PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180364
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

jednak to ana i libby zginą po koniec 2 sezonu.jack to chyba przeżyje.

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

a ja słyszałam, że ma zginąc libby i bernard, a ty skąd masz takie informacje że zginie ana??

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

Czytałam gdzieś że miała zginąć Ana ale reżyser zmienił zdanie (niestety). Jack napewno nie zginie, kto by tam ich leczył.

Aquariia

na 100% libby a ana tez podobno piszą na chaoticu.ja myślałem że bernard bo coś pisali że umrze na zawał serca. a z jackiem to chodziło mi oto czy przeżyje śmierć any. hehe

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

Tak, ja też czytałam na chaoticu ze tą drugą osobą bedzie ana. To samo piszą na lost-forum. Nawet już podobno opusciły plan serialu.

Magdalena_88

teraz kate niema już konkurencji. jack jest tylko jej chyba że claire jej go odbije.

ocenił(a) serial na 10
Magdalena_88

Krążą plotki że Michael ma zginąć... To dla mnie by była duza strata, ale na szczęscie narazie są to tylko plotki... Ana i Libby szczerze to nie chciałbym, aby zginęła Ana, choć niewiem czemu :/

Iranzilla

jak mechael im powie że widział innych to jack weźmie broń zbierze kilka osób i pójdą po walta dzisiaj na lost fan czy lost.axn to czytałem tylko już nieweim gdzie dokładnie.

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

tak ... napewno libby :( A ta 2 osoba ? Michael albo ana :/ Nie lubie jej za bardzo wiec w sumie to mi na reke :P Nigdy nic nie wiadomo :)

ocenił(a) serial na 10
Magdalena_88

Czemu Libby??Czemu akurat ona?? Jak dla mnie wykitować może Jack nawet(Którego ego można porównać do Mount Everestu) juz ze smiercia Any sie pogodzilem no ale zeby ta druga nie byla Libby.... :(

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

niech wszyscy giną, ale EKO musis zostac :P

Logan_Cole

przyznam że z calego serialu najbardziej lubię libby i eko, ana lucia też mi niespecjalnie przeszkadza. jedyną osobą której nie mogę ścierpieć na tej wyspie jest charlie... :/

ocenił(a) serial na 10
Pomyluna

ja nieznosze jacka :/ wnerwiajacy...
libby ogolnie pozytywna postac, troche szkoda...
Any tez mi szkoda, bo duzo wniosla do serialu

Kapi_Aleks

no ana taka calkiem ciekawa postac skrzywdzona policjantka-morderczyni.. ciekawa ale taaak wnerwiajaca i taaaaak nudna ze chyba bardziej juz pragne tylko smierci JINA! jak sa kawalki z nim to prawie...** nie moge na niego patrzec... no i bernard tez taki... a do jacka az tak za bardzo nic nie mam...szkoda libby fajna zwlaszcza jak hurley kogos wreszcie ma...chlip...

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

o tak... Jin jest zupelnie niepotrzebny w tym serialu...
Ja lubie Ane Lucie :P
Choc Rodriguez ma wkurzający głos ;P

Kapi_Aleks

no i to jak.. nie pamietam czy w 17 czy w 18 odc. locke chcial pogadac z henrym to ana cos naprawiala i niby powiedziala but if you wonna talk to him, talk to him. a zabrzmialo ..toktuum, toktuum.. ;/
na thetailsection.com tez jus pisze ze one dwie.. mozliwe jeszcze ze micheal ale nie napewno

agusia_x

Ja czuje ulge że nie zginie Hurley i Charlie. W sumie fajnie by było gdyby Claire umarła i by mieli dylemat kto ma się zająć bachorkiem ;-) A Any specjalnie nie lubiłam chociaż uwielbiałam tę scene: (spoiler!)
"r u lookin' at my bu?" "nope, I'm lookin' at your gun"
Fajna scenka. A libby? Naprawde mi jej szkoda, w sumie psycholodzy sie też przydają o czym zdązyla się przekonać Claire ;-) Pozdro dla wszystkich!

użytkownik usunięty
marta_71

Mi też strasznie szkoda Libby, przecież fajna była i w końcu Hurley znalazł sobie kogoś :P
Gdzieś kiedyś czytałam, ze miał to być Lock I Charli, ale wiecie jak łątwo rozpuścić plotki :P Że Ana zginie to ok , ale nie że Libby :( ale słyszałąm, zę dlatego ma odejśc z serialu, bo ma grać w innym gdzie będzie jedną z główych postaci
Pozdrawiam =)

ocenił(a) serial na 10

Szkdoa mi Any, postac bardzo ciekawa... Libby tez mi szkoda...
ja bym Charliego nie zalowal, wiec przez niego problemow niz pozytywnych rzeczy....

Kapi_Aleks

Charlie jest bardzo ciekawą postacią , Locke i Sawyer robili od niego wiele gorszych rzeczy i nikt ich nie obwinia ;-( Chciałabym żeby Jack zginał.

marta_71

Też bym tego chciała. Ktoś powiedział że te ostatnie odcinki mają wszystko do góry nogami wywrócić. Śmierć Jacka- to by było coś:-)

monqa

niestety dla niektórych ale jacka na 1000% niezabiją serial stracił bym 40% oglądalności jak niwięcej. już bardziej bym sie spodziewał hurleya.

użytkownik usunięty
Logan_Cole

historia libby niezostała do konca wyjasniona przeciez byla razem z Hurleyem w psychiatryku i ma juz zginac... chociaz moze ona ma jakas psychoze maniakalna i zabije Ane a ona ostatnkiem sil zastrzeli Libby :p

Ale o co miały by sie pożreć? One chyba nic do siebie nie mają. No może troche, ale nie żeby sie zabijać. A w ogóle Libby to nie typ mordercy. Wyczuwam interwencje "innych"

marta_71

na jakiejs stronie pisalo ze ma byc w tym sezonie episod z flashbakami libby to jak ona zginie to co...?...

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

Libbi nie powinna zginac,gdyz sprawa jej przeszlosci nie zostala do konca wyjasniona ;P
TAK ]:-) Neich Jack umrze! ;D

ocenił(a) serial na 10
Kapi_Aleks

Ana nie może zginać - moja ulubiona postać jak jej zabraknie to się zastrzele ...