( ta co pokazywali na zdjeciach z planu ) chyba ze sie myle.
Pozdrowienia

ocenił(a) serial na 10
ruda91

Wg mnie patrzyki w strone oceanu, jeszcze tak jakby cos sie rozjasnilo (chyba ze to wina slabej jakosci) wiec mozliwe ze cos sie rozbilo, albo koncowka taka jak w Truman Show, i ktoras z dekoracji odpadla :P

ocenił(a) serial na 10
goofy3

tak, zdecydowanie patrzyli w strone oceanu... Ja przypuszczam, ze to jest nowy statek albo jakis inny samolot... bo przeciez w wywiadzie producenci powiedzili, ze dojda nowi rozbitkowie i retrospekcje beda sie na nich glownie sie skupiac, rzadziej na starych lostowiczach

ocenił(a) serial na 10
Kapi_Aleks

a pod koniec kolejnych sezonow tez sie cos bedzie rozbijac, i powstanie kolejna ******* (cezura, bo nie moge tego napisac, a itak wszyscy wiedza o co biega)

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

Byłbym bardzo Happy, jak by moje domysły odnośnie rozbicia się kogoś nowego na wyspie się sprawdziły

Sub_Zero

w trajlerze ta murzynka mówi że Walt żyje i STOI NA ZEWNĄTRZ w tej chwili...Z tego wynika że ta wyspa to lipa coś jak w truman show albo coś jak w vanilla sky, jeśli tak będzie to do dupy. Co do tych co zostali zabici w serialu moim zdaniem naprawdę umarli i to nie była mistyfikacja (przecież koleś co ścigał kate umierał przez jakiś czas gdyby to było pozorowane to jack by się zorientował, to samo anna lucia i lele czy jak jej tam) druga możliwość wielki szef pozwalał im się zabijać aby potem ich ożywić- tylko przecierz oni zostali zakopani jak mogli ich odkopać i zostać niezauwarzeni? sayid kiedy odkopał gayla musiał zobaczyć zwłoki w zaawansowanym rozkładzie a nie świerzutkie -więc takiego trupa już by nie ożywili.

ocenił(a) serial na 10
kwiato_3

jesli to bedzie drugie truman show to będe zawiedziony... bo jednak chcialbym, aby okazalo sie, ze to jest prawdziwa wyspa, i rozbicie samolotu bylo prawdziwe, a nie upozorowane... No ale coz, sa gusta i gusciki ;)

Kapi_Aleks

Gdzieś czytałam ze Abrams powiedział ze to nie bedzie zaden Big Brother ani inne reality show

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

a skąd mozna sciągnąć ten zwiastun ????? proszę podajcie linka :-))))

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

a skąd mozna sciągnąć ten zwiastun ????? proszę podajcie linka :-))))

ocenił(a) serial na 10
gargamel_3

Szczerze mówiąc to mi sie nie wydaje(wracajac do tematu)zeby zobaczyli tam jakis statek,czemu?Ja na pewno bym nie pokazal w od 22 jakiegos statku jak juz to bym to zrobil w ostatnim odc sezony w ostatnich 10s ostatniego odc, mi sie wydaje ze zobacza po prostu deasmonda...

nemo566

ale z kolei na desmonda by tak nie reagowali, przeciesz wogle o jego istnieniu wiedza tylko jack kate i locke... a jesli tlumaczyc to przybyciem nowej osoby wygladajacej na wazna, to az oh my god, i wszyscy cala grupa i jakie miny to tak w sumie przesada..

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

a moze maciusa z klanu zamknal sie w bunkrze :P

ocenił(a) serial na 8
Logan_Cole

jak dla mnie ta murzynka z ktora rozmawia michael to jakas laska z obozu innych, bo nie wierze, ze michael u nich w obozie nie byl i nie jest z nimi w zmowie. a co do tego co zobaczyli lostowicze, to desmond albo... walt (ktorego inni wypuscili po tym jak henry uciekl). pozdro

użytkownik usunięty
Lady_croft

Heh wszyscy mamy jakąś teorie na zakończenie serialu, ale stwierdzamy, ze jakby się ona sprawdziła, to bylibyśmy zawiedzeni? Więc czego w ogóle oczekujemy? Pamiętajmy, ze Abrams też jest człowiekiem :P ;)
Ale to już insza inszość :P
Wracając do tematu, to bardzo prawdopodobna teoria z rozbicie się czegoś na wyspie. Ale czy napewno statek? Może meteoryt :D :P
To coś musiało wywołać hałas, bo Claire się odwróciłą i wtedy stwierdziła "OMG"
Musiało się zajarać, czy coś bo tak sie rozjaśniło, chociaz moze z tym rozjaśnieniem, to faktycznia jakaś kiepska jakośc :P
Zwróćcie uwagę na Jacka. Robi takie miny, jakby najpierw sie temu przypatrywał, a potem jakby to rozpoznał i z takim przerażeniem patrzy.
A tak na marginesie to w grupowej scenie przerażenia Sun patrzy jakby miała strita :P
I jeszcze chciałam dodać, ze w tym, zę Michael chce, zeby po Walta poszli tylko Hurley, Kate, jack, Sawyer i on , musi coś być :o
OMG ;)
Pzdr

no wlasnie co do jacka: na zwiastunie bylo jakos tak ze on stal za tymi co sie gapili na to cos, i mine mial jakby widzial to pierwszy raz i sie tez przerazil a przeciesz jego nie bylo na plazy w sensie z pozostalymi wtedy. ale na zwiastunach roznie bywa.
to raczej nie moze byc desmond ani walt bo to jest zwiastun do 22, a nie finalu. a dopiero w finale ta dwojka sie pojawia... wiec... juz trudno okreslic...

agusia_x

a może mike ma zwabić jacka do innych żeby odebrać rozbitkom przywódce. lub bedą go potrzebowali bo ktoś z innych jest chory czy coś. inni chcą może sprawdzić czy rozbitkowie poradzą sobie bez ich przywódcy. niewiem tylko po co mike powiedział że jeszcze kate i hugo. co inni mogą odnich chcieć.???

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

czy wyście w ogole widzieli zdjecia promocyjne do live together, die alone????

bo mis ie wydaje, ze chyba jednak nie...

milla_5

no mike mówił że ma znim iśc jack sawyer kate i hugo. po co kate i hugo jack to można sie domyślac że inni by go chcieli jako lekarz bo ktoś zachorował lub żeby oderbac rozbitkom przywódce żeby sie pogubili.

ocenił(a) serial na 9
Logan_Cole

hmm niezapominaj ze hugo ma jakiś związek z liczbami więc może tym tropem trzeba iść ;)

bratrunks

ale saiyd wyczuł ża mike oszukuje a najinteligentniejszy jack nie! wystarczyło żeby mike nawrzeszczał na jacka. a pozatym dalej nieweimy czemu zabił ane????

Logan_Cole

zabierajac jacka chca moze oslabic grupe rozbitkow i wtedy na nich napasc czy cos?