jak dla mnie jezeli to jest prawdizwe oczywiscie to zle wrózy zegnamy zajebisty serialu a witamy dynastie. 3 sezon wytrzymam na uparciocha 4 ale dluzej nie ma mowy. Ale zobaczymy pozyjemy ile jeszcze tego bedzie.
no zapowiada sie na 4 nawet 5 sezonów. napisali że rozwiną bardziej życie jacka i kate. czyli chyba jednak kate bedzie z jackiem bo o sawyerze niewspomnieli.
ja jestem wiernym fanem losta i wytrzymam z przyjemnoscia;)oczywiscie musi byc troche bardziej tajemniczy i nie moze byc za dzuo milosci:)ale i tak ulubiony serial .pozdro
Rodziny Soprano jest eraz 6 sezonów a skończy sie na 7 !! A wiesz co sie dzieje a usa?! nikomu sie nie nudzi! bo tams eriale sa na dobrym poziomie!kto u nas jest wstanie takie cos zrobic?! tylko klan, m jka milosc i na wspolnej.Ciagle jebane problemy i placz! co za chora mentalnosc! nie ma u nas rozrywki w postaci takich seriali! ale coz..tak to juz bywa, nic na to nie poradzimy
Jak dla mnie sezon 3 zapowiada sie super ;]
Tylko logan gdzie ty tam wyczytałeś, ze skupią sie na związku Jacka i Kate?? Napisali tylko, ze na związakach między głónymi bohaterami, a tych boahetrów jest kilka :P
A poza tym nie mówią nic o tym, że bedzie więcej sezonów, więc może zakończy se na 3, lub od biedy na 4 ale myśle że dalje nie pocigną, chodźby dlatego, ze pewnie z sezonu na sezon serial traci oglądalność :P
Najbardziej to dobija mnie ta 12 tygodniowa przera między odcinkiem 6 a 7 :/
Pzdr
pozyjemy zobaczymy ale codo soprano to sie nie zgodze to jest inny typ serialu tego typu seriale mozna ciagnac i ciagnac a ze zakonczyli na 7 sezonach to swiadczy tylko o tworcach dobrze, ze wiedzilei kiedy zakonczyc a co do losta akcja posowa sie tak jak kaczynski z żoną fakt teamt rzeka ale taki serial jak taken (wybrancy obcych) tez mozna bylo zrobic dziesiatki sezonow ale zrobili 10 odcinkow, a tutaj ciagna i ciagna zobaczymy co z tego zrobia. sawyer lures
gdzieś mi sie to obiło o uszy.no ale skoro chcą rozszeżyć przeszłość jacka i kate? piszą o jakimś małżeństwie kate o którym niemiałem do tej pory pojęcia i gdzie jack zrobił sobie tatuaże.
ja myśle ze zakończy sie na 3 sezonie w końcu to 23 odcinki no chyba że połowa bedzie tak nuda jak Fire and Water tylko że o Jack'u i Kate ;/ o z tym wątku miłosnym ;( nawet jak 3 sezon będzaie nieudanu to i tak dwa poprzednie będzie sie oglądac z przyjemnością ;)
to chyba raczej pewne ze na 3 sie skończy...24 x 3 =72 ..tle odcinków w pełni wystarczy.Dla soprano- 12 odcinków / sezon to będzie to jzu 6 wiec raczen a 100 % 3 sezon bedzie ostatni.!
Tam jest napisane tylko, ze bedzie 3 sezon ( z tego co mowil w wywiadzie Naveen, tylko na tyle aktorzy wyrazili zgode ) i mowili ogolem o zwiazkach bochaterow. Ale prawda jest ze wszystkie spoilery maga byc nieprawdą i dopiero w pazdzierniku dowiemy sie wszystkiego.
Pozdro
a moge sie zalozyć ze 4 sezonu nie bedzie!! to jzu przesada byłaby!! chyba ze skrócą 3 do np 17 odcinów i jeszcze 10 w 4 sezonie....ogólem 80 odcinków nie przekroczy cala seria lostów
Eee tam marudzicie... Jeśli Lost będzie się ciągnął i tak będziecie oglądać a jak się skończy to znowuż ktoś powie "że jednak mógłby być ciut dłuższy"... Serial będzie dopóki pomysły będą a nie zapowiada się żeby ich brakło :)
Pozdro
Ja czytalam wlasnie ze wyjasni sie sprawa malzenstwa kate!!!!!!!!!!!!!!!!!! A od kiedy to kate ma meza ?!?!?!
ona coś tam wspominała chyba przyognisku z sawyer'em w 1 sezonie kiedy sie bawili w "I never".chyba.