...że podobno , gdy zrobią wszystkie odcinki (sezon 1,2,3,4,5) to powstanie film ???
A to dobre :). tylko jak sobe wyobrażasz film na podstawie Losta? ja sobie gry nie mogę wyobrazić, więc filmu w ogóle nie widzę.
Mógłby powstać ale napewno z zupełnie inną historią i (może) postaciami.
Mogłoby być też tak że powstałby ale zrobiliby nie jeden a 3 filmy (taka trylogia).
pomysł nie jest głupi ;)
sluchajcie, wszysytko zalezy od tego jak sie skonczy serial. na razie nie wyobrazamy sobie jak moglby wygladac pelnometrazowy film, ale zobaczymy jak bedzie, gdy serial sie skonczy
ja tam to widze w ten sposob: film pokazywalby losy rachel (persephony), ktora stara sie rozwiklac zagadke dharmy --) ci co znaja lost experience wiedza o co chodzi. mysle ze glupio by bylo pokazywac jeszcze raz to samo, czyli katastrofe lotnicza i te wszystkie dalsze perypetie. ale to tylko moja opinia :)
'Lost' na wielkim ekranie
Twórcy kultowego serialu 'Zagubieni' zapowiadają, że po maksymalnie 5 seriach przystąpią do kręcenia pełnometrażowego filmu kinowego.
Współtwórca Damon Lindelof obawia się, że producenci będą chcieli jak najdłużej czerpać korzyści z popularności 'Zagubionych', więc na wszelki wypadek już teraz przedstawia swoją wizję przyszłości serialu.
- Chcielibyśmy zakończyć serial najpóźniej po piątym sezonie, a później nakręcić na jego podstawie film kinowy', mówi.
źródło: http://film.wp.pl/p/id,69428,wiadomosc.html?id=69428&rfbawp=1152479815.160&ticke t=8181097550105479K1x0za0fTJiR6%2F6dbfG%2FkxfXC76sjbqtmLjiqAlNov8Vd3mTKv7fM%2F3h %2BivbHUz2okq7AbzTyOyJX%2BI20y%2FIlTituti1o%2FUm1GXJDqGEl74%3D [film.wp.pl/p/id,69428,w...]