PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180968
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

czy wiecie...

ocenił(a) serial na 10

...że podobno , gdy zrobią wszystkie odcinki (sezon 1,2,3,4,5) to powstanie film ???

bartekpwb

A to dobre :). tylko jak sobe wyobrażasz film na podstawie Losta? ja sobie gry nie mogę wyobrazić, więc filmu w ogóle nie widzę.
Mógłby powstać ale napewno z zupełnie inną historią i (może) postaciami.
Mogłoby być też tak że powstałby ale zrobiliby nie jeden a 3 filmy (taka trylogia).
pomysł nie jest głupi ;)

ocenił(a) serial na 10
bartekpwb

też słyszałam...

ocenił(a) serial na 10
bartekpwb

Tak zrobią Lost pełnometrażówkę, to już jest niemalże pewne

ocenił(a) serial na 10
acwo

sluchajcie, wszysytko zalezy od tego jak sie skonczy serial. na razie nie wyobrazamy sobie jak moglby wygladac pelnometrazowy film, ale zobaczymy jak bedzie, gdy serial sie skonczy

ja tam to widze w ten sposob: film pokazywalby losy rachel (persephony), ktora stara sie rozwiklac zagadke dharmy --) ci co znaja lost experience wiedza o co chodzi. mysle ze glupio by bylo pokazywac jeszcze raz to samo, czyli katastrofe lotnicza i te wszystkie dalsze perypetie. ale to tylko moja opinia :)

ocenił(a) serial na 10
bartekpwb

'Lost' na wielkim ekranie
Twórcy kultowego serialu 'Zagubieni' zapowiadają, że po maksymalnie 5 seriach przystąpią do kręcenia pełnometrażowego filmu kinowego.

Współtwórca Damon Lindelof obawia się, że producenci będą chcieli jak najdłużej czerpać korzyści z popularności 'Zagubionych', więc na wszelki wypadek już teraz przedstawia swoją wizję przyszłości serialu.

- Chcielibyśmy zakończyć serial najpóźniej po piątym sezonie, a później nakręcić na jego podstawie film kinowy', mówi.

źródło: http://film.wp.pl/p/id,69428,wiadomosc.html?id=69428&rfbawp=1152479815.160&ticke t=8181097550105479K1x0za0fTJiR6%2F6dbfG%2FkxfXC76sjbqtmLjiqAlNov8Vd3mTKv7fM%2F3h %2BivbHUz2okq7AbzTyOyJX%2BI20y%2FIlTituti1o%2FUm1GXJDqGEl74%3D [film.wp.pl/p/id,69428,w...]